Bevezetnék a saríát Nyugaton a muszlimok?

A szaktekintélyek nyílt megkérdőjelezhetősége, az őszinteségen és a tényeken alapuló érvelés és vita mellett állok. Ellenzem a cenzúra minden formáját, ideértve a gyűlöletbeszéd törvényeket is. Visszautasítom a személyeskedést és a sértegetést. Bill Warner vagyok.

Arról szeretnék Önöknek beszélni, amit én muszlimológiának nevezek, ami a muszlimok tanulmányozása.

Az egyetlen muszlim, akiről beszélni szoktam, az Mohamed és az ő Koránja. A muszlimokkal, mint entitással nem szoktam foglalkozni, mivel ha egy muszlim egyetért Mohameddel és a Koránnal, akkor mindez felesleges. Ha pedig nem ért egyet ezekkel, akkor téved, tehát minek foglalkozzunk vele.

Azonban most szeretnék a muszlimokról is beszélni, mivel itt az ideje, és ez fontos.

A Pews közvélemény-kutató széleskörű kutatásokat végzett a muszlimok körében világszerte, és országokra lebontva közölték a kutatás eredményeit. Két önkéntes, William DiPuccio és Greg Oxnard fogták ezeket az adatokat és összegyúrták, így az országokra lebontotton felül kaptunk egy az egész világra kiterjedő áttekintést. Ez olyan, mintha röntgennel világítanánk át az iszlám világát.

Megdöbbentő eredményeket kaptunk.

Az első adat, amit az egész világra kiterjedően vizsgáltak, az a muszlimok hitbuzgóságára vonatkozik. A muszlimok 40%-a mondta azt, hogy gyakorolja a hadíszt és Mohamed szunnáját. Ez azt is jelenti, hogy 60%-uk nem teljes mértékben gyakorolja az iszlámot. Vagyis nem teljesen gyakorló muszlimok. Tehát ha véletlenszerűen megkérdezel egy muszlimot, csak a véleményét fogod hallani, mivel az iszlám nagy részét nem gyakorolja.

A hitbuzgó muszlimok 69%-a előnyben részesíti a saríát a nemzeti törvényekkel szemben. Tudják ez mit jelent? Ez azt jelenti, hogy azok a muszlimok, akik idejönnek, azt akarják, hogy majd a saría legyen a hatályos jog Amerikában. A saría ellentétes az emberi jogokkal, a nők jogaival és az amerikai alkotmánnyal.

Itt van néhány büntetés a saría szerint: kövezés, korbácsolás, amputáció, keresztre feszítés. A hitehagyásért pedig halál jár. A saría sérti az alkotmányunkban található emberi jogokat. A saríában incs vallásszabadság, szólásszabadság, törvény előtti egyenlőség, egyéni jogok és a nemek nem egyenrangúak.

A hitbuzgó muszlimok 1/3-a úgy gondolja, hogy a saríának a káfirokra, a nem muszlimokra is vonatkoznia kell. Ha egy káfir „megsérti” az iszlámot, akkor merénylettel meg lehet ölni. A káfirok nem beszélhetnek tiszteletlenül az iszlámról, vagy nem erőltethetnek olyan véleményt, ami „sérti” a muszlimokat.

A hitbuzgó muszlimok 1/3-a úgy gondolja, hogy a nőket el kell takarni, vagy viselniük kell a hidzsábot. Itt Amerikában azt mondják nekünk, hogy „Ó, a nők szeretik a hidzsáb nyújtotta szabadságot, ami a teljes nőiességük kifejeződése”. Azonban nem furcsa, hogy azokban az országokban, ahol a nőkre kényszerítik a hidzsábot, és hogy eltakarják magukat, a nők 100%-a viselheti „szabadon” az év 365 napján? Nem gondolom, hogy ez szabadság lenne.

A hitbuzgó muszlimok 1/3-a úgy gondolja, hogy a becsületgyilkosság helyénvaló és igazságos. Bár a saría [közvetlenül] nem javasolja a becsületgyilkosságot, de nem is bünteti, ha így teszel.

A hitbuzgó muszlimok 17%-a gondolja úgy, hogy a káfirok megölése jogos az iszlám védelmében. Az iszlám megvédése a kritikusok megtámadását is magában foglalja. Mohamed újra meg újra megölette azokat a művészeket és értelmiségieket, akik szembehelyezkedtek vele.

Egy híres hadísz szerint: „Ki hajlandó megölni Ashrafot, aki megsértette Allahot és az Ő prófétáját?”

„Én megteszem Mohamed, de félre kell őt vezetnem ehhez.”

„Tégy így!”.

Ashraf egy zsidó költő volt, és egy olyan verset írt Mohamedről, ami nem tetszett neki, ezért megölette.

A hitbuzgó muszlimok 1/3-a úgy gondolja, hogy a modern világ nem összeegyeztethető az iszlámmal. A megoldás? Változtassuk meg a modern világot. Most, az Európába és Amerikába történő saría-bevándorlás idején, a vezetőink azt mondják, hogy mindez gazdagítani fogja a világunkat. Nos, valóban, gyerekházassággal, feleségveréssel, a hitüket elhagyók megölésével, a más véleményűek dzsihád-gyilkosságával tényleg gazdagítja a világunkat. És azt mondják, hogy toleráljuk mindezt, mert mi toleránsak vagyunk. A vezetőink és az elit azt mondják nekünk, hogy ha ellenezzük a saría-migrációt, akkor bigott, rasszista, gyűlölködő iszlamofóbok vagyunk. És ha magát a saríát nem szeretjük, mint a társadalmunk multikulturális elemét, akkor ebben az új utópisztikus világban rasszista, gyűlölködő, bigott iszlamofóbnak fognak nevezni.

A végkövetkeztetés a következő: Sok hitbuzgó muszlim elutasítja az emberi jogokat, és a nők jogait. Sok hitbuzgó muszlim elutasítja a nyugati törvényeket és kormányokat. A hitbuzgó muszlimok úgy gondolják, hogy a káfirokat át kell téríteni, és hogy a saría terjesztése valódi iszlám. A hitbuzgó muszlimok a káfirokkal szembeni intoleranciáról tanítanak, és arról, hogy a kard dzsihádja jogos az iszlám és az iszlám ‘hírneve’ védelmében.

A saría bevezetésének követelése az idő előrehaladtával erősödni fog. Későbbi nagy változások jelentéktelennek tűnő kezdetét láthatjuk. És minél hitbuzgóbb egy muszlim, az előbbi következtetések annál jobban illenek rá. A hitbuzgó 40% dönti el az iszlám irányát. Lehet, hogy a muszlimok 60%-a nem ért egyet velük, de ez nem számít, mivel Mohamed és a szunna, valamint a Korán mögöttük áll. Mindez nem olyan, mint egy választás. Itt hosszú távon a 40% mindig nyerni fog – a saría hosszú távon tervez …

Ha szeretnék elolvasni ezt a figyelemre méltó tanulmányt, akkor a videó alatt megtalálják a linket. Mohamed élettörténetéről is találnak egy linket.


Pew elemzés: http://bit.ly/2MZWyCn
Film az iszlámról: Amit a Nyugatnak tudnia kell

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10437

Bejegyzés: on 2019. feb. 27.. A bejegyzés kategóriái: Dr. Bill Warner, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes