Európa megöli önmagát – öngyilkosság erénykedés által | Pat Condell


Úgy tűnik, még mindig nincs elég bűnöző, terrorista, és erőszaktevő Európában. Bár már így is szép számmal vannak itt, ez a politikusainknak nem elegendő, így tonnaszám importáljuk a többit is a muzulmán harmadik világból, ahol annak jellegéből adódóan még mindig elég sokan vannak. Persze a bűnözéssel, a terrorizmussal és az erőszakkal együtt az iszlámot is importáljuk, és egy több milliónyi követővel rendelkező erőszakos, tekintélyelvű kultúrát, amelyben születésüktől fogva arra nevelnek mindenkit, hogy a vallásuknak kell uralni a világot (akár erővel is), hogy a nem muszlimok alacsonyabb rendűek, hogy a nők a férfiak tulajdonai, hogy a kislányokat felnőtt férfiak elvehetik és megerőszakolhatják, hogy a zsidók az örök ellenségek, és hogy minden meleget meg kell ölni. Igen, tényleg remek ötlet az emancipált liberális társadalmunkat ezek millióival elárasztani, majd megnézni, hogy mi történik!

Legyünk nyitottak! Nyissuk meg kapuinkat a Föld legbrutálisabb ragadozó kultúrája előtt, és engedjük be a munkavégzésre képtelen, zömében katonakorú segélyparazita férfiakat, akik gyűlölnek minket és nem akarnak integrálódni. Mégis mi baj történhet?

Persze nem szabad általánosítanunk azokkal a férfiakkal kapcsolatban, akik mindegyikét ez az erőszakos, nőgyűlölő erőszakkultúra termelte ki. Elvégre elképzelhető, hogy amint Európába érnek, varázsütésre áttérnek a civilizált liberális értékekre. Ha nem így véljük, rasszisták vagyunk.

Amikor hazudnak a korukról és gyereknek vallják magukat, el kell hinnünk minden szavukat, és a gyerekeink közé kell engednünk őket, mert ilyenek vagyunk, mi európaiak: gerinctelen és felelőtlen hülyék. Lételemünk a képmutatás, bármi áron.

És nagyon büszkék vagyunk rá, hogy sosem diszkriminálunk, akkor sem, amikor kéne. Így hát az iszlám terroristák ugyanúgy szabadon besétálhatnak a kontinensre, mint bárki más, ahogy azt a párizsi merénylők is tették. Menekültként érkeztek Európába, eljutottak oda, ahova akartak, majd nekiálltak embereket ölni. Határvédelem? Jaj ne, az rossz üzenet lenne – azt hinnék, nem szabad idejönniük! Azt meg nem mondhatjuk, elvégre meghívtuk őket! No meg ők is meg akarnak szállni minket. Komolyan. Abszurdumként hangzik, de erre nevelte őket egész életükben az erőszakos

felsőbbrendű vallásuk. Miért ne hinnék hát el? És ezt nekünk is a szemünkbe mondják, de nem akarjuk hallani, mert annyira elképesztő, hogy nem vesszük komolyan, mint 9/11-et, például. No meg, attól tartunk, hogy ha komolyan vennénk, akkor rasszistának tartanának minket, és nagyobb ár lenne ez nekünk, mint a gyermekeink és unokáink jövőjének kiárusítása, így inkább csak hátradőlünk, mint a partravetett bálna, és hagyjuk, hadd folyjon minden a maga medrében, a befogadás kedvéért.

A dél-európai országok különösen érintettek ebben az invázióban, Olaszország pl. robbanásponton áll, mert hagyják, hogy a baloldali aktivisták hajói amolyan illegális kompszolgáltatásként Európába hajózzák a migránsokat. Ha az olasz kormány bármennyire is törődne a saját polgáraival vagy a törvénnyel, akkor azokat a hajókat lefoglalnák, a tenger fenekére küldenék, és mindenkit dutyiba vágnának a fedélzetükről. Az olasz kormány azonban nem akarja megállítani az inváziót. Azt akarja, hogy a többi ország megnyissa a határait, és osztozzanak ebben a rémálomban. És ezzel persze az EU is egyetért. Néhány újabb tagállamnak azonban, mint pl. Lengyelországnak, Magyarországnak, Szlovákiának vagy Csehországnak, nem fűlik ehhez a foga. Úgy tűnik, ők nem akarják elárasztani a társadalmukat bűnözőkkel, terroristákkal és erőszaktevőkkel, az ódivatú józan eszükkel pedig kínos helyzetbe hoznak mindenki mást.

Látják ugyanis, mennyire megnőtt a bűnözés és erőszak azon országokban, ahol megnyitották a határokat, és úgy érzik, elárulnák saját polgáraikat, ha (és itt az eredeti ötlet) beengednék ezt a mérget a társadalmukba. Nem akarják, hogy országaikban a nők és lányok féljenek egyedül kilépni éjszaka az utcára. Nem akarják, hogy minden hétre jusson egy tömeges erőszak, amit magukat gyereknek valló emberek követtek el. Nem akarnak muszlim bandák uralta no go zónákat, ahova nem mernek bemenni a rendőrök, de azt sem, hogy börtöneik deportálhatatlan terroristákkal és erőszaktevőkkel legyenek tele. Nem akarnak szaúdiak fizette mecseteket, ahol zendülésre, erőszakra és gyűlöletre uszítanak, miközben mindenki másnak csorbul a szólásszabadsága. És nagyon nem akarnak semmiféle kulturális marxizmust, mert tudják, milyen egy ténylegesen marxista rendszerben élni, szóval tudják, hogy kellemetlen. Tudják, hogy velejéig romlott. És azt is, amit már egy ideje mi is: hogy a nyitott határokat támogató politikusokat kormányra emelni olyan, mintha egy öngyilkos hajlamú buszsofőrre bíznánk egy hegyi járatot. Azaz, ha nem ültetünk valaki mást a kormány mögé, akkor hamarosan mind egy nagy szakadékba zuhanunk. Megmutatták nekünk, hogy nem bízhatjuk rájuk a biztonságunkat, és hogy nem lehet őket

sem tényekkel, sem észérvekkel meggyőzni.

Eltökéltek ennek az őrültségnek a folytatásában, mint azon vallási fanatikusok, akiknek meggyőződése, hogy egy olyan felsőbb jóért cselekszenek, amely túlhalad azok igényein, akik megválasztották őket (már ha egyáltalán meg lettek választva). Tudják, hogy ez az invázió (főleg a nők számára) veszélyesebbé és civilizálatlanabbá teszi Európát, de szerintük ez elfogadható ár. Már ameddig más állja a cehhet.

Így hát, ha a gyermekedet megöli egy iszlám terrorista, a lányodat megerőszakolja egy illegális bevándorló, akkor elmormolnak egy bocsánatkérést, de magukban elkönyvelik járulékos veszteségnek. A lényeg, a progresszív cél, továbbra is a két kultúra, a civilizált és a barbár egyesítése marad. Persze tudják ők is, hogy egy civilizált ember elveti a barbarizmust. Épp ezért a civilizált embereket át kell nevelni, hogy elhiggyék, a barbarizmus ugyanolyan értékes, mint a civilizáltság, és azzal egyenértékű. Ha pedig nem értesz ezzel egyet, akkor bűnöző vagy. Gyakorlatilag már majdnem itt tartunk.

A politikusok ugyanis nem szeretik, ha szembesítik őket azon nyers valósággal, amit annyira ignorálni próbálnak, akkor ugyanis világos lenne, hogy micsoda elvtelen

gerinctelen senkik. Így hát, Európában egyszerűen betiltották az igazságot, mert megtehetik. És itt nincs első alkotmánykiegészítés (mint Amerikában), ergo a „szólásszabadság” azt jelenti, ahogy ők definiálják, ennek megfelelően pedig nincs szólásszabadság. Hiába szabadultunk hát meg a vasfüggönytől, sikerült lecserélni egy vasfedővel, amellyel több országban is elhallgattatják és büntetik azon polgárokat, akik helytelen véleménnyel vannak a ránk erőltetett muszlim invázióról. Idén év elején pl. egy osztrák férfit öt hónap börtönre ítéltek, amiért kijelentette, hogy az iszlám háborúban áll a Nyugattal, miközben fájdalmasan egyértelmű mindenkinek, hogy az iszlám valóban háborúban áll a Nyugattal. Ezt csak egy idióta, vagy egy bíró tagadhatja.

Az iszlám esküdt ellenségünk. És ezt nem én állítom, hanem maga az iszlám. Csak olvassanak bele a Koránba! Az a könyv egy tényleges hadüzenet az emberiség ellen! Méghozzá félreérthetetlenül! A hitetlenek lemészárlására és elnyomására szólít. Nincs benne „szeresd felebarátodat”, sem aranyszabály, sem pedig „keresd magadban a mennyek országát”. Az egész könyv a hitetlenek meghódításáról és lemészárlásáról, a világ elleni háborúról, és az iszlám vallás emberek torkán való lenyomásáról szól! És a terroristák pontosan ezt teszik, mert a szentírásuk erre utasítja őket. Erre emlékeztet minket minden alkalom, amikor az európai hatóságok katonai fegyverlerakatot találnak egy mecset közelében.

Több e-mailt is kaptam Indiából, miszerint ők már évszázadok óta szenvednek ezzel a jelenséggel, és hogy fogalmunk sincs, milyen problémák elé nézünk, ha hagyjuk, hogy ez az egész elburjánzzon!

Az iszlám megvet mindent, amiért mi kiállunk. A demokráciát, a szólásszabadságot, az emberi jogokat. Amint esélye nyílna rá, mindet eltörölné. Minden hely a Földön, ahol az iszlám uralkodik, a tudatlanság és kegyetlenség fekete lyuka. Amint fölénybe kerül, kiirtja a szabadságot, és mindig bünteti a nem muszlimokat, mert ezt várja el a vallás. Mint ideológia, oly abszurd és embertelen, hogy darabjaira hullana, ha nem fenyegetne erőszakkal. Nem meglepő hát, hogy az emberiség erőszakos meghódítására utasít. Mert nem tud egyebet nyújtani. A Nyugatot viszont még nem sikerült meghódítania: azért nem, mert erősebbek vagyunk! Ha az iszlám lenne erősebb, már mind vagy muszlimok lennénk, vagy halottak. És nincs kifogás arra, hogy nem tudtunk róla előre, vagy hogy nem tettünk ellene semmit. Thomas Jefferson már kétszáz éve megtanulta ezt, amikor egy arab követtől megkérdezte, hogy miért támadtak és igáztak le olyan embereket, akik nem ártottak nekik. Azt a választ kapta, hogy azért, mert a Korán arra szólít fel minden muszlimot, hogy harccal kényszerítsék térdre az iszlámnak be nem hódolókat, a rabokat pedig tegyék rabszolgává. Azt is elmondta neki, hogy minden muszlim, aki eme ügyért életét adja, a Paradicsomba kerül. Ismerősen cseng?

Napjaink dzsihádista terrorakcióban nincs semmi újdonság! Nem valamiféle hirtelen eltévelyedés. Nem valami félreértésen vagy a szentírás hibás értelmezésén alapul. Nem egy nagy vallás megrontása. Ez maga az iszlám, és mindig az is volt, és ha nem vesszük fel a kesztyűt, ahogy a történelem során eddig tettük, akkor győzedelmeskedik, mint az emelkedő dagály. Kinyitottunk ugyanis neki egy ajtót, ahogy eddig még soha, és révetegen sétálunk a tragédiába. Megnyitottuk a szabad és liberális társadalmunkat a Föld legvisszamaradottabb, legelnyomóbb, legbrutálisabb és legragadozóbb kultúrája előtt. Egy kultúra előtt, amely nem csak egy másik évszázadba, hanem egy másik bolygóra is való. Egy kultúra előtt, amely azt hiszi, övé a jövő, így nem tiszteli a törvényt. Mi pedig adjuk alá a lovat a saját öncenzúrázásunkkal és visszakozásunkkal, miközben a toleranciáról és sokszínűségről motyogunk olyan embereknek, akik nem ismerik e szavak jelentését, és nyíltan nevetnek rajtunk emiatt. Őrültek vagyunk.

Vajon mikor térünk észhez, és váltjuk le újraválasztás helyett azon bűnözőket, akik kivetették Európára e rémálmot? Amikor már visszafordíthatatlan lesz a folyamat? Amikor Európára egy harmadik világbeli muszlim közeg lesz, erőszakos bűncselekményekkel, legyengült és egyre kisebb számú rendőrséggel (ahogy már Svédországban történik)? Ahol bűnbandák és a saría uralja a köztereket? Ahol naponta támadnak és erőszakolnak meg nőket, verik el a melegeket és zsidókat, lövöldöznek, pokolgépeket robbantanak az öngyilkos merénylők, és félkatonai összecsapások zajlanak az utcákon? Vajon felrázna mindez minket az erkölcsi kábulatból? Nos, hamarosan kiderül, mindez ugyanis már úton van, és hamarabb beérik, mint gondolnánk. A magok ugyanis már el lettek vetve.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11164

Bejegyzés: on 2019. máj. 19.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Pat Condell. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes