Az iszlám ellentétes az alkotmánnyal, mert totalitárius |Bill Warner

A totalitarizmus egy olyan politikai doktrína, amely arra törekszik, hogy a társadalom minden aspektusát – gazdaságát, törvényeit, a kormányzatát és a kultúráját – irányítsa.

Az iszlám egy teljes életforma, egy teljes civilizáció, nem csak egy vallás. Továbbá egy kultúra és a saría törvények politikai rendszere, amely megalapozza ennek a kultúrának az elsőbbséget. Nincs olyan aspektusa a magán- és a közéletnek, amely nem szerepel a saríában.

Nem csak a muzulmánoknak, hanem minden embernek be kell hódolnia a saríának. Maga az iszlám szó is azt jelenti, hogy behódolás; behódolás Mohamednek és a Koránnak: vallási, politikai és kulturális területen.

Mohammed gyakorolta a totalitarizmust. Minden körülötte tartózkodó embernek engedelmeskednie kellett a követeléseinek. Miután Arabia behódolt, Mohamed elhagyta Arabiát és elkezdte küldetését, hogy a saría uralma alá hajtsa az egész világot.

Mind a Korán, mind Mohamed elrendelte a dzsihád terrorját a nem muszlimokkal vagy kafirokkal szemben, addig, amíg az iszlám domináns nem lesz. Miután Mohamed meghalt, a kalifák megölték az összes hitehagyottat és meghódították a Közel-Keletet és Észak-Afrikát.

Miután az iszlám belép a társadalomba, az idő múlásával a társadalom teljesen iszlám lesz. Ez totalitarizmus.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10356

Bejegyzés: on 2019. feb. 17.. A bejegyzés kategóriái: Dr. Bill Warner, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes