Mohamedán tanulók halálosan megfenyegették a keresztény tanárukat Hollandiában

A diákok azt mondták, hogy ki fogják szúrni a gumiabroncsomat; és hogy megvárnak és meg kell halnom – meséli a tanár. Ez azután történt, hogy meggyanúsították azzal, hogy megsértette Mohamedet – amit egyébként cáfolt. Mindezek után az iskola vizsgálat nélkül felfüggesztette … a tanárt. Szemmel láthatóan félnek a mohamedán tanulóktól. A Hoofddorp városi szakközépiskolában (Hoofdvaart College) egy műszaki ismereteket oktató 49 éves tanárt felfüggesztettek az állásából, miután muzulmán diákok halálosan megfenyegették, mert szerintük megsértette a mohamedanizmust. Pontosan mit is csinált? Semmi különöset, még akkor sem, ha tényleg mondott volna olyat, amivel vádolják. Egy osztályban állítólag azt mondta, hogy Mohamed felnőtt férfiként elvett egy 6 éves kislányt (ami egyébként az iszlám szerint igaz, ld. a videók alatti linket).

A holland törvények szerint ez pedofília. Számos (mohamedán) tanítványa természetesen rettenetesen sértőnek találta mindezt, és panaszkodtak az iskola vezetésének, akik azonnal felfüggesztették. Az incidens idén januárban történt, az „üggyel” a holland sajtó is foglalkozott. Sőt, állítólag a holland parlament (!) alsóháza elé is került – legalábbis a Morocco World News ezt írja, „iszlamofóbnak” bélyegezve a tanárt.

Mohamed „megsértése” az iszlám blaszfémia törvények szerint halállal büntetendő.

De úgy tűnik, a helyi iszlám közösség már jóval korábban, az eset előtt ítélkezett a keresztény tanár felett, kimondva rá, hogy ‘haram’ – azaz a saría jog szerint ’tiltott’.

Így történt az „incidens” a névtelenséget kérő tanár szemszögéből a volkskrant.nl szerint:

Mivel sok muszlim hallgató jár az iskolába, néha kérdéseket vet fel, hogy a tanár keresztény.
Mindig válaszolok. Nézd, ha megkérdezed, hogy Jézus járhat-e a vízen, azt mondom, igen. Hiszek egy olyan Istenben, aki nagyobb, mint az idő, a tér és az anyag. Néha egy diák megkérdezi: tanár úr, maga miért keresztény? És akkor elmagyarázom. De soha nem próbálok senkit megtéríteni. Úgy gondolom, hogy öt évnyi tanítás során legfeljebb tízszer beszéltem ilyen jellegű kérdésekről.

2019 január 21-én az óra majdnem véget ért, amikor a tanár egy marokkói-holland tanulót hallott beszélgetni.

Hallottam, ahogy azt mondja a padszomszédjának: ‘anyám azt gondolja, hogy az az ember haram – piszkos’ – mondja.
Úgy döntöttem, hogy azonnal válaszolok. Odamentem a lányhoz, és azt mondtam: Joh, tudom, hogy rólam beszélsz, nem kellene ezt tenned. Ha az anyukád valóban úgy gondolja, hogy ez a helyzet, akkor kész vagyok beszélni vele.

A lány mérges lett – mondja a tanár.

Nagyon hevesen reagált, felkiáltott: Honnan tudod, hogy rólad beszélek? Három perc volt az óra végéig. Nyugodtan odébbálltam, és azt mondtam, hogy mindenki összepakolhat.

Nem sokkal később a tanár elhagyta az osztálytermet.

Akkor hirtelen hat vagy hét diák jött oda hozzám. Egy harmadikos diák azt mondta, hogy hallotta a lánytól, hogy megsértettem a prófétát. Azt mondtam neki: ismered a lányt, tudod, hogy milyen, és tudod, hogy ez nem történt meg. De aztán elromlottak a dolgok. Egy fiú a csoportból kezdett agresszíven beszélni. Érvényesülni akart. Ezt kiabálta: megsértetted a prófétát. Folyamatosan ezt mondta. A vállára tettem a kezem, és azt mondtam neki, hogy nyugodjon meg. Mire a fiú ezt kiabálta: ‘álljon tőlem távolabb’. Akkor levettem a kezem a válláról. Nemsokára jött a portás, aki megoldotta a helyzetet. Azt mondta a gyerekeknek, hogy menjenek el. Mindenki azonnal elment.

A tanárt meglepetésére behívták az igazgatóhoz.

Egy fiú azt mondta, megsértetted a prófétát, mert azt mondtad, hogy pedofil. Azt válaszoltam, hogy sosem mondtam ilyet, csak megpróbálnak szavakat adni a számba. De az igazgató azt mondta, hogy felfüggeszt engem. Haza bicikliztem. Meglepődtem, de azt gondoltam, csak tudom, hogy mit mondtam. Az igazgató azt is közölte, hogy a diákok azt mondták, hogy ki fogják szúrni a gumiabroncsomat; és hogy megvárnak és meg kell halnom. Az igazgató azt mondta, veszélyben vagyok. De szerintem egy diák csak dühében mond ilyet – mondja a tanár.

A sajtóból egyébként nem derül ki, hogy a tanár valóban mondta-e, hogy Mohamed pedofil. Viszont a volkskrant.nl az ügy kapcsán felveti a kérdést, hogy „mekkora hatalmat kapjanak a tanulók” . Mivel az eset után ha egy (muszlim) tanulónak gondja van egy tanárral, csak annyit kell majd mondania, hogy „megsértette Mohamedet”, és a tanár már repül is kifelé. 

Az iskola vezetése úgy tűnik, a maga részéről már válaszolt erre a kérdésre: a középiskola honlapján közzétett nyilatkozatban erősen nehezményezik, hogy a tanár ügyvédet fogadott és a nyilvánossághoz fordult, és kiálltak a felfüggesztése mellett. Ezzel a muszlim tanulók lényegében hatalmi pozícióba kerültek az iskolában.

Arról nincs hír, hogy a tanár elleni halálos fenyegetésnek és a holland médiában róla megjelent becsületsértő trágárságoknak (ld. alábbi videó) lenne bármilyen következménye.

A magyar feliratos videóban látszik, milyen pánik van az iskola körül röviddel az eset után a mohamedán diákok miatt, még a rendőrség is kiszállt:


Mohamed a pedofil

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10771

Bejegyzés: on 2019. ápr. 8.. A bejegyzés kategóriái: Hollandia, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes