A baloldal csont nélkül beveszi a Muzulmán Testvériség terrorszervezet propagandáját | Hamed Abdel Samad

Hamed Abdel-Samad egyiptomi újságíró szavait, melyeket Box of Islam nevű online műsorában mondott el március 25-én, a MEMRI TV fordította le.
Az újságíró, aki fiatal korában a Muszlim Testvériség szimpatizánsa volt, majd ateistává — és az iszlám hangos kritikusává — vált, Box of Islam nevű internetes műsorában kelt ki az iszlámmal kapcsolatos liberális tévképzetekkel szemben.


A videó leirata:

Az európai baloldal kezdetei magukban foglalják az olyan elveket, mint a vallás kritikája…

Karl Marx volt az első baloldali, és azt mondta, hogy a vallás a népek ópiuma. A baloldal hozta létre a feminizmust és küzdött a nők felszabadításáért. Senki nem harcolt jobban a véleménynyilvánítás szabadságáért, mint a baloldal.

A baloldalon azt mondták, hogy senki sem áll a törvények felett, és senki – sem Mózes, sem Jézus, sem a királynő, a király, vagy bármilyen híresség – sem vonhatja ki magát a kritika alól. Ők az előbbiek közül mindenkit kritizáltak, karikatúrákat és komédiákat készítettek mindegyikükről.

Senki sem védte jobban a homoszexuálisokat, mint a baloldal, és ugyanez igaz a nők jogaira is. De ha az iszlámról van szó, akkor a baloldal hirtelen átalakul konzervatív (egyiptomi –szerk.) jobboldallá. Rajzolhatsz karikatúrákat Mózesről, Jézusról, bárkiről, de Mohamedről nem, mert az rasszizmus.

Miért is rasszizmus?

Ha azt mondod, hogy a bevándorló környékeken problémák vannak, a baloldal azt mondja, hogy „Ne beszélj a bevándorlókról, ők a Nyugat áldozatai”. Ember, a [bevándorlók] egymást ölik! A környezetük rettenetes lett. Nem kritizálhatod a bevándorlókat, mert akkor rasszistának és iszlamofóbnak bélyegeznek.

Az iszlamofóbia kifejezést a Muszlim Testvériségtől vették át Nyugaton, és állandóan ezt mondogatják.

Ha Dániában egy muszlim gyerek lila foltokkal az arcán vagy a nyakán megy iskolába, senki nem mond semmit. Ellenben, ha egy fehér dán gyereken látnak lila foltokat, akkor azt jelentik a rendőrségnek és a szociális szolgálatoknak, akik kijönnek és megvizsgálják a családot. Amikor a muzulmánok verik a gyerekeiket, arra úgy tekintenek, mint ami a kultúrájuk részét képezi.

Ez egy megvetendő baloldali megközelítés. Én úgy hívom ezt, hogy „az alacsony elvárások rasszizmusa”.

Ránéznek egy muszlimra és azt mondják:„Soha nem lesz olyan, mint mi. Nem várható el tőlük, hogy magukévá teszik az emberi jogokat, elfogadják a kritikát, vagy az eltérő nézeteket.” Úgy tekintenek a muszlimokra, mint félbarbár vadállatokra.

A muzulmán testvéreimnek mondom: ne örüljetek annak, hogy ezek az emberek megvédenek titeket. Ők lenéznek benneteket.

Igaz, hogy én kritizállak titeket és a vallásotokat, de tisztellek titeket és az intellektusotokat. Azt akarom, hogy jobbak legyetek, és hogy legyenek jogaitok. Nem akarom, hogy olyan valakivel szemben legyetek elégedettek, aki hátba vereget titeket. A baloldali emberek, akik Nyugaton segítenek nektek, nevetnek rajtatok.

Pszichológiai komplexusuk van a nyugati országaikkal kapcsolatban. Utálják a kapitalizmust. Utálják Amerikát. Utálják a Nyugatot. Úgy tekintenek a Nyugatra, mint a világ legrosszabb dolgára; felkarolnak és védelmeznek mindent, ami Nyugat-ellenes.

Mindig meg akarták védeni a munkásosztályt, de a világban már nincsenek munkásosztályok. Senki sem azonosítja magát a munkásosztály tagjaként. Mind azt mondják, hogy ők a középosztályhoz tartoznak. A munkásosztály eltűntével a baloldaliak olyanokat kerestek, akiket megvédhetnek, így jutottak el hozzánk, a „harmadik világhoz” – a harmadik világ szeretett embereihez, akiket gyötör a gyarmatosítás, az imperializmus és ki tudja még mi.

„Hozd ide nekem a ’harmadik világot’, hogy megvédjem őket…”

Azonban a „harmadik világ” többé már nem az, ami korábban volt, és már senki sem használja ezt a kifejezést, így eljutottunk a bevándorlókhoz, különösen a muszlimokhoz.

Ők Nyugatra jönnek … „Mily csodálatos! Gyertek, majd én megvédelek benneteket. Maradjatok csendben, és hadd védjelek meg titeket. Egy szót se szóljatok és megszerzem nektek a jogaitokat.”

Néhány Németországba érkezett szíriai menekült fiatal szívesen dolgozna, és tanulna németül. Szeretnének kezdeni magukkal valamit, mielőtt túl késő lenne. Tudják, hogy a dolgok Németországban megváltozhatnak és visszaküldhetik őket, ha a gazdasági vagy politikai feltételek megváltoznak, vagy ha egy jobboldali párt kerül hatalomra…

Tehát a fiatalok el akarnak kezdeni… De ahogy látjátok, a baloldaliak, akik segítenek nekik, ezt mondják nekik: „Még mindig traumatizáltak vagytok. Még mindig hatással van rátok a háború.” Traumatizáltak? Ők dolgozni szeretnének, de azt mondják nekik, hogy még nincs itt az ideje.

Áldozati szerepben akarják őket tartani. Egy búrában vagy állatkertben akarják őket tartani, mint a majmokat. A baloldal így törődik a muszlimokkal. Ezek a baloldaliak védik a hidzsábot, és ők hozzák létre a hidzsábba öltözött Barbie babát. A baloldali emberek nagyon boldogok emiatt, bár a vállalat mindezt nyereségvágyból tette: „Milyen csodálatos! Készítettek egy Barbie babát!”

A videóm egyik epizódját majd ennek a témának szánom. Beszélni fogok majd arról, hogy manapság hogyan mozdítják elő Európában a hidzsáb terjedését.

A múltban azt mondták, hogy a hidzsáb az erényességet jelképezi, azonban a Muzulmán Testvériség felismerte, hogy a Nyugat ezt nem veszi be, ezért megváltoztatták a retorikájukat. Azt kezdték el mondani, hogy a hidzsáb a női szabadság, az önrendelkezés és az emancipáció jelképe. Azt mondják, hogy a hidzsáb a nők hatalommal való felruházását jelenti. Komolyan?! A hidzsáb jelentése a nők felhatalmazása lenne? A pokolba ezzel az átveréssel!

És a baloldal készségesen bevesz mindent, amit a Muzulmán Testvériség elad neki. Hogy a muszlimok „elnyomottak, a Nyugat áldozatai” … Egy teljes epizódot kellene ennek a pszichológiai jelenségnek szentelnem.

Az európai baloldal az áldozatok egész hierarchiáját hozta létre. A legjobb áldozatok a Nyugat, Izrael, az imperializmus és a kapitalizmus áldozatai. De egy muszlim férfi, aki megöli a feleségét, „egy szegény szerencsétlen”, és a Nyugat az oka annak, hogy megölte.

Egy terrorista közli, hogy azért öl hitetleneket, mert ezt mondja neki Mohamed és a Korán, és hogy meg kell tisztítania a földet az eltévelyedéstől és bűntől. Sőt még idézi is a Korán verseit, hogy alátámassza álláspontját. Erre a baloldaliak azt mondják neki: „Nem, nem a vallás miatt tetted, hanem mert kirekesztettek. Mert a Nyugat áldozata vagy. Mert a rasszizmus áldozata vagy. Mert a gyarmatosítás áldozata vagy. Biztos jelentkeztél egy állásra, de a nyugatiak elutasítottak. Biztos megpróbáltál a társadalom részévé válni, de ezt nem hagyták neked.”

[A terrorista maga] idézi Mohamed prófétát és a Koránt, mint tettének kiváltó okát, sőt a végrendeletében még le is írja, hogy a vallása miatt csinálta mindezt, azért, mert Mohamed mellett akar lenni a Paradicsomban… De ez nem számít, mert a baloldal áldozatként könyvelte el.

A baloldaliak számára minden muszlim vagy afrikai a Nyugat áldozata. Ez színtiszta rasszizmus. Ez azt jelenti, hogy a muzulmánokat vagy az afrikaiakat nem tekintik a saját életükért felelős embereknek. A baloldaliaknak mindig kell valaki, akit megvédhetnek. Szeretik a védőügyvéd szerepét játszani. Egyfajta „anyakomplexusuk” van, és mindig meg akarnak védeni valakit – pedig van, amikor inkább magától a baloldaltól kéne megvédeni őket.


Egyptian-German Scholar Hamed Abdel-Samad in Scathing Criticism of the European Left: Racism of Low Expectations; They Treat Muslims Like Monkeys in a Zoo | MEMRI
Egyiptomi újságíró kritizálta az iszlamizmussal szemben toleráns Nyugatot |NeoKohn
A baloldal csont nélkül beveszi a Muszlim Testvériség terrorszervezet propagandáját |dzsihadfigyelo.blogstar

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10783

Bejegyzés: on 2019. ápr. 9.. A bejegyzés kategóriái: Hamed Abdel-Samad, Legfrissebb, MEMRI videók. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes