Franciaország iszlamizációja

Dale Hurd, az amerikai CBN News riportere készített egy rövid videót Franciaország iszlamizációjáról. A videó 2014-ben készült.


Honos, fehér bőrű franciákat lincselnek meg bevándorló, muzulmán bandák. Senki sincs biztonságban. Bárki, bármilyen indokból erőszakos bűncselekmény áldozatává válhat, de fehérnek lenni hihetetlenül veszélyessé vált Franciaország bizonyos környékein. Ezeken a helyeken nem látják szívesen az őshonos franciákat, mivel a bevándorlók maguknak követelik ezeket a területeket. Ez okból a fehérek számára igen kockázatos hasonló körzetekben tartózkodni. A franciák ezeket a körzeteket „érzékeny városi zónáknak” nevezik, ezek olyan területek, ahová nem léphet be a rendőrség a törvényeket betartatni. Apró muzulmán államok – kalifátusok – jöttek létre Franciaország területén.

„Nekem ez egyáltalán nem tetszik, mert ezek az országrészek drogkereskedők, bűnbandák és imámok (muzulmán közösség vezetői) kezén vannak” – mondja Guy Milliere elemző. Ezen francia tanulmány szerint a francia lakosság egyötödét érte már súlyos sérelem pusztán a származása miatt. Számos hasonló esetből lett bírósági ügy. „Az elkövetők bizonyos esetekben az iszlám tanításokkal igazolják a fehérek elleni támadásokat. Mégha nem is beszélnek arabul, tetteiket mégis az iszlámmal magyarázzák” – mondja Tarik Yildiz. Tarik Yildiz francia szociológus szerint nem őshonos francia, mivel török bevándorlók leszármazottja. Yildiz könyvet is írt a fehérellenes rasszizmusról. „Könyvem sokak szerint politikailag inkorrekt alkotás, mert egy tabut dönt meg, mégpedig az elgondolást, mely szerint kizárólag a fehérek nyomhatják el a bevándorlókat” – mondja Yildiz.

A francia Max életének is szerves részét képezik a hasonló megpróbáltatások. Többször támadták meg bevándorlók, ezért a legutóbbi támadásból származó zúzódás nyomai még mindig láthatók a szeme alatt. Max régebben Amerikában élt, ezért kissé amerikai akcentussal beszél, de ő maga francia, és csatlakozott a Generation Identitaire ifjúsági mozgalomhoz, melynek célja az őshonos franciák érdekeinek védelme és kultúrájuk megőrzése. „Mi egy olyan ifjúsági mozgalom vagyunk, melynek célja helyi, nemzeti és európai identitásunk népszerűsítése, védelme és megőrzése”- mondja Max, majd hozzáteszi: „Tagságunkat és aktivistáinkat arra ösztönözzük, hogy tartsák formában magukat, és ennek részeként tanuljanak önvédelmet.” Miközben a francia baloldal mindent átfogó multikulturalista társadalmi kísérlete a lángok martalékává válik, a francia társadalom bizonyos negyedei etnikailag egyre inkább megosztottá válnak.

Pierre Cassen és Christine Tasin mindketten iszlámellenes aktivisták. „A francia emberek egyre inkább félelemben ének. Félnek hogy rájuk kényszerítik az iszlám törvénykezést, a saríát és félnek a franciákat érő szervezett támadásoktól, sőt már a rendőrség is retteg” – mondja Cassen. „Az iszlamisták utcai zavargásokkal és erőszakkal fenyegetnek, a saría törvénykezés kikényszerítésével; már a rendőrséget is megtámadják. Veszélybe került a köztársaság” – nyilatkozza Tasin. Yildiz szerint azzal, hogy a hatalom mindenkori birtokosai és a vezető média a szőnyeg alá söprik a bevándorlók fehérek ellen elkövetett támadásait, az olyan csoportoknak kedveznek, mint a Generation Identitaire, mert a fehér lakosság hozzájuk fordul majd védelemért. „Ha az állam nem bünteti meg ezeket az embereket, és a média továbbra is hallgat esekről az esetekről, az áldozatok könnyen frusztráltakká és végül rasszistává válhatnak, melyből konfliktusok származhatnak” – állítja Yildiz. A baloldalt és bizonyos polgármestereket nemhogy nem érdekli a probléma, de aktívan támogatják a radikális iszlám terjedését politikai érdekből, mivel a muzulmánok szavazatai által a baloldal fontos támaszaivá váltak, mivel 90%-uk Fraincois Hollande-ra, a szocialista miniszterelnökre adta le a szavazatát a legutóbbi választásokon.

Pascal Halout, egykori muszlim, egy Párizsban található mecsetet mutat meg nekünk, melynek a felújítását a helyi polgármesteri hivatal fizeti. A mecsetnek arab neve van, „Hódítás”-nak hívják, minden bizonnyal a franciák tudta nélkül finanszíroznak a befizetett adóikból egy ilyen elnevezésű mecsetet.

Tehát egy külön állam jött létre Franciaország határain belül, ugye? – kérdezi Dale Hurd. „Igen, Franciaország feldarabolódása, és libanizációja immár elkezdődött a francia állam segédletével” – válaszolja Pascal Hilout.

Libanon. Sokak szerint ez a szó fejezi ki Franciaország jövőjét. Libanon egy végletekig megosztott nemzet, melyet szektáriánus háborúk tépáznak. Halout véleménye ugyanaz, mint a többi szakértőé, szerinte a baloldal iszlámmal folytatott társadalmi kísérlete visszafelé fog elsülni.

„A francia emberek becsapva érzik magukat és úgy érzik kisebbségbe szorultak. Ha a dolgok így folytatódnak, itt is ugyanolyan viszonyok lesznek, mint Libanonban és Koszovóban: kitör a polgárháború” – mondja Cassen.

Készítette: Dale Hurd, CBN News, Párizs, 2014.

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=10962

Bejegyzés: on 2019. máj. 4.. A bejegyzés kategóriái: Franciaország, Iszlamizáció, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes