LOPAKVÓ SÁRIA: LAUREN SOUTHERNT KIHAJÍTOTTÁK SYDNEY “NEMLÉTEZŐ” NO-GO ZÓNÁJÁBÓL

Ausztrália legnagyobb mecsetje Sydney bevándorlók által sűrűn lakott Lakemba negyedében található. Lauren Southern konzervatív vloggert és aktivistát megállította a rendőrség, amikor a környéken sétált az utcán az operatőrével.

Southern éppen Ausztráliában tartózkodik egy előadó körúton Stephan Molyneux libertárius-konzervatív filozófussal és vloggerrel, a Freedomain Radio házigazdájával. Megpróbálta meglátogatni Lakembát, amiről a helyiek úgy tartják, hogy egy no-go zóna, ahol zavargások, gyújtogatások történnek és muzulmán nemierőszak bandák működnek. Southern maga sétált oda, hogy meggyőződjön róla, igazak-e a hírek a no-go zónáról.

A rendőr azzal magyarázta az intézkedést, hogy a jelenléte a környéken a “köznyugalom megzavarása”, mert erőszakot provokálhat ELLENE.

A kanadai The Rebel Média a következőket teszi hozzá (Southern kanadai):
A jogállamiság ilyetén perverziója nagyon gyakorivá vált nyugaton, ahol az erőszakért való felelősség terhét az elkövető helyett egyre inkább az áldozatra hárítják a törvényszegő faja vagy vallása függvényében. Pl. Kanadában az utóbbi időben megjelent faji-alapú rendészeti intézkedések és a korábban ismeretlen “köznyugalom megzavarása” megakadályozza a törvénytisztelő polgárok védelmét a törvénysértőktől. Először Gary McHale dokumentált ilyen eseteket Caledoniában, Ontarió államban

Print Friendly, PDF & Email