Filip Dewinter, belga képviselő: “A multikulturalizmus multikonfliktust jelent”


Elnök Úr, Miniszter Úr!

Szégyen, hogy férfiként ezt a kérdést fel kell tennem. Mégis megteszem, mivel tudom, hogy ennek a kérdésnek a férfi-női kapcsolathoz nem sok köze van. Sokkal inkább a viselkedéshez, az értékekhez, az emberek közötti érintkezés módjához van köze, egy olyan kultúrában, mint a miénk, valamint egy másik kultúrában – nevezetesen az iszlámban. Manapság számos német városban tapasztaljuk azt, hogy nőket támadnak meg férfiak csoportjai és fogdossák őket, vagy még rosszabb. Ez a multikulturális társadalom problémája. A multikulturalizmus néhány hónapja – sőt, néhány éve – már multikonfliktust jelent. Sok problémát, sok bűnözést.

Tudom, hogy ez a menekültekről, migránsokról, illegális bevándorlókról is szól. Ifjú tesztoszteronbombáknak hívják őket. De sokkal inkább arról van szó, hogy vannak emberek, akiknek a nőkkel kapcsolatos viselkedése és modora nem illeszkedik a mi értékeinkhez. Például a nőkkel szemben elvárható tisztelethez és ami ezzel jár.

Akárhogy is, nem lehetünk politikailag korrektek ebben az ügyben: Az iszlám kultúra hátrányosan megkülönbözteti a nőket, ahol a nők használati tárgyak – szexuálisan is. A férfiak kívánságainak vannak alávetve.

Egy könnyű kérdést teszek fel Önöknek: mit tesznek ez ellen? Az illemtan oktatás a menekültközpontokban – Franken úr tervei szerint – nem sokat ér. Néhány tanóra és pár írott papírlap nem fogja megváltoztatni egy vallás vagy egy társadalom sok generációra visszanyúló kulturális viselkedési mintáit. És amikor ilyen bűncselekményeket követnek el, akkor az sem segít, ha a nyitott menekülttáborokból zártakba költöztetjük őket.

Amit igazából tenni kellene, az az, hogy megértetjük ezekkel az emberekkel, hogy nem tartoznak ide. Ez azt jelenti, hogy vissza kell térniük a saját országaikba. És meg kell értetni ezzel a kultúrával – az iszlámmal – hogy mi soha nem fogjuk elfogadni azt, hogy a nők vagyontárgyak. Nem fogadjuk el a nők bármilyen – különösen szexuális – alapon történő hátrányos megkülönböztetését! És soha nem fogjuk elfogadni az ő értékeiket!

Elnök Úr, Képviselőtársak!

Ahogy az várható volt: végtelen fecsegés és üres beszéd! Sokadszorra is csak semmitmondó nagy szavak! Azt mondják, hogy foglalkoznunk kell a problémával, de senki sem teszi. Önök általánosságokat puffogtatnak, de nem mondják ki, miről van szó valójában: Köln menekültek csoportjairól szól, akik iszlám országokból menekültek hozzánk, ahol a kultúra nőellenes. Tehát ez a kultúra az iszlám – hogy világosan kimondjuk azt, amit itt senki sem mer megtenni, még a miniszter úr sem. Az iszlámban a nők másodrendű állampolgárok. A nők szexuális vagyontárgyak. A nőket hátrányosan megkülönböztetik, Mrs. Almachi!

Ez le van írva a Koránban. Ez le van írva a saríában. Ez a valóság.

Miniszter Úr!

Amíg ezzel nem foglalkoznak, addig semmi sem fog változni. És ha semmit sem hajlandóak tenni az ellen, ami Kölnben, Hamburgban és más városokban történik, akkor legalább adjanak a nőknek eszközöket, hogy megvédhessék magukat! Mutatok Önöknek egy önvédelmi gázspray-t! Más európai országokban ezek olyan fegyverek, amelyek használatának nincsenek jogi következményei. Ha a kormány nem képes megvédeni a nőket az ilyen férfiak ellen, akkor legalább adják meg nekik a lehetőséget, hogy megvédhessék önmagukat!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11030

Bejegyzés: on 2019. máj. 14.. A bejegyzés kategóriái: Filip Dewinter, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes