Muszlim gyerekek indoktrinációja

2019. április 7-én a Gaza TV Media YouTube-fiókjára egy jordániai kisfiúról töltöttek fel egy propaganda-videót, aki önként Jeruzsálembe ment, hogy ott „mártírként” (mohamedán öngyilkos merénylőként) haljon meg. A videóban a fiú, Amir Al-Khasawne egy csúzlival és egy játékfegyverrel menetel. Amikor édesanyja megkérdezi tőle, hogy hova megy, azt mondja: „Egy messzi utazásra megyek. Lehet, hogy nem térek vissza.” Később a videóban Amir elmondja az anyjának, hogy Jeruzsálembe megy „Omar Abu Laila mártírhoz és barátaihoz”. 2019. március 19-én Omar Abu Laila, halálosan megkéselte Gal Keidan őrmestert, megragadta a fegyverét, és megölte vele Achiad Ettinger rabbit. Al-Khasawne így folytatta: „Le fogom lőni a zsidókat, akik lelőtték Omárt.” Amikor az anyja arra figyelmezteti, hogy őt is megölhetik, a fiú azt mondja: „Nem nagy dolog, anyu. Jeruzsálemért fogok meghalni. Nem érdemes Jeruzsálem arra, hogy meghaljanak érte? Nem érdemes meghalni az Al-Aksza mecsetért?” „Könnyek közepette” (betanult zokogással), Amir így kiált fel: „Allahért, ó arabok! Ez Jeruzsálem! Ez a próféta éjszakai utazásának célpontja! Eladták Jeruzsálemet!” Majd befejezésül azt mondja, azt szeretné, ha Szaladin életre kelne. A videót a Television Photography számára Mays Alreem készítette.Amir anyja: Drága Amirom, hova mész?

Amir Al-Khasawneh: Egy messzi utazásra megyek. Lehet, hogy nem térek vissza.

Amir anyja: Kedvesem, az apád keres téged.

Amir Al-Khasawneh: Küldd el neki az üdvözletemet, kérd meg, hogy bocsásson meg nekem, és imádkozzon értem.

Amir anyja: Megijesztesz engem. Hová mész?

Amir Al-Khasawneh: Jeruzsálembe.

Amir anyja: De az messze van, Amir…

Amir Al-Khasawneh: Nem, a hegy mögött van. Elmehetsz. Ne aggódj.

Amir anyja: Kihez mész?

Amir Al-Khasawneh: Omár Abu Laila mártírhoz és a barátaihoz megyek. Le fogom lőni a zsidókat, akik lelőtték Omárt. Omár anyjához megyek, megcsókolom a fejét, és ezt mondom neki: “Olyan vagyok, mint Omár! Mi mindannyian olyanok vagyunk, mint Omár! Mindannyian a gyermekeid vagyunk!”

Amir anyja: De a zsidók le fognak lőni, és meg fogsz halni, Amir.

Amir Al-Khasawneh: Nem nagy dolog, anyu. Jeruzsálemért fogok meghalni. Nem érdemes Jeruzsálem arra, hogy meghaljanak érte? Nem érdemes meghalni az Al-Aksza mecsetért?

[…]

Ez Jeruzsálem, ó
arabok! Ez Jeruzsálem, ó arabok! Allahért, ó arabok! Allahért, ó arabok! Ez
Jeruzsálem! Ez a próféta éjszakai utazásának célpontja! Eladták Jeruzsálemet!
Kelj életre, ó Szaladin!

[…]


CHILDREN’S INDOCTRINATION: JORDANIAN BOY PLEDGES TO BE MARTYRED FOR JERUSALEM IN VIRAL VIDEO | MEMRI

Print Friendly, PDF & Email