Dzsihadisták tiltatták le Tommy Robinsont a Facebookról

Ma mondták nekem, hogy Tommy Robinsont kidobták a Facebookról. Ez önmagában is megdöbbentő, de van valami, amit lehet, hogy nem is tudtok erről. Mohammed Shafiq a Ramadhan Foundation-től ma ezt írta a Twitteren: „Felfedhetem a nyilvánosság előtt a nemrég történt találkozásomat a Facebookkal, mely során a #TommyRobinson oldalakról és arról az agymosó hatásról beszéltünk, amelynek célja, hogy Tommy Robinson támogatói terroristává váljanak és erőszakot alkalmazzanak a muszlimok ellen. Nagyon jó eredmény, és büszke vagyok a szerepemre.”

És a felette lévő twítben ezt írja:

„A következő találkozó már szervezés alatt áll a Youtube-bal és a Google-lel, itt Nagy-Britanniában, hogy elérjük Tommy Robinson kitiltását a platformjaikról.”

Ez elképesztő!

És még inkább elképesztő, ha felidézzük, hogy kicsoda is Mohammed Shafiq: A 2015-ös választás során, amikor Maajid Nawaz a Liberális Demokraták színeiben indult, a kampány elején a szólásszabadság védelmében Twitteren kiposztolt egy Jézusról és Mohamedről szóló karikatúrát. Egy teljesen ártalmatlan karikatúrát, amin Jézus és Mohamed egy bárban beszélgetnek. Erre válaszul Mohammed Shafiq ezt írta ki a Twitteren: „Értesíteni fogunk minden muszlim szervezetet az Egyesült Királyságban Nawaz megvetendő viselkedéséről; és iszlám országokat is értesíteni fogunk.”

Majd ezt írta ki a Twitteren: „Ghustaki Rasool Quilliam” – vagyis összekapcsolta Nawaz szélsőségesség ellen fellépő szervezetét (a Quilliam Foundation-t) egy urdu kifejezéssel, amely azt jelenti, hogy „a próféta rágalmazója”. Ami viszont halálbüntetést von maga után, ahogy azt a saría törvényből tudjuk.

Mindenki tudja, hogy mit tett ezzel Shafiq: fellázított Majid Nawaz ellen, attól sem riadva vissza, hogy Nawaz életét veszélybe sodorja azzal, hogy „értesíti az iszlám országokat”. És most ugyanez az ember mondja meg a Facebooknak, a Google-nak és a Youtube-nak, hogy tiltsák ki Tommy Robinsont lényegében az egész internetről. És sikeresen. Ez elképesztő dolog!

Állandóan azt mondogatom, hogy már a muszlimok parancsolnak nekünk. Már az egész társadalmunknak a muszlimok diktálnak. És az óriási techcégek az egész nyugati világban részt vesznek mindebben.

Mohammed Shafiq bizonyíthatóan egy iszlám szélsőséges: alig leplezett fenyegetésekkel zsarol embereket a vallásuk „megsértéséért”. Megpróbálta eltöröltetni Nawaz képviselői jelöltségét egy ártalmatlan karikatúra miatt.

És mégis ez az ipse irányítja a Google-t, a Facebook-ot és a Youtube-ot Tommy Robinson ellen.

„Milyen iszlám uralomról beszélsz?! …”  Hát erről az iszlám uralomról!

Ennek véget kell vetni! A tech-óriások mindig azt a mentséget hozzák fel, hogy „de mi magáncég vagyunk”. Sajnálom, de ez nem hat meg engem. Túl nagy hatalommal rendelkeznek ahhoz, hogy a „magáncég” mögé bújjanak. Ha egy cégnek ennyire nagy befolyása van a közéletre és a politikai vitákra, akkor szerintem itt az ideje valamilyen szabályozásnak az elfogultság kiegyensúlyozására.

Ez elfogadhatatlan: az internet és a közösségi média már túlzottan nagy hatalommal bír ahhoz, hogy ezek a cégek a „magáncég” kifogása mögé bújjanak. Kell erre egy szabályozás, amely igazságos és bevonja az igazságszolgáltatást. Mert ez így nem mehet tovább. Nem engedhetjük, hogy lényegében dzsihadisták diktáljanak abban, hogy ki használhatja a közösségi médiát és ki nem. Egy ilyen közösségi média hatalmaskodik sok ember kárára.

Ideje véget vetni ennek, ideje a közösségi média óriások szabályozásának, hogy elfogulatlanságra kényszerítsük őket, mert túlzottan nagy hatalmuk van ahhoz, hogy a „magáncég” kifogása mögé bújjanak.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10468

Bejegyzés: on 2019. Már. 4.. A bejegyzés kategóriái: Anne Marie Waters, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes