Üzenet a sértődés szakos ‘liberális’ kamuegyetemeknek | Pat Condell


A héten kiderült, hogy a brit egyetemek 90%-án a szólásszabadság már a múlté, miután a hallgatók új nemzedéke (a „hópihe-generáció”) olyannyira intellektuálisan törékeny, hogy sokuk képtelen meghallgatni egy ellenvéleményt anélkül, hogy traumatikus élmények ne érnék őket, emiatt pedig úgynevezett „biztonságos terekben” keresnek menedéket: olyan helyeken, amelyek a befogadást hirdetik, méghozzá, mint azt sejthetitek, mások kizárásával. Azok kizárásával, akiknek a nem kívánt véleménye mérgező hatással lenne e biztonságos terek „sérülékeny” tagjaira, és olyan múltbeli eseményeket hánytorgatna fel, ami elszomorítja őket. Más szóval, olyan emberekről van szó, akik különlegességük biztos tudatával megfosztják önmagukat saját intellektusuktól, de ez nem valami olyasmi, amit ne lehetne pár, friss hallal kiosztott pofonnal meggyógyítani. A hülyeség persze sokszor önelégültséggel jár, íme, hogy pontosan miért.

Nem véletlen, hogy eme „ó-szegény-én” aktivizmus az egyetemek lebutításával egy időben nyert teret, mivel az egyetemek lebutítása jó üzlet. Ugyanis minél több büfészakos kurzust hirdetnek olyan embereknek, akiket az egyetemek közelébe se szabadna engedni, annál többet tudnak kaszírozni. Különösen azon aktivista, „társadalmi igazságossági” kurzusokkal, amiknek az elvégzésétől csak hülyébb leszel, és amik természetszerűen nem azokat vonzzák, akiket a tudásszomj hajt, hanem azokat, akik a képzelt áldozati státuszukat akarják velük igazolni és megerősíteni. Azokat, akiket meggyőztek arról, hogy a szánalmas rögeszméik egyetemi tananyagot érnek, és elég hülyék, valamint hiúk ahhoz, hogy ezt el is higgyék. Azokat, akiknek a jegyei nem elegendőek a való élethez, így alkalmatlanok és ostobák ahhoz, hogy bármi hasznosat, pl. természet-, orvos-, vagy mérnöki tudományokat tanuljanak. Így hát becélozzák a gender- és kulturális tanulmányokat, a szociális igazságossági és békeszakokat, meg a többi szubjektív, eszetlen marhaságot, ami semmit nem tesz hozzá az emberiség tudásanyagához. Ez csak oktatásalapú maszturbáció. Tessék, itt egy jó téma egy tanulmányhoz!

Amikor korábban felhívtam a figyelmet az egyetemeken tapasztalható problémákra, megkaptam, hogy nincs jogom véleményt formálni a témáról, mert nem jártam egyetemre, így gőzöm sincs, hogy miről beszélek. Nos, nem kellett papnak mennem ahhoz, hogy tudjam, hogy a vallás baromság. A gendertanulmányok pedig überbaromság. Emellett elvégeztem az egyenlőség és igazságosság tanulmányok mesterszakát is, nem tudtátok? De PhD-m is van kulturális hisztériákból, amit a Diverzitás Egyetemének Ábrándvilági kampuszán szereztem. Ez persze teljesen kamu, de még így is többet ér, mint bármelyik gendertanulmányi büfédiploma.

Szóval, ha most épp gendertanulmányokra hajtasz, akkor inkább ne pironkodj, és helyette csinálj valami hasznosabbat, például tanulj meg bábjátékozni, vagy kosarat fonni. Adj magadnak esélyt az életben! Egy gendertanulmányi diplomával ugyanis még annál is nehezebben tudsz elhelyezkedni, mintha nem lenne diplomád, mert a potenciális munkáltatódnak az jön le róla, hogy jó eséllyel egy bajkeverő aktivista vagy, aki éveket töltött el bebábozódva a saját kamu elnyomottságának buborékában, egy olyan szakkal, amiről előre tudta, hogy értéktelen lesz. „Köszönjük, hogy jelentkezett, majd értesítjük!”

Na persze maradhatsz az egyetemen is, de semmi jót nem árul el az egyetemről az, hogy az az egyetlen hely, ahol a vacak diplomádnak bármilyen súlya lehet. Ott talán lehet belőled előadó, és így fel- (vagy félre-) nevelheted a nekemjár-narkósok és érzelemhuszárok következő generációját, elhitetve velük, hogy nekik valamiért kárpótlás jár a haszontalan, elkényeztetett létezésük miatt. Vagy bevesznek egy bizottságba, ki tudja! Elvégre, ha egy egyetemet telezsúfolunk olyan megélhetési jogvédőkkel, akiknek gőzük sincs a való világról, de ennek ellenére mindenkinek a torkán le akarják nyomni a saját meggyőződésüket, akkor ők természetszerűen a diákszövetségekhez sodródnak, ahol eldönthetik, hogy ki beszélhet, és kit kell figyelmen kívül hagyni, vagy épp leüvölteni. Ezért van az, hogy valahányszor egy diákszövetség leégeti magát egy durva véleménycenzúrával, az arculata gyakran képzeletbeli sérelmekkel teli, konfliktuskereső harsány kamufeminista férfigyűlölő, vagy egy etnikai kisebbségbe tartozó rasszista lesz. Kíváncsi lennék egyébként rá, hogy a különböző diákszövetségek vezetői közül hányan hallgatnak pl. vegyészetet vagy matematikát, és hányan tanulnak valami aktivista lószart. Ez ugyanis lényeges lehet.

Mindenesetre most, hogy az idióták már ott vannak az egyetemeken és mindenkit lehúznak a szintjükre, nem ártana valamit kezdeni ezzel a „biztonságos tér” nevű baromsággal, a kultúránk termékenységének alapja ugyanis az, hogy az egyetemeken csíráztatják a gondolatokat, nem pedig kiirtják őket, az egocentrikus bőgőmasinák generációjának pedig nincs joga sóval behinteni a gondolatok termőföldjét. Számunkra, az egyetemen kívüli józan paraszti ész világában élőknek a megoldás egyértelmű. Csak pár nagyobb „biztonságos tér”-invázióra lenne szükség, amit lehetőleg részeg rögbijátékosok ejtenének meg, friss hallal vagy tejberizzsel töltött zoknikkal pofozva fel minden ott lévőt (attól függően, hogy melyik van kéznél), miközben kimondhatatlan, gyerekes, és sértő kijelentéseket tesznek, amíg minden ott lévő kellőképp sebezhetőnek érzi majd magát, traumatizálva lesz a privilégiumában, maguk alá temetik őket a nemileg-specifikus névmások és mikroagressziók lavinája, és végül fel nem oldódnak az olvadt érzések és a „brühühü-miért-én” hígtrágyájában.

Mármint ez volna az ideális eset.

Figyelembe véve azonban, hogy számtalan egyetem már íráskészségi és számolás-felzárkóztató kurzusokat indít azon elsőéveseknek, akik az „oktatási rendszer” néven illetett valamiből érkeznek, lehet nem ártana, ha a tanulmányaik hivatalos megkezdése előtt minden hallgatót kapcsolatba léptetnének a belső gyermeki énjével, és adnánk nekik egy határozott fülest. Ezzel mi megspórolnánk egy csomó későbbi problémát, ők meg nem égetnék le magukat teljesen, amikor végre felnőnek.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11166

Bejegyzés: on 2019. máj. 19.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Pat Condell, Szólásszabadság. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes