Gerard Batten (UKIP): az állam meg akarja öletni Tommy-t a muszlimokkal

Janice Atkinson az Európai Parlament épületében interjúvolta meg a UKIP vezetőjét, Gerard Battent a Tommy Robinson ellen folytatott állami szintű üldöztetésről.  

Janice Atkinson: Tommy Robinson ma bíróságon van, beperelte a rendőrséget.

Március 22-én is bíróságon lesz, ahol az ügyész, aki parlamenti képviselő is, úgy döntött, hogy Tommy ellen újra eljárást indít a bíróság megsértéséért.

Tudjuk ezt
kommentálni? Tudom, hogy nem sokat mondhatunk most erről, mert nem akarjuk
elkövetni a bíróság megsértését.

Mit mondhat
erről?

Gerard Batten: Szeretnék beszélni erről a bírósági ügyről, mert az Old Bailey-ben tartott tárgyalást végigültem, ami csak körülbelül 20 percig tartott. Pedig mindenki azt hitte, hogy lesz tárgyalás aznap, és készek voltunk ott ülni. Ehelyett, kb. 20 perc múlva kint voltunk a bíróságról a Tommy Robinson által a bíróhoz benyújtott beadvány eredményeként, aki ezután úgy döntött, hogy nem fog foglalkozni vele. A bíró a főállamügyésznek továbbította az ügyet, és öt hónappal később Tommy újra bíróság előtt áll. Sokat tudnék mondani erről, de nem kockáztathatjuk meg a bíróság megsértésének veszélyét, mert nem szabad beszélnünk róla. Tommy 22-én megint a bíróságon lesz, nem tudom, hogy meddig tervezik elhúzni ezt az egészet, azt követően beszélhetünk róla, de most óvatosnak kell lennem azzal kapcsolatban, hogy mit mondok.

A másik
üggyel kapcsolatban: Tommy beperli a rendőrséget.  Ez egy korábbi eseményre vezethető vissza,
ahol őt és családját a rendőrség kiutasította egy étteremből, pusztán azért,
mert ő Tommy Robinson. Ezért beperelte a rendőrséget. Azt mondta, hogy
felajánlottak neki némi pénzügyi kárpótlást, de nem fogadja el. Azt akarja,
hogy kérjenek bocsánatot tőle, és igaza is van, ezt meg kell kapnia, mert ez
nem egy elszigetelt eset volt.

Tommy-t zaklatják és üldözik a hatóságok, és fennáll a veszélye, hogy megsemmisítik a személyét úgy, mint a régi Szovjetunióban, és ellehetetlenítik az életét. Például már most sem tud jelzáloghitelt felvenni, nagyon nehezen tudott találni kibérelhető ingatlant, ahol lakhat, mert ki kellett költöznie a saját ingatlanából … korábban vett egy telket és felépítette a házát, amiben élt, de a halálos fenyegetések miatt most ki kellett költöznie, és a rendőrség azt mondta, hogy nem tudják megvédeni. Aztán máshova költözött, és karácsony előtt maszkos emberek megfenyegették őt a házában, így ki kellett költöznie ebből a házból is, de most megint hasonló dolgok történnek ott, ahol él.

Múlt héten küldött nekem egy videót, amelyen az látszott, hogy két férfi ült egy autóban a háza előtt, és amikor kiment, két fehér férfi volt ott, és megkérdezte őket, hogy kik ők. Nem hagyta, hogy elhajtsanak, az autójuk elé állt. Végül kénytelenek voltak elismerni, hogy rendőrök, megmutatták az igazolványukat. Átlagos külsejű fickók voltak, akiket bárhol láthatsz az utcán egy autóban ülni. Tommy benézett az autó hátsó részébe, és tele volt megfigyelő-berendezésekkel. Tehát azért voltak a háza előtt, hogy megfigyeljék őt.

Ráadásul emberek mennek a házához, hogy fenyegessék őt. A feleségét fenyegetik, a családját fenyegetik, őt magát is fenyegetik. Szerintem a rendőrök együttműködnek a szélsőbaloldali szervezetekkel, hogy valamiféle cselekedetre provokálják Tommy-t. Annak érdekében, hogy szóbeli vagy fizikai (atrocitás történjen). Lássuk be, hogy ha egy normális férfi feleségét fenyegetik, akkor elég mérges lesz, és előfordulhat, hogy erre reagál. Szóval szerintem a rendőrség csak arra vár, hogy Tommy csináljon valamit, ami miatt letartóztathatják, és vissza tudják vinni a börtönbe, ahol fennáll a veszélye, hogy megölik. Mert korábban többször is majdnem megölték, amikor börtönben volt. Amikor legutóbb börtönben volt, akkor 10 vagy 12 hétig magánzárkában volt. Pedig magánzárkában csak két hétig szabadna lenni. És nem tudta megenni az ételt, mert azzal fenyegetőztek, hogy megmérgezik. És poszttraumás stressz szindrómája is lett.

Rosszul hangzik, amit mondok, mert ez valóságos összeesküvés-elméletnek hangzik, de attól tartok, hogy igaz: szerintem az állam börtönben szeretné tudni Tommy-t, ahol más fogvatartottak megölhetnék. Így valaki mást tudnának hibáztatni érte, és így megszabadulnának a problémától.

Döbbenetes,
hogy ezt kell mondanom, de most már elhiszem ezt. Az aktív politikában töltött
26 évem mondatja velem, hogy a korrupt állam, amiben most élünk, bármire képes.

Janice Atkinson: Hátborzongató.

Kívánjuk a
legjobbakat Tommy-nak! Ezra Levant a Rebel-től egy független médiacsapattal
átrepül (Kanadából), ahogy legutóbb tette, és az Old Bailey bíróságról fognak
jelentkezni a tényekkel.

Print Friendly, PDF & Email