A női nemiszerv-csonkítás barbár szokása itt van | Tommy Robinson


Egy új gonoszsággal nézünk szembe az országunkban: női nemiszerv-csonkítás (FGM).

A kislányok nemi szervének ezen undorító és barbár megcsonkítását az iszlám bevándorlás és kultúra importálása hozta magával. A témát mély hallgatás övezi, ami a politikai korrektségtől való félelemnek köszönhető. A politikai korrektség nevében megengedtük, hogy több százezer ártatlan kisgyereket csonkítsanak meg brutális módon.

Majdnem egy évtizedet töltöttem avval, hogy figyeltem milyen számtalan negatív hatása van az iszlámnak a társadalomra. Ezzel egy időben láttam, hogy a politikusok, rendőrök és szociális munkások homokba dugják a fejüket és úgy tesznek, mintha semmi sem történne. Ez idő alatt semelyik rendőri vezetőben nem volt meg a tisztesség, hogy kiálljon az FGM ellen. Ehelyett gyávák voltak és elvakította őket a politikai korrektség. Az országunk megbukott és cserbenhagyta ezeket a lányokat. Amikor faji megosztottságról beszélnek a politikusaink, akkor szándékosan semmibe veszik az FGM brutalitását.

Most néhány tényről fogok beszélni. Az FGM 1985 óta illegális az Egyesült Királyságban. 2003 óta bárki, akit elítélnek, 14 év börtönt kaphat ezért. Ez mondjuk teljesen lényegtelen, mivel az elmúlt 30 évben senki ellen nem emeltek vádat és senkit nem ítéltek el. Az Egyesült Királyságban 135 ezer lányt érint közvetlenül az FGM. 43%-uk 5 és 9 év közötti. És ez a szám nem csökken. 2015 és 2016 között csak Angliában 5700 új eset volt!

Ahogy ezek a számok egyre inkább elfogadottakká váltak, Anglia második legnagyobb városának rendőrsége azt mondta, hogy az FGM nem von maga után elfogatóparancsot. Gondolkozzunk el ezen egy pillanatra! Törvénytelen brutálisan megcsonkítani kislányok nemi szervét. A törvény 14 év börtönt ír elő. A birminghami rendőrség azonban azt kommunikálja, hogy szerintük ez a bűntény nem von elfogatóparancsot maga után.

Ha rendőrség nem lép fel ezek ellen a szörnyek ellen, talán majd a feministáink fellépnek. Egészen biztosan ez a legfontosabb dolog számukra … Nem! Számukra a strandra kész női testet hirdető poszter a legfontosabb olyan probléma, amivel a lányoknak ma szembe kell nézniük. Kislányok nemi szervének megcsonkítása nem nagyon érdekli napjaink feministáit. Ehelyett a „nincs köze az iszlámhoz” baromságot nyomatják.

Hadd mondjam el: nagyon is sok köze van az iszlámhoz.

Mohamed, a hamis-próféta azt mondta: „A körülmetélés … a becsület megőrzése a nőknek.” Ha megnézzük az FGM-et gyakorló országok világtérképét, azt láthatjuk, hogy az országok többsége iszlám ország. Iszlám tudósok pedig Nyugaton az FGM hasznáról beszélnek. Egy mérgező ideológiát terjesztenek az országainkban.

És ti szánalmas balosok véditek a jogaikat, hogy ezt a szemetet terjesszék. Egy olyan eljárást védtek, ami szó szerint megcsonkítja kislányok nemi szervét. Ez a csonkítás az életet hihetetlenül fájdalmassá teszi. Súlyos fizikai és mentális problémákat okozhat, és sok esetben a gyerek halálát eredményezi. Mit tettek, hogy legyőzzék ezt a járványt? Semmit!

Ahogy már említettem, 30 év alatt egyetlen vádemelés sem történt. Ha küldesz egy sértő tweetet, akkor a rendőrség rád töri az ajtót, de ha egy kést szorítasz egy kislány nemi szervéhez, akkor nyugodtan aludhatsz. Mivel a West Midlands-i Rendőrség, vagy inkább West Muszlim Rendőrség szentesített egy 7. századi barbár gyakorlatot Nagy-Britanniában, 2017-ben.

Az egyetlen bátor hang ez ellen Ayaan Hirsi Alié, aki maga is az FGM áldozata. Ő úgy gondolja, az egyetlen módja annak, hogy megállítsák ezt a gyakorlatot, ha leellenőrzik a veszélyeztettet közösségekbe tartozó lányokat. Kedvező fogadtatást kapott Hirsi Ali, ezen barbár gyakorlat megállítására tett erőfeszítései kapcsán? Természetesen nem! A baloldal azt mondta, hogy mindez \Ndurva beavatkozás lenne a magánéletbe. Kib*szott hülyék!

Mi kell ahhoz, hogy kiálljatok, és észrevegyétek, mi történik? Ha a baloldaliak életét maradandóan tönkretenné az FGM, akkor talán észrevennék, hogy a „magánéletbe avatkozás” megéri.

Az iszlámot követő szülőknek pedig, akik kritizálják őket: Ha nem tudtok fenntartani alapvető emberi értékeket, akkor rengeteg olyan kultúra van, ami megfelelőbb lehet az erkölcsötöknek. Menjetek és vegyetek egy kib*szott egyirányú jegyet.

A baloldali, multikulturális, törtető politikusoknak pedig: Ti hoztátok be ezt a barbár bizniszt, utána pedig úgy tettetek, mintha nem létezne. Mindnyájatokat börtönbe kellene zárni bűnrészességért.

Végül pedig a gerinctelen, gyáva rendőrségnek: Ti vagytok a felelősek azért, hogy az FGM-et nem büntetik. Szándékosan nem foglalkoztatok azokkal az emberekkel, akik maradandó sérülést okoztak ezeknek a fiatal lányoknak. Ahelyett, hogy megvádoltátok volna őket, biztonságban tehették tovább a dolgukat. Vér tapad a kezetekhez!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10572

Bejegyzés: on 2019. Már. 10.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes