Spanyol politikus (VOX): a jövőnk ellenségét úgy nevezik, hogy iszlám invázió


Valencia ügyésze a következő mondatokért kezdett vizsgálatot Ortega Smith, a VOX spanyol párt főtitkára ellen:

„… erősebbek leszünk a közös ellenséggel szemben, melynek egyértelmű neve van, és nem fogom elmulasztani ezt minden alkalommal megemlíteni. Közös ellenségünket, Európa ellenségét, a szabadság ellenségét, a haladás ellenségét, a demokrácia ellenségét, a család ellenségét, az élet ellenségét, a jövőnk ellenségét úgy nevezik: iszlám invázió.

És ezt meg is kell említenünk! A civilizációnkat komoly veszély fenyegeti, de nem vagyunk egyedül. Minden egyes alkalommal egyre több európai áll ki, mert szenvednek a városaikban, az utcáikon és a környékeiken, ami a saría kezdeti alkalmazását jelenti, és nem akarják, hogy a katedrálisaikat lerombolják azért, hogy azokat kötelezően mecsetekre cseréljék le. Nem akarják, hogy a nőiknek fekete ruhával kelljen elfedniük az arcukat, és tíz lépéssel hátrébb kelljen menniük – és rosszabbul bánjanak velük, mint a tevékkel. Nem akarják, hogy az, amit civilizációnak ismerünk véget érjen: a jogok és a szabadság tiszteletben tartása.”

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10862

Bejegyzés: on 2019. ápr. 26.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Spanyolország. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes