Lengyel politikus: Katar és Szaúd-Arábia miért nem fogad be muzulmán “menekülteket”?

Dominik Tarczyński, a lengyel Jog és Igazságosság parlamenti képviselője vitázik a bevándorláspárti műsorvezetővel a török TRT World nemzetközi hírcsatornán. Felveti, hogy Katar és Szaúd-Arábia miért nem fogad be muszlim “menekülteket”, és visszautasítja, hogy a muzulmán migráció “európai probléma” lenne.

Tarczyński:“Ez nem európai probléma, ne mondogassa tovább ezt! Ez világszintű válság. Hol van Szaúd-Arábia, a világ egyik leggazdagabb országa? Hol van Katar? A legtöbb “menekült” muszlim, aki ennek az országnak a szomszédságában él. Akkor miért nevezi mindezt ön európai problémának? Nem az! És az Európai Unió nem felelős Angela Merkel őrültségéért és azért, hogy Merkel olcsó munkaerőt keres. “

Pamela Geller megjegyzése az interjúhoz: “Valóban, miért nem fogadnak be senkit ezek a muszlim országok a muszlim migránsok millióiból? Ugyanazt a kultúrát, vallást, gyűlöletet, antiszemitizmust és nőgyűlöletet élvezik. És természetesen nagyon gazdagok a nyugati petrodollárjaikkal. Az én elméletem kettős. Támogatják a hidzsrát, hogy megszállják és legyőzzék a Nyugatot. És nincs sem szívük, sem szándékuk lemondani a zakatról, amit a hittársaik leadnak nekik.”

Print Friendly, PDF & Email