Civilizációs dzsihád


A terrorizmus mindenhol jelen van. És a helyzet egyre rosszabb. A rosszfiúknak számos neve van: ISIS, al-Kaida, Boko Haram. Egy dologban azonban közösek: mindannyian egy ügy érdekében gyilkolnak. Az iszlám törvényért, a saríáért.

A saría a középkori iszlám gyakorlati megvalósítása. A saría előírja a szent háborút, a dzsihádot. A legelterjedtebb angol nyelvű saría könyv
(Az utazó támasza) ezt mondja: a dzsihád a nem muszlimok elleni háborút jelenti.

Két fajta dzsihád létezik. Az erőszakos dzsihád szörnyen egyszerű: mészárold le az ártatlanokat és kényszerítsd behódolásra őket. Az erőszakos dzsihádisták területeket akarnak foglalni a kalifátusuk számára. Lényegében az iszlám állam egy olyan terület, ahol az iszlám jog az uralkodó. Azonban van egy másfajta dzsihád is. Indoklásában a Muzulmán Testvériség ezt civilizációs dzsihádnak nevezi: „A Muzulmán Testvériségnek meg kell értenie, hogy Amerikában egyfajta ‘nagy dzsihádot’ folytatnak, melynek célja belülről megsemmisíteni és lerombolni a nyugati civilizációt, valamint a saját kezük és a hívők keze által szabotálni annak nyomorúságos ‘házát’.” A civilizációs dzsihádnak ugyanaz a célja, mint az erőszakos dzsihádnak: területfoglalás a kalifátus számára. Azonban ahelyett, hogy háborút folytatnának, vagy terrortámadásokat követnének el, mint testvéreik az erőszakos dzsihád folyamán, ezek a civilizációs dzsihádisták öltönyt és nyakkendőt viselnek. És a munkájuk kevésbé látható.

Mit tesznek?

Pereket indítanak olyan muszlim sofőrök érdekében, akik nem akarnak sört szállítani. Meggyőzik az iskolákat, hogy muszlim napokat tartsanak – amikor a lányok fejkendőt hordanak, és a gyerekek muszlim imákat mondanak. Panaszt nyújtanak be, amikor a kormány megfigyeli őket, hogy együtt lógnak-e az erőszakos haverjaikkal. Bárkit, aki kritikus az iszlám törvénnyel szemben, iszlamofóbnak neveznek. Ami egy olyan kifejezés, amit arra találtak ki, hogy elrémítsék az embereket attól, hogy nyíltan beszéljenek. Mint ahogy az a San Bernardino-i terrorista szomszédai esetében történt, akik tudták, hogy valami nincs rendben, de nem akartak mondani semmit, mert attól tartottak, hogy rasszistának nevezik majd őket.

Ezeknek a rosszfiúknak is számos neve van: CAIR, MSA, ISNA. Az igazságügyi minisztérium azt találta, hogy ezeket a szervezeteket a Muszlim Testvériség indította el. Ezek a szervezetek szeretik azt mondani, hogy „a terrorizmusnak nincs vallása”, azonban az iszlám az egyetlen vallás, ahol saría és dzsihád van.

Nem minden muszlim gyakorolja a saríát, vagy támogatja azt, de rémisztően sokan igen. Ők úgy gondolják, hogy bárkit meg lehet ölni, aki megsérti az iszlámot. Úgy gondolják, hogy a nők tulajdonok, hogy a melegeket meg kell ölni, hogy a kislányokat meg kell csonkítani, és olyan öreg férfiakkal kell házasságra kényszeríteni őket, akikkel még soha nem találkoztak. Ezek a dolgok nem megengedettek a mi szabad társadalmainkban, és ellentétesek az alkotmánnyal. Sok olyan modern muszlim van, aki az élni és élni hagyni elvet követi, de sajnos a leggyakrabban olyan csoportok szólalnak fel a muszlim közösség nevében, amelyek a saríán alapuló középkori verziót követik. Ők azon munkálkodnak, hogy az USA-t kalifátussá változtassák.

Nekik menniük kell!


Forrás: Counter Jihad

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8413

Bejegyzés: on 2019. máj. 2.. A bejegyzés kategóriái: Iszlám, Legfrissebb, Video. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes