Al-Ansari katari szociológus: a nyugati nők kurvák

2019. március 8-án Abd Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari katari szociológus feltöltött egy videót az Al-Mojtama YouTube-csatornájára, amelyben a Nemzetközi Nőnapot gúnyolta, amiért az a nők ahhoz való szabadságának ünnepe, hogy „úgy viselkednek, mint a kurvák, felelőtlenül… és azt tegyenek, amit csak akarnak”. A hidzsáb és a muzulmán férfi kísérő rendszer nyugati kritikáját is kigúnyolta, azzal érvelve, hogy a Nyugat azt mondja a nőknek, hogy úgy viselkedjenek, mint a kurvák. Azért is gúnyolta a Nyugatot, hogy a nőket „olcsó árucikekké” tette, és arra bátorította őket, hogy táncoljanak, használják a Snapchatet, TV bemondóként és színészekként dolgozzanak, és koedukált egyetemekre járjanak, ahol a fiatal férfi diákok a tanárok háta mögött a lányokat cirógatják. Gúnyosan azt mondta: „Fattyú gyereket szülnek nekik! … Igen, ez a szabadság!” Azt is mondta, hogy a Nyugat lehetővé teszi a nők számára, hogy katonaként és rendőrként szolgáljanak, mindezt azért, hogy „vigaszt nyújtsanak” a férfiaknak, és hozzátette, hogy a kutyák tiszteletre méltóbbak, mint a mocskos világi emberek, akik olyan dolgokba rángatják bele a nőket, mint hogy villanyszerelőként dolgozzanak, befejezzék a tanulmányaikat és prostituáltakká váljanak, „mint Európában, ahol a gyermekek 90 százaléka fattyú”. Al-Ansari Facebook oldala azt mondja, hogy ő a Házassági Projektek Szervezésének Központ igazgatója. Az Al-Mojtama YouTube-csatorna „Rólunk” részében azt mondják, hogy a csatorna Allah és a Mohamed próféta utasításaihoz való visszatérésre szólít fel.


A videó leirata:

Abd Al-Aziz Al-Khazraj Al-Ansari katari szociológus

A Nemzetközi Nőnap egy olyan nap, amely a nők ahhoz való szabadságát ünnepli, hogy úgy viselkedjenek, mint a kurvák, hogy felelőtlenül viselkedjenek, kimenjenek az utcára, és azt tegyék, amit csak akarnak.

De a [Nyugat azt mondja:] „Ó muszlimok, a nőitek otthon maradnak, megházasodnak, és anyává válnak.” „Ezt már nem! Elfojtjátok a szabadságukat! Megsértitek a nők jogait.”

A muszlim nőket férfiaknak kell kísérniük, amikor utaznak, hogy megvédjék őket az utazás borzalmaitól. A férfi kísérők a nők szolgálói! Hordják a bőröndjeiket, gondoskodnak az útlevél-ellenőrzésről, és megvédik a nőket a többi utazó zaklatásától a repülőgépen.

De nem! A Nemzetközi Nőnap azt mondja, hogy ez elfojtja a nők szabadságát és rabigába hajtja őket. [A Nyugat azt mondja:] „Hadd utazzanak a nők egyedül, férfi kísérők vagy bármi ilyesmi nélkül! Adj nekik szabadságot, hogy egyedül utazhassanak. Miért nem bíztok a nőkben? Srácok, adjatok szabadságot a nőknek! Hadd menjenek ki, hadd fejezzék ki magukat. Ó igen, fejezzétek ki magatokat ti nők!” A Nemzetközi Nőnap a szabadság, az önmegvalósítás kifejeződésének és a nőiesség beteljesülésének napja.

Mit jelent a „nőiesség beteljesülése”? A hidzsáb eltávolítását! [Azt mondják:] „Távolítsd el a hidzsábot, nővérem! Légy szabad! Micsoda? Egy sátorral a fejeden járkálsz?” A Nemzetközi Nőnap azt mondja, hogy távolítsd el a hidzsábot, és viselkedj úgy, mint egy ribanc! És nem csak a hidzsábot szabad levenned, hanem még táncolhatsz, videofelvételeket készíthetsz, használhatod a Snapchatet, megmutathatod a naplódat és a feljegyzéseidet az egész világnak, elmehetsz mindenféle TV-műsorba, műsorvezető, színésznő lehetsz, táncolhatsz videoklipekben… Igen! [A Nyugat] megadja a jogaidat!

[Azt mondják:] „Gyerünk, fejezd be tanulmányaidat! Járj koedukált egyetemekre, kislány!” [Ott] pedig szorosan a férfi kollégáid mellett ülsz. És mivel együtt ültök, a férfi kollégák semmi rosszat nem fognak látni abban, hogy megérintsenek téged, vagy megsimítsák a tested, vagy megpusziljátok egymást. Amikor a professzor háttal áll neked, akkor az előadóteremben ülve csókolóztok, …

Igen! Kislányok, éljetek a szabadságotokkal, fejezzétek ki magatokat. Menjetek, és ismerkedjetek meg fiatal férfiakkal, szeretkezzetek velük, mielőtt még összeházasodtatok volna… [Minek törnéd magad], hogy megházasodj, még mielőtt szeretkeztetek volna?

„Csak plátói szerelemmel fogom őt szeretni…”

Mit beszélsz, kislány? Szeresd, párosodjatok, hadd ízleljen meg, hadd lássa a tested és hadd kóstoljon meg…

[Azt mondják:] „Tényleg el fog venni feleségül anélkül, hogy előtte kipróbált volna?”

Rendben, miért csak ízlelgeted? Fel kell csinálnia, mielőtt feleségül veszed! Egy fattyút kell szülnöd neki! Gyerünk, ők szabadságot adnak neked! Igen, szabadságot! Nézzétek meg az európai lányokat, akik 6, 7 vagy 10 férfival is alszanak. Terhesek lesznek, és azt sem tudják, hogy ki az apa. Végül a poklot élik át… Úgy küzdenek a munkában, mint a kutyák – annak érdekében, hogy ellássák a gyermeküket, és még azt sem tudják, hogy ki az apa…

[Azt is mondják:] „Igen, kedves nővérem, menj és dolgozz a hadseregben! Dolgozz a hadseregben, legyél katona, és védd a hazát!

Ó, ti mocskos kutyák…

Ó, nők, tudjátok, hogy a Nyugat – melyet védtek – miért vitte a nőket a hadseregbe és a haditengerészet hajóinak fedélzetére? Azért volt mindez, hogy élvezetet nyújtsanak a [férfi] katonáknak. Egy katona, aki háborúba megy, nem akarna egy nővel aludni? A haditengerészet katonái, akik hat hónapot töltenek egy hajón, nem akarnak egy nőt meg …  Tudod …? Ezért vitték a nőket a hadseregbe és a rendőrségbe. Azt mondják:] „Leljetek beteljesülésre, lányok! Leljetek beteljesülésre!”

[…]

Az emberek azt kérdezik: „Nem akarod, hogy a [nők] tanuljanak?”

Tanuljatok, kedves testvéreim, de ne viselkedjetek úgy, mint a kurvák, és ne menjetek koedukált egyetemekre és iskolákba azért, hogy tanulhassatok. A mocskos kutyák árucikké akarnak titeket alakítani.

Lányok, hallgassatok rám! Amit mondok, az a haladás, ők pedig visszamaradottak. Ők azt mondják, hogy mivel nem kérem arra a nőket, hogy dolgozzanak és tanuljanak, ezért visszamaradott vagyok… Ha a nők becsületességére és szerénységére történő felhívás visszamaradottság, akkor igen, az vagyok. Ha a szüzességre történő felhívás azt jelenti, hogy maradi vagyok, akkor üdvözlöm ezt a jelzőt! Kedves nővéreim, én nem ellenzem a nők tanulását és azt, hogy tudást szerezzenek, de amikor a tudás megszerzésének célja a nemek összekeveredésévé, a szexuális zaklatássá, a prostitúcióvá, barátokká és a barátnőkké válik, akkor arra azt mondom, hogy „Itt álljunk meg!” Amerika és a Nyugat pontosan ezt teszi. Megengedték, hogy a nők tanulhassanak, hogy kimenjenek az utcára, és hogy dolgozzanak. Ezt azért tették, hogy a nőket nagyon olcsó árucikkekké alakítsák.

[…]

Kedves testvéreim!

Ne tévesszenek meg titeket a mocskos világi haszonleső kutyák, akik körbevesznek titeket. Úgy néznek ki, mint én – viselik a fejpántot, úgy néznek ki, mintha az Öbölből lennének, mintha muszlimok lennének … De ők kutyák! Allahra, a kutyák tiszteletreméltóbbak, mint ők! A kutyák hűek, de ezek az emberek mocskosak. Ők nem hűek a vallásukhoz vagy az országuk nőihez. Meztelenséget árulnak nektek. Becsapnak titeket, mondván: „Menjetek, és vezessetek autókat, dolgozzatok villanyszerelőként, menjetek tanulni…” Mindezek erkölcstelen célok, amelyek célja elültetni az erkölcstelenséget és a nőket prostituáltakká alakítani, mint Európában, ahol a gyermekek 90 százaléka fattyú.


QATARI SOCIOLOGIST ABD AL-AZIZ AL-KHAZRAJ AL-ANSARI MOCKS THE WEST, INTERNATIONAL WOMEN’S DAY: THESE FILTHY SECULAR DOGS CELEBRATE WOMEN’S “FREEDOM” TO ACT LIKE WHORES | MEMRI

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10843

Bejegyzés: on 2019. ápr. 25.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, MEMRI videók. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes