Kuvaiti sejk: öld meg a hitüket elhagyókat, hajtsd rabszolgaságba a hitetleneket

A hetente sorra kerülő, YouTube-ra feltöltött fatva értekezéseiben, Othman Al-Khamis kuvaiti sejk azt mondta, hogy a hitehagyókat meg kell ölni. Egy 2019. január 9-én feltöltött videóban Al-Khamis sejk azt mondta, hogy a hitehagyás megegyezik az iszlám kigúnyolásával. A 2015 október 14-ei videóban Al-Khamis azt mondta, hogy csak a hitetlenek lehetnek rabszolgák, hozzátéve, hogy azoknak, akik nem imádják Allahot, át kell térniük az iszlámra; fizetniük kell a dzsizja fejadót; rabszolgaságra kell kényszeríteni őket, vagy harcolni kell ellenük és meg kell őket ölni. Arra ösztönözte az embereket, hogy ne szégyenkezzenek a vallásuk miatt és ne sajnálják a hitüket elhagyókat és hitetleneket amiért megbüntetik őket azért, mert nem hajlandók engedelmeskedni Allahnak.


Válogatás Othman al-Khamis kuvaiti sejk beszédeiből 2015. október és 2019. január között.

Othman Al-Khamis sejk, 2019. 01. 19.

Egy hitét elhagyó megölése nem azért történik, hogy ismét muszlim legyen. A hitüket elhagyók a házasságtörőkhöz hasonlóan bűncselekményt követnek el. Ha egy házasságtörő házas, akkor megkövezik. Ha nem házas, akkor megkorbácsolják. Ha egy tolvaj kézlevágásának feltételei teljesülnek, akkor a tolvajok kezeit levágják. A gyilkosokat megölik. Mindezek büntetések azokért a tettekért, melyeket ezek az emberek elkövettek. Ugyanez igaz a hitehagyásra is. Azt a személyt, aki elhagyja az iszlámot, megölik. Ha azonban megbánja a bűneit, akkor [sértetlen] marad.

[…]

Az ilyen személyt azért büntetik, mert a hitehagyás egyenértékű az iszlám megvetésével, ezért úgy büntetik, mintha Mohamed prófétát vagy Allahot átkozta volna. Ezért ölik meg az iszlámot elhagyókat. Mindez nem azért történik, mert rá próbáljuk erőltetni az iszlámot. Az iszlámnak nincs szüksége haszonlesőkre. Nem mondjuk azt: „Legyél muszlim vagy lemészárolunk.”

[…]

Othman Al-Khamis sejk, 2015. október 14.

Csak hitetleneket lehet rabszolgává tenni. A muszlimokat nem lehet rabszolgává tenni. Ha a muszlimok a fitna vagy más ok miatt harcolnak egymással … a muszlimokat tilos rabszolgává tenni. Csak a hitetlenek lehetnek rabszolgák.

[…]

Arra kérem az embereket, hogy ne szégyenkezzenek a vallásuk miatt, és tartózkodjanak attól, hogy ezt mondják: „Nem! Ez csak a múltban volt, az iszlám ezt nem követeli meg …” Nem! Legyetek szilárdak a vallásotokban, hirdessétek azt és mondjátok: „Igen, ez az én vallásom!”

Azokat, akik nem akarják imádni Allahot, vagy rabszolgává kell tenni, vagy arra kell kényszeríteni, hogy fizessék a dzsizja fejadót, vagy hogy áttérjenek az iszlámra, vagy harcolni kell ellenük. Ez a négy lehetőség létezik, nincs ötödik lehetőség.

Először is, egy személyt felszólítunk, hogy térjen át az iszlámra: „Imádd Allahot! Allah azért teremtett, hogy imádd őt.” Ha azt mondja: „Nem akarom imádni Allahot”, akkor mondjuk neki: „Ha Allah földjén élsz, de nem imádod őt, akkor fizetned kell a dzsizját.” Ha erre azt mondja: „Nem fogom fizetni a dzsizját!” … Ha megtagadja Allah imádatát vagy a dzsizja megfizetését, akkor azt mondjuk neki: „Akkor nincs más választásunk mint harcolni ellened.” Ezért aztán harcolunk ellene. Ha megöljük, akkor a Pokol tüzére kerül, ha azonban elfogjuk, akkor rabszolga lesz. Ilyen esetben rabszolgaságra kényszerítjük. Mivel megtagadta, hogy önszántából Allah tiszteletre méltó rabszolgájává váljon, ezért az akarata ellenére egy megvetendő rabszolga lesz. Így járnak azok, akik nem imádják Allahot. Ne sajnáljátok őket. Ők hitetlenek, akik megtagadják Allah imádását. Nem hajlandók engedelmeskedni Allahnak. Ellenségesek Allah iránt, és átkozzák őt. Az embereket nem szabad, hogy elvakítsa a könyörület Allah ellenségei iránt. Ők agresszorok. Ez egyenértékű lenne azzal, ha könyörületet mutatnánk egy olyan bűnöző irányába, aki embereket ölt, kirabolta őket, megbecstelenítette a nőiket, és ártott nekik… És aztán jön valaki, mondván: „Igaz, öt vagy hat embert megölt, de meg kell bocsájtanunk neki”. Nem! Az ilyen személynek helytelen megbocsátani.


KUWAITI CLERIC OTHMAN AL-KHAMIS: NON-MUSLIMS MUST CONVERT TO ISLAM, PAY JIZYA, OR BE FOUGHT AND KILLED; DON’T BE ASHAMED OF OUR RELIGION; APOSTATES MUST BE KILLED, DON’T FEEL SORRY FOR THEM |MEMRI

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10827

Bejegyzés: on 2019. ápr. 25.. A bejegyzés kategóriái: Dánia, Legfrissebb, MEMRI videók. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes