Tommy helyre teszi a BBC hírhamisító riporterét (2017)

Amit itt látunk, az egyértelműen a legnagyobb tüntetés, amit valaha láttunk a dzsihád és az iszlám ellen. Ez egy hatalmas tüntetés, amit az FLA (Futballszurkolók Szövetsége) szervezett. Az egymást megvető csapatok és szurkolók félreteszik a rivalizálást, mert szeretik az országukat és jót akarnak neki! Történelmet csinálnak. Ez volt az első eset, hogy a szurkolók félreteszik a rivalizálást és összefognak. 

Az olyan „mainstream” média, mint a BBC próbálják szélsőjobboldalinak és rasszistának beállítani a tüntetőket. Tommy azonban helyre teszi a BBC riporterét, aki szerint az, aki a határok ellenőrzése és az iszlám terrorizmus ellen van, az „szélsőjobboldali”. 

Az egyik tüntető a baloldal és az iszlám kapcsolatát is megemlíti: „Iránból jövök, amely szekuláris ország volt 1979-ig; ezután pedig iszlám állammá vált. Láttam, ahogy a baloldal Iránban ágyba bújt az iszlamistákkal, és aztán ahogy az iszlamisták átvették a hatalmat: és az első áldozataik maguk a baloldaliak voltak! … De úgy tűnik, nem tanultak ebből!”

Print Friendly, PDF & Email