A Facebook a dzsihádot támogatja – A nagy Facebook kísérlet


A videóban az Israel Law Center (Shurat HaDin) kísérlete látható, annak bizonyítására, hogy a Facebook elfogult a palesztin muzulmán szélsőségesek irányába. A szervezet két tesztoldalt készített a Facebookon – egy Izrael-barát és egy palesztin-barát oldalt – és olyan tartalmat töltöttek fel rájuk, melyek gyűlöletet szítottak. Az izraeli oldalt leszedték, míg a palesztin oldalt fent hagyták.

A Shurat HaDin azzal vádolta a Facebookot, hogy semmibe veszi azokat a panaszokat, melyek az izraeliek és zsidók ellen uszítanak, valamint passzívan bátorítja a terrortámadásokat azáltal, hogy nem távolítja el azokat a bejegyzéseket, melyek erőszakra szólítanak fel.

Rengeteg példa van arra, hogy a Facebook el van árasztva olyan üzenetekkel, melyek a terrorizmust támogatják”, és a platform következetesen nem vesz tudomást azokról a kérésekről, hogy akadályozzák meg az ilyen bejegyzések posztolását, állítja a szervezet.


Israeli NGO says Facebook test proves anti-Israel bias

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11046

Bejegyzés: on 2019. máj. 15.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Szólásszabadság. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes