Muszlimok tízezreit uszítaná a németekre egy palesztin migráns

Muszlim migránsok tízezreit uszította egy muszlim aktivista, hogy utazzanak Chemnitzbe, és verjék le a migránserőszak és a hatóságok tehetetlensége ellen tüntető helyieket – akiket persze, a német médiához hasonlóan egyszerűen csak náciknak nevez. 

Az interneten megjelent egy már évek óta Németországban élő és németül jól beszélő palesztin muszlim aktivista, Fuad Musa, aki arra szólított fel, hogy tízezer szám induljanak el Chemnitzbe a muszlimok, mert “mi vagyunk Németország”.

Az iraki és szíriai migránsok gyilkos késelése által kiváltotta tiltakozások letörésére szólított fel egy közel-keleti kinézetű újnémet, aki mögött komoly támogatók lehetnek, ha szervezetten, buszokkal akar migráns-tízezreket Chemniztbe szállítani Németország minden részéről. 

A migránserőszak, a tömeges kontrollálatlan bevándorlás és a nyitott határok ellen tiltakozó, magukat megszervezni kezdő német polgárok veszélyt jelentenek a hidzsrára, a bevándorlásra és az iszlamizációra, mert politikai nyomást fejthetnek ki az eddigi esztelen politika megváltoztatására, és a határokat lezáró, az illegálisokat kiutasító kurzust segíthetnek hatalomhoz. 

A muzulmánok mindig blokkban, egységes politikai csoportként cselekszenek a “hitetlen” társadalmakban, a globalista-balos politika egyik legfőbb támogatóivá válnak (ezek mellett a 3. világbeli bevándorlók szintén zömében balra szavaznak). De amint azt a törökök példáján is tisztán látjuk, csak nyugaton szavaztak balra, otthon a jobboldali-authoriternek számító, iszlamista AKP-re szavaznak, ugyanúgy többségében, mint ahogy nyugaton viszont többségében, 70% felett balra.

Természetesen nem igaz a globalista médiában elterjedt, a vörös-zöld tengely által kitalált rágalom, hogy a Chemnitzben tiltakozó német polgárok “migránsokra támadtak” vagy “vadásztak” volna. A német rendőrség egyetlen ilyen esetről sem tud. 
Ez persze nem akadályozza meg a balos/globalista médiumokat, hogy ezt a rágalmat terjesszék és evvel ijesztgessenek, evvel próbálják lejáratni és diszkreditálni a békésen demonstráló polgárokat, akiket viszont a szélsőbalos ellentüntetők megtámadtak és megpróbálták erőszakkal akadályozni a demonstráció útvonalán a mozgásukat.

Muszlimok tízezreit uszítaná a németekre egy palesztin migráns |Origo

Pol­gár­há­ború lesz Chem­nitz­ben? Hát­bor­zon­gató vi­deós uszí­tás |Ripost

Szándékosan hergelt a balliberális sajtó a migránsellenes tüntetők ellen | Origo

Álhír lehetett a chemnitzi hajtóvadászat | Magyar Hírlap

KEZDI KIBORÍTANI A NÉMETEKET A BÉKE VALLÁSA #CHEMNITZ |TV2

Print Friendly, PDF & Email