Cseh politikus az iszlám betiltását tűzte ki célul

Tomio Okamura a cseh Szabadság és Közvetlen Demokrácia (SVD) párt vezetője 2017-es videóüzenetében kijelenti, hogy pártja célja az iszlám betiltása, annak erőszakos, totalitárius volta miatt.


Kedves barátaim, tisztelt Hölgyek és Urak! Üdvözlet az oldalamon!

Állandó dzsihadista támadásoknak vagyunk tanúi Európában. Ha nem tudjuk, mit írnak rólunk az iszlám „trilógiában” – azaz a Koránban, a szírában és a hadíszokban – akkor ezeknek a támadásoknak minden magyarázata téves lesz. Ezek a támadások valójában a dzsihád megnyilvánulásai, vagyis az iszlám szent háborújáé.

Az erőszakos cselekmények elválaszthatatlanok az iszlám politikai tanától. Ezek ott voltak, ott vannak és mindig is ott lesznek, ahol a politikai iszlám elég erős. A dzsihádot szentesíti az iszlám „trilógia” szövegének 31% -a, azaz a Korán, a szíra és a hadíszok – az iszlám tanítás három alapszövege. Ezek kifejezetten támogatják és legitimálják a nem muszlimok meggyilkolását.

Nézzünk meg néhány alapvető idézetet az iszlám „trilógiából”, hogy teljesen világos legyen, a muszlimok mit hirdetnek ellenünk!

Az első idézet Mohamed prófétától származik: Mohamed: „Parancsot kaptam, hogy háborút viseljek az emberiség ellen, míg el nem fogadják, hogy nincs más isten, csak Allah, és míg nem hiszik, hogy én vagyok az ő prófétája, és el nem fogadnak minden kinyilatkoztatást, melyet mondok. Amennyiben megcselekszik ezeket a dolgokat, védelmezni fogom az életüket és tulajdonaikat, hacsak a saría másként nem rendeli, mert ebben az esetben sorsuk Allah kezében van.” Szahih Muszlim (1:30-35)

És itt van egy másik idézet Mohamed prófétától: „A dzsihádban harcolni a kafirok ellen, [vagyis a hitetlenek ellen], ha csak egy napig is, nemesebb, mint az egész földi birodalom és minden, ami rajta van. A Paradicsom olyan kis része, amely kisebb, mint egy ostornyél, nagyszerűbb, mint az egész földi birodalom és minden, ami rajta van. Egy napot, vagy egy éjszakát szánni a dzsihádra nemesebb, mint az egész földi birodalom és minden, ami rajta van.” (Bukhári hadíszgyűjtemény 4,52,142)

És most nézzünk meg három idézetet a Koránból: „Előíratott nektek a harc. Még akkor is, ha az nincs a kedvetekre. Lehet, hogy valamit ellenetekre van, noha az jó nektek, és lehet, hogy valamit kedveltek, noha az rossz nektek. Allahnak tudása van, ti azonban nem tudtok.” Korán (2:216)

És egy másik idézet a Koránból: „Azt szeretnék, ha hitetlenekké (kafírokká) lennétek, ahogyan ők is hitetlenek lettek és hogy hasonlók legyetek hozzájuk. Ezért ne fogadjatok barátotokul senkit közülük, amíg el nem hagyják otthonaikat, hogy Allah ügyéért harcoljanak (dzsihád). Ha hátat fordítanak nektek, akkor fogjátok el őket, és öljétek meg őket ott, ahol rájuk találtok!” Korán (4:89)

És a harmadik idézet a Koránból: „Azok a hívők, akik otthon ülnek, biztonságban – kivéve a mozgásképteleneket -, nem egyenlők azokkal, akik vagyonukkal és életükkel harcolnak Allah ügyéért (dzsihád).” Korán (4:95)

Tehát összefoglalva: a dzsihádista támadások Európában teljes mértékben követik Mohamed próféta és az ő istene, Allah példáját. A dzsihadisták számára ezek a cselekmények a kaput jelentik a Paradicsomba, anélkül, hogy meg kellene várniuk az Ítéletnapot. A Nyugat iszlamizálásának jelenlegi folyamata kétszer vagy háromszor gyorsabb, mint bármikor korábban a történelemben. Ne felejtsük el, hogy Pakisztán korábban hindu volt, hogy Afganisztán korábban buddhista volt és hogy Irán korábban zoroasztriánus volt. Észak-Afrika, Törökország, Levante és Irak valaha ortodox keresztény volt. Az iszlamizáció jelenlegi állapotát ezekben az országokban a dzsihád és a saría törvény ismeretének hiányából eredő naivitás hozta létre. Sajnos az iszlamizáció ugyanezen folyamata Európában is kialakulóban van.

Mozgalmunk, a Szabadság és Közvetlen Demokrácia (SVD), az iszlám betiltását propagálja a Cseh Köztársaságban; kérjük, támogasson minket a választásokon!

Mit gondol erről a témáról? Küldjön nekem e-mailt. És ha egyetért velem, kérem, ossza meg a barátaival is ezt, hogy értesüljenek azokról az információkról, amelyek nem kapnak hangot a manipulatív és hazug cseh médiában. Köszönöm, hogy meglátogatta az oldalamat, és sok sikert kívánok! Jó egészséget, és tartsunk össze!

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10965

Bejegyzés: on 2019. máj. 3.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Tomio Okamura. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes