Cseh politikus:„A legjobb védelem az iszlám terrorral szemben, ha nincs iszlám az országunkban”

Tomio Okamura, a cseh Szabadság és Közvetlen Demokrácia (SPD) elnöke 2017-ben egy prágai kampányrendezvényen mondta a következőket:„ Ma sok olyan európai ország van, ahol csupán néhány év kérdése, hogy a muszlimok kerüljenek túlsúlyba. eközben a karácsonyfák eltűnnek az európai városokból, az iskolákban halal ételeket szolgálnak fel, a LIDL pedig kiretusálja a kereszteket termékeiről. Nagy-Britanniában, hogy ne sértsék ne a muszlimokat, a karácsonyi helyett téli szünetet mondanak. Ezzel szemben a muszlimok a köztereken imádkoznak Allahhoz és ünnepelhetik a ramadánt.

Nálunk vannak még olyanok, akik azt kérdezik, hogy miért nem akarunk muszlim bevándorlókat. A muszlimok csak azért nem ártanak nekünk, mert nincsenek muszlim bevándorlóink, és ezért nem is fenyegetnek bennünket. Sajnos nem veszik észre a helyzet súlyosságát.

A volt keleti blokk országai talán az utolsó európai országok, ahol nincs probléma a muszlimokkal. Nincsenek muszlim gettóink, no-go zónáink, nincsenek terrortámadások, bár itt is vannak a köztereken fizikai akadályok a terroristák ellen, és a terrorfenyegetettség miatt itt is géppisztolyos rendőrök sétálnak az utcán. de még így sem lehet összehasonlítani a prágai nyugalmat, békét és biztonságot a gyönyörű Marine Le Pen Franciaországának biztonságával. Marine több éve hadiállapot és rendkívüli állapot közepette él. De a szomorú tény az, hogy még a gépfegyverek sem védik meg az embereket a barbár muszlim fanatikusok terrortámadásaitól.

Mi itt Prágában úgy látjuk, hogy a legjobb védelem az iszlám terrorral szemben, ha nincs iszlám az országunkban.”

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10935

Bejegyzés: on 2019. máj. 2.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Tomio Okamura. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes