Muszlim tinédzserek verik a német gyerekeket – egy anya segélykiáltása

Egy anya beszámolója szerint a 9 éves fiát kékre-zöldre verték muzulmán bevándorló tinédzserek, a felnőtteket pedig megdobálták…. A muzulmán fiatalok erőszakban verhetetlenek. A rendőrség semmit nem volt hajlandó tenni, sőt másnap reggel a német családra egy egész szövetségi határrendészeti kommandó támadt rá! 

A rendszer immáron a németek ellen van…, a hatóság és a média eltitkolja az ügyeket a nyilvánosság elől. Az alternatív média az utolsó reménysugár, hogy a világ tudomást szerezzen róla, mi folyik azon a környéken (is) Németországban. 
Az anya kéri, hogy jusson el minél több helyre az esetük, mely a 20.000 esetnek csupán csak egyike…. A tendencia és a jelenség általános! 


Üdvözlök mindenkit!

Szeretnék elmesélni egy történetet: A fiam, Tyron március 12-én az MSV Ludwigshafen-nél játszott egy focimeccsen. A meccs után néhány barátjával a csapatból átmentek egy másik pályára, hogy tovább focizzanak. Engedély nélkül.

Menekültek jelentek meg. Nem sokkal ezután verekedés tört ki egy „hülye gyerek” miatt. Egy 14 éves srác ököllel arcba vágta a fiamat. Tyron védte magát. Majd négy további menedékkérő támadt Tyron-ra. A barátainak sikerült közülük hármat elrángatni onnan. A 14 éves és egy 17 éves még mindig rajta volt Tyron-on. A 17 éves a 14 éves bátyja volt. A 17 éves a földre nyomta Tyron-t, és fojtogatni kezdte, a 14 éves pedig tovább ütötte az arcát. Az arca mindenhol feldagadt, teljesen bekékült, mindenhol duzzanatok és vérömlenyek. Amikor azután a barátainak sikerült elrángatni onnan ezt a kettőt, felhívtak engem, és közölték, hogy öt menedékkérő megtámadta Tyron-t, a szeme fekete és az egész arca feldagadt, és hogy oda kell mennünk. A férjem hívta a rendőrséget és én mondtam, hogy küldjenek egy járőrkocsit az utcába; és hogy a fiamra, aki egyébként 9 éves, öten rávetették magukat, öt 14-17 éves menekült fiú, és megverték. A zsaru azt mondta a férjemnek, hogy fogja meg a fiát és jöjjön be a rendőrségre, tegyen feljelentést.

A férjem azt mondta, hogy „rendben” … majd kivette a szekrényből a tűzijáték-pisztolyt – még szilveszterről –, és zsebre tette. Őszintén szólva, mindenki tudja, hogy mostanában hogyan néz ki az az utca, egy lélek sem merészkedne oda önvédelmi eszköz nélkül.

Mi megpróbáltuk kihívni a rendőröket, de ők nem jöttek. Ezért a férjem nem látott más lehetőséget.

Beültünk a kocsiba a férjemmel meg egy barátjával és odahajtottunk abba az utcába, és felszedtük Tyron-t a kocsiba. Azután megpróbáltuk megtalálni a srácokat, akik ezt tették. Tyron barátai még mindig ott voltak, odasétáltunk, (…) helyre akartuk tenni a dolgot; azután lejött az anyjuk, és azok a gyerekek is ott voltak. Az anya végig ordítozott. Senki sem értette, nem beszélt németül, és a gyerekek is csak törték a németet. Harminc másodpercen belül hirtelen ott termett körülöttünk vagy 20 menedékkérő, és hirtelen fadarabok és seprűnyelek repültek ki az ablakokból.

A férjem, ahogy a 17 éves fiú közelített felé, elővette a jelzőpisztolyát, de nem fogta rá a srácra, csak megmutatta, elrettentésül. Mit mondott erre a 17 éves? Lőj, lőj, lőj, lőj! A férjem meghökkent és visszatette a pisztolyt a hátsó zsebébe, és azt mondta: „két perc” – és odament a kocsihoz. Közben megérkezett a fiam egyik barátjának anyja, és addigra már ő is hívta a rendőrséget. A rendőrök megkérdezték: „És jelenleg is folyik valamilyen verekedés?” Mire a nő: „Igen, éppen most verekednek, jöjjenek gyorsan, kérem!” Csak erre jöttek ki a rendőrök.

Két mentőautó is jött, mert annak a nőnek a lánya is megsérült, amikor a 17 éves megfogta a lányt és nekivágta egy vaskorlátnak. Megsérült a háta és a válla. A lány az egyik mentőkocsiban volt, Tyron meg a másikban, arccsont törés és dobhártya szakadás gyanújával. Két órát voltunk a kórházban. Hál’ istennek csak erős zúzódások és bevérzések voltak, de törések nem, és a fiam dobhártyája is ép maradt. A helyszínen a rendőr azt mondta, hogy sokat ne reméljünk a tettlegességről szóló feljelentéstől, mert ő nem hiszi, hogy lesz bármi eredménye.

Hazaérünk, lefekszünk aludni, mint ahogy szoktunk, aztán reggel 8-kor, mint az őrült csengetnek az ajtómnál, folyamatosan. Kinéztem a konyhaablakon, hogy ki van az ajtómnál. Egy fehér kisteherautó, sötétített ablakokkal, mainzi rendszámmal, és két férfi volt ott.

„Hű, ez a maga kocsija? Bocsánat, belementünk, legyen szíves kijönni!”- mondták. Mondom, pillanat, kiküldöm a férjemet. A férjem kinéz, kinyitja az ablakot, megnézi mi van, és azt mondja: „Belementek a kocsimba?” „Igen, véletlenül belementünk az autójába. Egy kicsit megkarcolódott, jöjjön ki, kérem.”

Ez elég gyanús volt, úgyhogy a mobilján felhívta a rendőrséget és azt mondta: „figyeljen, itt lakunk a (…) utcában, itt van egy fehér kisteherautó mainzi rendszámmal és két napszemüveges férfi áll az ajtóm előtt. Tudnak erről valamit?” „Nem, nem tudunk semmit, maradjon a lakásában! Küldünk oda egy rendőrautót.”

Közben a férjem már a lépcsőn állt, és azt mondta: „Beszélhetnek a rendőrökkel, azt mondták, ne nyissunk ajtót”. Mire elegük lett, szétnyitották a kabátjukat és a pólójukra rá volt írva, hogy RENDŐRSÉG. És 8-10 rendőr kiugrott a furgonból, hogy „Szövetségi Határrendészet”! Ott álltak terepszínű ruhában, narancssárga védőszemüvegben, állig felfegyverkezve, a bejárati ajtónk előtt! A férjem azt mondta nekik: „A rendőrség azt mondta, hogy ne nyissak ajtót.” Úgyhogy amikor a férjem továbbra sem akarta kinyitni az ajtót, ezek az urak odamentek a furgonhoz, kivettek egy faltörőkost és arra készültek, hogy betörjék az ajtónkat!

Akkor már a férjem kinyitotta az ajtót, majd három rendőr bejött, a földre lökték a férjemet és megkötözték a kezét kábelbilinccsel. Azután talpra állították és megkérdezték: „Van fegyvere?” Azt mondta, „Igen, van egy jelzőpisztolyom, semmi gond, oda tudom adni. Minek ez a felhajtás? Ha megkérdezték volna, enélkül is odaadtam volna maguknak!”

Ez az, ami történt, de a rendőrségi jelentés teljesen mást állít, a tényeket elferdítették: hogy a férjem ott volt a játszótéren, és hogy felkutatta azt a családot, elővette a fegyverét és ráfogta a 14 évesre majd megfenyegette – ezek közül egyik sem igaz.

A menekültek által a fiamnak okozott testi sértéssel kapcsolatos beszámolónkat viszont megkérdőjelezhetőnek nyilvánították.

Szóval a mi házunknál csinálják ezt a nagy felhajtást, idejönnek reggel 8-kor a Szövetségi Határrendészettől egy jelzőpisztoly miatt!?

A szövetségi alkotmányunkban benne van a testi épség védelméhez való jog. Kétlem, hogy a fiam úgy nézne ki, mint akinek megvan a testi épsége.

Nem tudom, mit kellene tennem, forduljak a nyilvánossághoz? … az incidens óta a fiam már nem akar egyedül kimenni, már nem akar egyedül biciklizni, csak velünk akar lenni. Éjszakánként rémálmai vannak az esetről, nyugtalanul alszik: sikoltozik, verekszik, rúgkapál és hadonászik. Nagyon aggódom a gyerekemért; és ott van a rendőrségi jelentés is a férjem ellen, miszerint megfenyegetett volna valakit. Nem tudom, hogy az egyáltalán fenyegetés-e, nem is célzott senkire a fegyverrel, csak elrettentésnek volt nála, ami persze nem jött be, mert még csak nem is féltek tőle.

Teljesen le vagyok törve. A férjem nem tiszta lappal indul, próbaidőn van. Ha úgy viselkedett volna, mint évekkel ezelőtt szokott, akkor nem ez lett volna a vége. Most megpróbáltuk normálisan csinálni, együtt a rendőrséggel, először őket hívtuk, de otthagytak minket a pácban.

És nem akarjuk, hogy úgy tűnjön, mintha ez egy elszigetelt eset lenne, …hogy a fiunknak így kell kinéznie,… hogy aztán eltegyék a süllyesztőbe, a többi 20000 „elszigetelt” esettel együtt! Merthogy pontosan ezt teszik! Titokban tartják, nem engedik, hogy bármi is kiszivárogjon a nyilvánossághoz – ezek mind csak „elszigetelt” esetek. Nagyon kérem Önöket, hogy osszák meg ezt a videót, akár küldjék el egy olyan adónak, ahol még van valami esélye, hogy ez nyilvánosságra kerüljön. Szeretném, ha ez sokakhoz eljutna, ha mindenki láthatná.

Nagyon köszönöm! Kellemes napot kívánok és köszönöm!

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11055

Bejegyzés: on 2019. máj. 16.. A bejegyzés kategóriái: Iszlamizáció, Legfrissebb, Németország. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes