Palesztin imám: a dzsihád által Franciaország egy iszlám ország lesz

Abu Taqi Al-Din Al-Dari palesztin imám egy 2019. március 12-én, az internetre feltöltött videóban azt mondta a jeruzsálemi Al-Aksza mecsetben, hogy a fiatalok Németországban és Franciaországban nem értékelik annyira a házasságot, mint a muszlimok, de nem ez az oka annak, hogy Franciaország iszlám ország lesz. Inkább a dzsihádon keresztül lesz Franciaország iszlám ország, hiszen a muszlimoknak olyan országgal kell rendelkezniük, amely az iszlám útmutatását és üzenetét elhozza Nyugatra. Példákat mondott a történelemből arra, amikor a nyugati és ázsiai országokat az oszmán birodalom irányította, amelyet iszlám államként ír le, és azt mondta, hogy az iszlám nemzet képes „visszatérni korábbi önmagához” és ugyanúgy elterjeszteni az iszlámot. Sheik Taqi Al-Din hozzátette, hogy az egész világ az iszlám uralma alá fog esni, mindezt három módon: az emberek vagy át fognak térni az iszlámra, vagy rákényszerítik őket dzsizja fejadó fizetésére, vagy harcolni fognak ellenük, Allahért.

A videó leirata:

Abu Taqi Al-Din Al-Dari: Németország és Franciaország elkezdett öregedni, abban az értelemben, hogy fiataljaik már nem tekintik a házasságot kívánatos dolognak. Az ott élő emberek – különösen a fiatalok -, a muszlimokkal ellentétben elkezdték kerülni a házasságot. Például azt mondják, hogy 2050-ben a muzulmánok száma Franciaországban meghaladja majd a franciákét. Azonban nem ezekben a számokban kell bíznunk, hogy Franciaországot iszlám országgá változtassuk. Amiben bízunk, az az, hogy a muszlimoknak rendelkezniük kell egy olyan országgal, amely az iszlámot – annak iránymutatását, fényét, üzenetét és irgalmát – az Allahért folytatott dzsihádon keresztül eljuttatja (a Nyugat) népeihez. Amikor az emberek meglátják az iszlám igazságosságát, fényét, iránymutatását és irgalmát, „akkor tömegesen lépnek majd be Allah vallásába” [ahogy azt a Korán mondja], egy olyan ország uralma alatt, amely az iszlámot elviszi nekik az Allahért folytatott dzsihádon keresztül.

(…)

Nem is olyan régen, csak négyszáz évvel ezelőtt, az oszmán állam idején, a muszlimok meghódították Lengyelországot és Ausztriát. Az iszlám állam eljutott Bécs, Ausztria fővárosa falaihoz, és ott mondták el az imára hívást. A [volt] Szovjetunió minden országa az iszlám állam égisze alatt volt – a Kaukázus országai és azon kívül eső országok is. A muszlim mongolok 1644-ig uralkodtak Kínában. 1526-ban a muszlimok meghódították Magyarországot. 1537-ben meghódították Olaszország egyes részeit, mint például Otrantót. 1543-ban az oszmán állam égisze alatt a muzulmán hadseregek Franciaországban elérték Toulont, és építettek egy mecsetet Franciaország szívében. 1586-ban Indiát az iszlám uralta. Ezek az események azt jelzik előre, hogy az iszlám nemzet (umma) képes visszatérni egykori önmagához, és ha Allah is úgy akarja, elterjeszteni az iszlámot.

(…)

Így az iszlám uralma az egész világra kiterjed majd, háromféle módon: az iszlámra való áttérés által, a dzsizja fejadó megfizetése által, vagy pedig Allah segítségét kérjük majd és harcolni fogunk ellenük mindaddig, amíg az egész világ nem lesz az iszlám uralma alá vetve.


Palestinian Cleric Abu Taqi Al-Din Al-Dari at Al-Aqsa Mosque: France Will Become an Islamic Country Through Jihad; Entire World Will Be Subject to Islamic Rule |MEMRI

Palesztin imám: Franciaország úgy fog járni, mint Magyarország Mohácsnál |neokohn

Palesztin imám: Franciaország úgy fog járni, mint Magyarország Mohácsnál  |Origo

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10651

Bejegyzés: on 2019. Már. 25.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, MEMRI videók. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes