Rendőrt hív a mecset imámja a filmező britekre Londonban | Lauren Southern


Lauren Southern kanadai aktivista 2017-ben ellátogatott London Whitechapel negyedébe hogy interjút készítsen „ezen az igencsak multikulturális területen.” Arról szerette volna megkérdezni az embereket, hogy mi is a brit kultúra. Egy mecset előtt voltak, amikor egy fickó – mobillal a kezében – odament hozzájuk és azt mondta, hogy nem szabad ott filmezniük … amihez teljes mértékben jogunk volt, mivel ez egy nyilvános hely volt. Végül maga az imám hívta ki rájuk a rendőrséget.

Lauren ezt mondja: „Nem zaklattunk senkit, nem erőszakoskodtunk senkivel, hogy interjút adjon, a kamerát lefelé irányítottuk. Majd odajöttek a rendőrök és elkezdtek kérdezősködni, hogy miről készítünk riportot, kinek dolgozunk, mit kérdezzük az emberektől (…) Miközben teljesen ártalmatlan kérdéseket teszünk fel, olyanokat, hogy mit jelent britnek lenni.”

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10956

Bejegyzés: on 2019. máj. 3.. A bejegyzés kategóriái: Lauren Southern, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes