Tommy helyreteszi a hollywoodi iszlámsimogató liberálisokat

Kedves hollywoodi liberálisok, álljatok le azzal, hogy az iszlám forrásokat lenyomjátok a jónép torkán! Amit valójában tesztek az az, hogy hozzájárultok a takíjjához és a kitmanhez. Aki nem tudja, mit jelent ez a két arab kifejezés: az első a megtévesztés, az utóbbi megtévesztés úgy, hogy elhallgatnak dolgokat. Amikor a liberálisok idéznek a Koránból, akkor tudatosan elferdítik azt és hazudnak az embereknek az egész világon. Hollywood a Muzulmán Testvériség nyugati szócsöve lett. (…)

Szóval, ha legközelebb meghalljátok a liberálisok kedvenc Korán-idézetét: „… ha valaki megöl egy emberi lényt, az olyan, mintha az egész emberiséget ölte volna meg…”, akkor értsétek meg, hogy hülyére vesznek titeket és hazudnak nektek !


Kedves hollywoodi liberálisok! Tegyetek le végre a progresszív tervről! Álljatok le Donald Trump folyamatos rágalmazásával! Amit valójában tesztek az az, hogy hozzájárultok a takíjjához és a kitmanhez. Aki nem tudja, mit jelent ez a két arab kifejezés: az első a megtévesztés, az utóbbi megtévesztés úgy, hogy elhallgatnak dolgokat. Kedves hollywoodi liberálisok, álljatok le azzal, hogy az iszlám forrásokat lenyomjátok a jónép torkán! Amikor idéztetek a Koránból, akkor tudatosan elferdítettétek a Koránt és hazudtatok az embereknek az egész világon.

Hadd magyarázzam el!

Hollywood a Muzulmán Testvériség nyugati szócsöve lett. Az Oscar-gálán egy tudatos és szégyenletes „megtévesztő műveletet” hajtottak végre, hogy felhívják a figyelmet a Korán „csodálatos és békés” természetére. Ezt mondták: „…a szervezetet a Korán egyik verse vezérli: egy élet megmentése olyan, mint az egész emberiség megmentése.”

A probléma az, hogy a liberálisok folyamatosan arra használják ezt a verset, hogy összezavarják és becsapják a közvéleményt. Ha megértjük ennek a versnek a szövegkörnyezetét, akkor frusztráló és bosszantó, hogy emberek tudatosan visszaélnek vele. Ezt a verset most már az Oscaron is felhasználják, azonban soha nem idézik a teljes verset.

Korán 5:32: „…ha valaki megöl egy embert, az olyan, mintha az egész emberiséget ölte volna meg…”

Most azt gondolhatjátok, hogy ez egy gyönyörű, békés, szeretetteljes vers. „Hogyan lehetsz ilyen rasszista bigott.” A muszlimoktól folyamatosan azt halljuk, hogy ne ragadjunk ki részeket a Koránból. De úgy tűnik, ez rendben van, ha mindezt ők teszik, újra meg újra. Álljatok le azzal, hogy azt mondjátok az embereknek, hogy félreértik vagy félremagyarázzák az arabot.

Mivel nem akarok „iszlamofób” lenni, ezért szövegösszefüggésébe helyezem ezt a verset. Ezzel megmutatom mi is pontosan a probléma. Az idézetet követő sorokat teljesen kihagyták az Oscaron. Ha benne hagyták volna, az mindent megváltoztatna.

Korán 5:32: „…ha valaki megöl egy embert, az olyan, mintha az egész emberiséget ölte volna meg, hacsak nem okoz bajt és romlottságot a földön…”

Korán 5:33: „…akik abban buzgólkodnak, hogy romlást okozzanak a földön, azok jutalma az, hogy megöletnek, vagy keresztre feszíttetnek, vagy kezeik és lábaik levágatnak vagy száműzetnek az otthonukból…”

Emlékezzük az arab kitman fogalomra: megtévesztés elhallgatással.

Bukhári hadíszgyűjteménye a leghitelesebb forrás a muszlim világ számára, ha Mohamed mondásairól és cselekedeteiről van szó. Ebben Mohamed ezt mondta: „A háború megtévesztés” (Bukhári 4/52/269). Továbbá: „Aki békét teremt az emberek között azáltal, hogy jó híreket talál ki vagy jó dolgokat mond, az nem hazug.” (Bukhári 3/49/857).

Szerintem már kapiskáljátok, hogy mi van.

Nézzük ezt az idézetet: „Nincs mentség arra, ha valaki megüt egy nőt.” Jól hangzik, nem? Mily nagy, békés ember mondhatta ezt? Ez egy idézet Hitlertől, a Mein Kampfból. Látjátok milyen könnyű helytelenül bemutatni az idézeteket?

Ha figyelembe vesszük, hogy maga Mohamed is felszólított a megtévesztésre és azt mondta, hogy a megtévesztés a háború része, akkor hogyan is bízhatnánk meg azokban a liberálisokban, akik az előbbi verset szövegösszefüggéséből kiragadva idézték.

Ha elolvassuk a következő verset (5:33), ott az áll, hogy a romlás és baj előidézésnek büntetése a földön keresztre feszítés, kezeik és lábaik levágása vagy száműzés az otthonukból. A „baj okozás” nem hangzik túl rossznak. Ibn Kathir Korán-magyarázata (tafsír) egyértelmű azt illetően, hogy mi számít bajkeverésnek. Ha nem imádod Allahot, vagy ha nem fogadod el az iszlám dominanciáját, akkor elkövetted a bajkeverés bűncselekményét. Ha ezek a hollywoodi arcok akár csak néhány sorral többet elmondtak volna az idézetből, hamar rájöhettek volna arra, hogy a saját kivégzésükre szólítanak fel. Még mindig békésnek tűnik nektek ez az egész? Az iszlám még mindig a béke bástyájának tűnik?

Szóval még egyszer! Kedves hollywoodi liberálisok! Oscart érdemelnétek ezért a produkciótokért! Igazán lélegzetelállító! Mindenképpen győzzétek meg a nézőiteket, hogy lenyeljék a csillogásba és hazugságba csomagolt cukormázas sz@rotokat, miközben ti elbújtok a falakkal körbevett sokmillió dolláros házaitokban!

Szóval, ha legközelebb meghalljátok a liberálisok kedvenc Korán-idézetét: „… ha valaki megöl egy emberi lényt, az olyan, mintha az egész emberiséget ölte volna meg…”, akkor értsétek meg, hogy hülyére vesznek titeket és hazudnak nektek !

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10619

Bejegyzés: on 2019. Már. 21.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Tommy Robinson. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes