Az iszlám a pszichopaták módszereit alkalmazza ellenünk


Dr. Jamie Glazov: Dzsihádista pszichopaták

Anne Cyrus: „Saría szakértőként és korábbi gyermek-menyasszonyként, aki a saját dzsihádista pszichopatájától szenvedett és szembenézett vele, javaslom, hogy rendeljék meg ezt a könyvet az Amazonon, vagy a jamieglazov.com-on. Miért? Hogy felkészültek legyenek arra, hogy megküzdjenek az ellenséggel és megvédjék lányaikat és lányunokáikat az iszlám jövőjétől.”

Jamie Glazov: A könyv egyik fejezete a „Gyűlöletben egyesülve”, amiben arról az egységről írtam, ami a baloldal és az iszlám között van, valamint a baloldal és a kommunizmus egységének hátteréről is. Ezután sok pszichológiai témájú könyvet olvastam, a pszichopatákat tanulmányoztam.

Rendkívül érdekes, hogy hogyan működnek a pszichopaták. És barátaim, akik elolvassátok a könyvemet: lehet, hogy egy pszichopatával éltek házasságban … vagy az exetek lehet az, vagy valaki a munkahelyeteken. Mert előfordul, hogy amikor átadom a könyvet valakinek, megdöbbenek, mert látom, hogy a férj vagy a feleség az. Ez nemektől független. A pszichopatáknak megvan a jellemző működési módjuk, a ravasz trükkjeik. És miután az ember olvas erről, elkezdi felismerni ezt: „aha, ilyen az az ember a munkahelyemen, vagy a szomszédom”. De egyébként mindenhol ott vannak.

Van egy adott, lépésről lépésre felépülő rendszer, amely szerint működnek. Először van a „románc”, „kábítás” vagy „csábítás” szakasza. Aztán elkapnak: amint közel kerülnek valakihez, egy új szakasz kezdődik. Ehhez a szakaszhoz különböző lépések vezetnek, majd elkezdődik a felemésztés.

Amikor tanulmányoztam Amerika és a Nyugat iszlamizációját, láttam, hogy annak szó szerint minden egyes lépése (megegyezik ezzel). És ezért kezdtem el írni ezt a könyvet. Ebben leírom, hogy minden egyes lépés, amit a pszichopaták alkalmaznak a játszmájukban, pontosan ugyanaz, mint amit az iszlám ma csinál velünk.

Nem lövök le túl sok poént a könyvből, de két példát mondok; biztosan ismernek önök is olyan embereket, akik azt teszik, amit az iszlám tesz velünk.

A csapdába ejtés fázisa után, amikor már elkapta az áldozatot, a pszichopata nagyon ügyes abban, hogy arcul üssön… majd „úgy sajnálja”, hogy milyen nehéz napja van. Tehát ebben nagyon jó egy pszichopata: arcul csap, majd fél perc múlva már a sarokban duzzog, és még te fogsz bocsánatot kérni tőle! Nem szükségszerűen személyesen Önök, mert vannak, akik okosak és bátrak, és nem esnek bele ebbe a csapdába. De legyenek nagyon óvatosak, mert ha nem bölcsek, akkor az egész nagyon gyorsan megtörténhet, különösen azokkal az emberekkel, akik akarják is, hogy becsapják őket. Ez a szándékos vakság esete.

Tehát ez az egyik szakasz.

Nézzük csak meg, mi történik ma Franciaországban: “Allahu akbar” … és megkéselik az embereket. Megkéselik a kafírokat, a hitetleneket, és 30 másodpercen belül milyen hírek jelennek meg? CNN, MSNBC, New York Times, Wahsington Post: „A MUSZLIMOK VÁLASZCSAPÁSTÓL FÉLNEK!” Egy percet sem töltenek azzal, hogy a fickó miért késelt, miben hisz, mit olvasott, hanem 30 másodpercen belül „a muszlimok válaszcsapástól félnek”. És mi szokott lenni a következő reakció? „Ó, annyira sajnáljuk, iszlamofóbok vagyunk, majd megpróbáljuk jobban csinálni”. „Akartok itt pár plusz imaszobát?” „OK ott meg betiltjuk a sonkát!” „OK, nem fogjuk engedni, hogy Robert Spencer előadást tartson itt – így már jobb?”

Látják, hogy mi történik? Ne tévedjünk, ez mind egy forgatókönyv szerint megy, ez mind szándékos.

Mindez csak egy rész.

Hadd térjek vissza az elejére: Az elején mindig ott van a „csábítás” szakasza. Azelőtt, hogy a pszichopata elkapna. A csábítás szakasza azzal függ össze, amit a pszichopaták az „Édenkertben” tanultak, mert a pszichopaták követik a főnöküket az Édenkertben. Dinesh D’Souza óriási munkát végzett, amikor dokumentálta mindezt: A baloldal nagyon jól tudja, hogyan kell neked megmondani, hogy amit tenned kell, az „a te érdekedben áll”. Ahogy a kígyó is megkörnyékezte Évát, mondván, hogy „Ez a te érdekedben van, csak a te érdekedet nézem”. „Ezt érted teszem” – közben tudja, hogy amit tenni fogsz, az a bukásodhoz fog vezetni.

Szóval ez is ennek a szakasznak a része – ez csak józan ész, sok példát tudok erre az iszlámmal kapcsolatban. Hogy a CAIR és az ISNA hogyan mondja nekünk, hogy amit tesznek, az a „mi érdekünk”. Például a CAIR kilobbizta a Twitternél, hogy tiltsák le Laura Loomert (mert kritizált egy muszlim képviselőt – ford.). „Mert ez a ti érdeketek” – és ez csak a kezdeti szakasz.

A könyvemben leírom ezeket a szakaszokat és az iszlám vonatkozó szakaszait is.

A pszichopata első szakaszában van egy olyan taktika is, hogy „mi ketten olyan nagyon hasonlók vagyunk”. Mindannyian ismerünk ilyen embereket, legyenek nagyon óvatosak az ilyenekkel. Az még rendben van, ha valaki egyszer azt mondja neked, hogy „mennyire hasonlítunk”. De ha folyamatosan ezt hangoztatja – különösen, ha alig ismered – az egy jel. „Mi annyira hasonlítunk, mi lelki társak vagyunk” – a pszichopaták pontosan ezt csinálják.

Most egy pillanatra kapcsoljunk át Amerika iszlamizációjára. A CAIR, az ISNA, az MSA – ezek a Muzulmán Testvériség kirakatszervezetei. Mit is látunk a „vallásközi párbeszédekben”? A keresztényeknek a nyála is kicsordul, annyira szeretnék, hogy becsapják őket. A nyáluk is csorog, amikor elkezdődik a „vallásközi párbeszéd”. Elmondhatatlanul erős a vágy, hogy becsapjanak minket, amikor a Stockholm-szindróma hatása alatt vagyunk … Mert mit is látunk?

„Mi szeretjük Jézust!”

„Ti is szeretitek Jézust?” „Mi is szeretjük Jézust!”

„Ti is tisztelitek Jézust?”, „Mi is tiszteljük Jézust!”

„Ti is hisztek Jézusban?”, „Mi is hiszünk Jézusban!”

És erre a dimmi keresztények: „Na most már minden rendben lesz – miről beszél Robert Spencer és Pamela Geller, ezek a szörnyű emberek?!”

Ekkor az okos és bátor keresztények, akiknek nincs szükségük arra, hogy becsapják őket a saját nárcisztikus érzelmi indokaik miatt, azonnal megkérdezik: „Már elnézést, de Jézus a megváltásunkért halt meg?” „Jézus a Szentháromság része?” „Jézus isteni?”

És ilyenkor (a muszlimok) hirtelen elsápadnak és elfutnak … de arra is rávilágítok, hogy ez is az egyik taktikájuk. Szóval sok ilyen van a könyvemben, amire most két példát mondtam. De sok ilyen taktikájuk van.

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11001

Bejegyzés: on 2019. máj. 5.. A bejegyzés kategóriái: Jamie Glazov, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes