Hány évre ítélnék el ma Mohamedet | Tommy Robinson


A jó öreg Mohamed.

Az iszlámban Mohamedre úgy tekintenek, mint aki elérte a tökéletességet. Ő az isteni tulajdonságok megtestesítője. A muszlimok példaképként tekintenek rá. A Korán 33:21 egyike azon számos versnek, amely ezt kijelenti. Ibn Arabi, szúfi misztikus filozófus és költő is segített megalapozni ezt az elképzelést.

Jelenleg Európában olyan a helyzet, mintha Mohamed még mindig élne. Az iszlámjának hithű követői ugyanúgy viselkednek, mint Mohamed, mivel Mohamed egy bűnöző hadúr volt.

És ha Mohamed itt lenne köztünk és úgy viselkedne, mint ahogy azt a 7. században tette, akkor egy meglehetősen lenyűgöző büntetőítélet-lajstroma lenne.

Nézzünk ezek közül néhányat!

Nemi erőszak és kiskorú molesztálása!

Bukhári hadíszgyűjteményében (5. kötet, 58. könyv, 234-235) azt találjuk, hogy Mohamed Aisát 6 évesen jegyezte el. Igen, hat évesen! És a házasságot Aisa 9 éves korában hálták el – vagy inkább mondjuk azt, hogy megerőszakolta.

Nagy-Britanniában egy kiskorú molesztálásának és megerőszakolásának ítéletéről a szexuális erőszak törvény rendelkezik. Ha bűnösnek találnák, Mohamed életfogytiglani börtönbüntetést kapna.

Testi erőszak és gyermekbántalmazás!

Mohamed mellkason ütötte gyermekkorú feleségét, Aisát, mely nagy fájdalmat okozott a kislánynak.

A brit „személy elleni erőszak törvény” alapján Mohamedet kettőtől hét évig tartó börtönbüntetésre ítélnék. Az 1933-as, gyerekekre és fiatalkorúakra vonatkozó büntetőtörvény alapján is el lehet ítélni. Akár 10 éves börtönbüntetésre is.

Szexrabszolgaság és kínzás!

Miután lefejeztette a Banu Kurajza törzs férfi tagjait, a nőkből és fiatal lányokból szexrabszolgákat csinált. A szexrabszolgaságért életfogytiglani börtönbüntetés jár.

A szexrabszolgaság mellett nemi erőszakkal is megvádolnák, melyért szintén életfogytiglanig tartó börtön jár.

Mellesleg, ha az iszlám követői mindezt tagadnák, rengeteg olyan történet van, melyben Mohamed erőszakolt, gyilkolt és rabszolgákat ejtett.

Szafija egy zsidó törzsfőnök lánya volt, aki összeházasodott Kinanával. Hogy megtudják, Kinana hova rejtette a kincseket, Mohamed arra utasította embereit, hogy égessék meg egy forró vasrúddal. Majd tüzet gyújtottak a hasán, míg be nem vallotta, hol vannak a kincsek. Ezután Mohamed emberei lefejezték Kinanát. Mohamed már aznap este szexrabszolgává tette Kinana feleségét, Szafiját. Ez a történet le van írva Mohamed életrajzában (Ibn Iszhák), mely az egyik legelfogadottabb Mohamed-életrajzi könyv a világon.

És ebben kínzásról van szó. Igen, kínzásról.

Az emberi jogi törvény 3. szakasza alapján a kínzás súlyosan büntetendő. Évszázadok óta büntetendő az angol precedensjog alapján is. Valószínűleg ez is életfogytig tartó börtönbüntetést vonna maga után.

Rablás!

Miután megkínozta Kinanát, elvette a kincseit. Ezért rablással is megvádolnák.

Az angol törvények szerint a rablás vagy egy személy rablási szándékkal történő megtámadásának büntetése életfogytiglani börtön.

Terrorizmus.

Mohamed erőszakra uszított mindazokkal szemben, akik „fitnát” idéznek elő, melynek a Korán szerinti definíciója: nem hinni Mohamedben és Allahban. Vagyis minden nem muszlim ilyen.

Az egyik Bukhári hadíszból kiderül, hogy Mohamed arra utasította az embereit, hogy harcoljanak mindenki ellen, ameddig nem hisznek Allahban és abban, hogy Mohamed Allah apostola. Azzal, hogy a követőit arra utasította, hogy terroristák legyenek, Mohamedet megvádolnák a 2000-es terrorizmus-ellenes törvény értelmében. A törvény szerint a terror olyan fenyegetés, melynek célja megfélemlíteni a közvéleményt, vagy annak egy részét, és a fenyegetésnek az a célja, hogy politikai, vallási vagy ideológiai ügyeket előmozdítson. Ez ismét életfogytiglani börtönbüntetést jelent.

Gyilkosságok megtervezése és megszervezése!

Mohamed elrendelte al-Ashraf megölését is, egy zsidó költőét, aki sértő verseket írt az iszlámról. Mohamed megkérdezte a követőitől: „Ki szabadít meg engem ettől az embertől?” Aminek az lett a következménye, hogy halálra szurkálták al-Ashrafot. Ez a történet a Bukhari 5,59,369-ben található.

Az 1977-es Büntetőtörvény 1(a) és 2(a) szakasza alapján gyilkosságra való felbujtásért Mohamed ezért is életfogytiglanit kapna.

Tömeggyilkosság!

Ibn Kathir, minden idők egyik legtiszteltebb és legbefolyásosabb szunnita tudósa. Magyarázata szerint a Korán 33:9-10 és 33:26-27 versei Mohamednek a Banu Kurajza törzs elleni támadásáról szólnak. Ekkor Mohamed és követői kb. 800 férfit és fiatal fiút fejeztek le. Ha ezt ma tenné, akkor a hátralevő életét börtönben kellene töltenie miután tömeggyilkosság és háborús bűnök elkövetése miatt elítélték. Mohamed minden általa megölt ember után életfogytiglanit kapna. És hasonlóan súlyos büntetést azokért az életekért, amiket az utasítására vettek el.

És akár hiszik, akár nem, a lista még nem teljes. Heteket tudnék beszélni azokról a bűncselekményekről, amiket Mohamed elkövetett. De csupán azok alapján, amiket felsoroltam, Mohamed – az úgynevezett próféta – hatalmas börtönbüntetést kapna. Minimum 12122 év életfogytiglani börtönbüntetést kapna.

Ugyanakkor ez csupán egy bizarr statisztika lenne, ha ezek a szörnyű bűncselekmények nem lennének ránk a mai napig hatással. Mohamed egy bűnöző hadúr volt, aki gyerekeket ütött és molesztált. Ártatlanokat fejezett le, fosztogatott, rabolt, nemi erőszakot követett el. A követői pedig utánozzák őt.

Könnyű érzelgősen kiabálni, hogy „Nem minden muszlim…”, annak ellenére, hogy ezt egyikünk sem mondta soha.

Fontos, hogy megnézzük a tényeket, a történelmi szövegeket. A Koránból, és a hadíszgyűjteményekből egyértelműen kiderül, hogy Mohamed elkövette ezeket a bűncselekményeket. Ezekből a szövegekből az is kiderül, hogy Mohamed a „tökéletes ember”. Igen, tökéletes!

Egy kérdésem van a baloldalhoz és azokhoz, akik ellenünk vannak: Tényleg úgy gondoljátok, hogy ez nem fenyegeti az életmódotokat? …

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10473

Bejegyzés: on 2019. Már. 6.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Mohamed, Tommy Robinson. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes