Semjén Zsolt: a dzsihád földjén élünk, a magyar identitás része az iszlám elleni védekezés

Az iszlám két részre osztja a világot. Az egyik a dar al-iszlám, azaz az iszlámnak már behódolt terület, a másik a dar al-harb, amely a dzsihád vagyis a háború földje. Mi most a háború földjén vagyunk – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. 


Ahol megjelenik tömegesen az iszlám, ott párhuzamos társadalmak jönnek létre, ahol pedig a muszlimok élnek, ott előbb-utóbb bevezetik a saríát, azokra is, akik nem muszlimok – mondta.

A nyugati országok már nem választhatnak, hogy akarnak-e együtt élni az iszlámmal vagy sem. Ők ilyen értelemben elvesztek. Náluk már csak egyetlen kérdés van: hogyan lehet együtt élni az iszlámmal.

Ugyanakkor mi magyarok a kelet-közép-európai országokkal egyetemben még dönthetünk arról, akarunk-e együtt élni az iszlámmal.

Nem része az európai kultúrának az iszlám – szögezte le Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes kiemelte: a magyar és az európai identitásnak is a része az iszlámmal szembeni védekezés.

Az identitásomban Hunyadi János meghatározó – fogalmazott Semjén a Hír TV-ben. 


Semjén Zsolt: A magyar identitás része az iszlám elleni védekezés |Hír Tv

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10822

Bejegyzés: on 2019. ápr. 24.. A bejegyzés kategóriái: Itthon, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes