Az önképzés forradalma az iszlám dzsihád elleni védekezésben |Bill Warner

Amikor a dzsihád 2001. szeptember 11-én megérkezett Amerikába, szinte semmit sem tudtunk az iszlámról. A tanáraink, a törvényalkotóink, a média és a hadsereg szinte semmit sem tudott az iszlám doktrínáról, azt csak egy National Geographic szinten ismerte.

Azok, akiknek a civilizációnk oktatási pilléreként kellet volna szolgálniuk – a professzorok és az értelmiség -, azt mondták nekünk, hogy az iszlám a béke vallása és hogy mi magunk vagyunk a probléma. A klasszikus tudósok az iszlám mentegetőivé váltak.

Ezután egy forradalom történt. Önmagukat képző tudósok kezdtek könyveket és blogokat írni az iszlámról. Ez az új tudás újszerű jellemzővel rendelkezik: a könyveiket a hétköznapi embereknek írták. Az akadémia korábbi tudását professzoroknak írták.

Volt egy másik jellemzője is ennek az önképző tudásnak: az iszlám alapjairól szólt – a Koránról és Mohamed szunnájáról. Az iszlámról szóló akadémiai tudás nehezen érthető szakértők véleményén alapul, akik a halál unalmasat próbálták izgalmasnak láttatni.

Ez a második önképző forradalom az első ilyenhez hasonlítható, amely tudás a klasszikus fizikát és kémiát adta nekünk. Newton nem az iskolában tanulta az analízist és klasszikus mechanikát, mivel ő alkotta meg ezeket a fogalmakat. Newton önképző volt. Minden felfedezését és találmányát saját magának köszönhette. Benjamin Franklint senki sem tanította arra, hogy a villámlás elektromosság, kísérletezéssel képezte magát.

Így a politikai iszlámmal szembeni intellektuális ellencsapás nem a diplomás szakértők felől érkezett, hanem az önmagukat képző amatőröktől. Az önképző tudósok hasonlíthatók az intellektuális gerillaharcosokhoz.

Ha ma Trump megértené a saríával szembeni önképző forradalmat, akkor hasznosítaná azt a tehetséget, amely bármiféle kormánytámogatás nélkül ellenállt a Muzulmán Testvériség támadásának. Gondoljanak bele mi lenne, ha a szövetségi törvényhozók, a katonaság, a belügyminisztérium és a titkosszolgálatok hallgatnának az olyan harcos tudósokra, mint Robert Spencer és a hozzá hasonlók.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10311

Bejegyzés: on 2019. feb. 7.. A bejegyzés kategóriái: Dr. Bill Warner, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes