Így készülnek a háborúra a muszlimok Franciaországban

A takíjja (megtévesztés) szerepe a mohamedán hatalomátvételben. Alább részleteket láthatunk és olvashatunk Makhlouf Mameche franciaországi imám 2012-ben és 2016-ban elhangzott beszédeiből.


2016. május 13-16.

És amikor a próféta elhagyta Mekkát, hogy Medinába menjen, akkor sem menekült: Mohamed egy komplett cselekvési tervet valósított meg. Elhagyta Mekkát, hogy megvédje a követőit, és hogy alapítson egy államot, amely megvédi a vallást és a muszlimokat. Abban az időben – a mekkai periódusban – kezdett el dolgozni az emberi lények, a kísérői formálásán, de a helyzet egyre romlott és ezért a második szakaszba kellett lépnie – prédikálta az iszlámot, de persze lépésről-lépésre: nem akart sietni; ő nem akarja lerövidíteni az utat. Az iszlám üzenetét apránként kell közvetíteni, nem nyíltan, nem egyszerre az egészet!

Az egyik követője ezt mondta neki: „Ha engedélyt adsz rá, holnap megtámadjuk Minnen lakóit.” A követői készen álltak. Attól a pillanattól kezdve, hogy felesküdtek és megértették, hogy milyen szerepet kell vállalniuk a társadalomban, készen álltak. Azonnal. Nem kellett két vagy három napig várniuk, vagy egy hétig, egy hónapig vagy egy évig, mint ahogy mi tesszük ma. Mi halogatunk: „Nem ma, inkább holnap.” De ők, abban a pillanatban, hogy megértették a szerepüket, azonnal megértették az iszlám üzenetét, és reagálni akartak. De a próféta azt mondja nekik: „Most semmi sem igazolja ezt a támadást, menjetek vissza a táboraitokba!” Mert akkor még gyenge pozícióban voltak a követői. És amikor az ember még gyenge pozícióban van, akkor várnia kell egy kicsit. Először erőt kell gyűjtenetek ahhoz, hogy reagálni tudjatok! Nekünk jelenleg, kedves fivéreim és nővéreim, – a francia muszlim közösségként – lassan kell munkálkodnunk. Nem szabad túl korán felhívni magunkra a figyelmet. Meg kell sokszoroznunk tevékenységünket – ha Allah is úgy akarja –, anélkül, hogy bárkinek is szólnánk erről, anélkül, hogy túl nagy zajt csapnánk, mert ma gondokat okoz nekünk, ha zajosak vagyunk. Ezért gyakran nem történik semmi, vagy nem sok. Nincsenek eredményeink. Követnünk kell a prófétát, úgy, ahogy ő átadta az üzenetét, ahogy terjesztette az iszlámot.

[…] 2012.november 30.

Az al-Akabánál történt második hűségeskü egy új korszak kezdete volt: ez egy iszlám állam alapjait fektette le. Ezt a hűségesküt úgy is nevezik, hogy „beszéd a népnek” vagy „beszéd a háborúról, minden agresszió ellen”. Olvassunk a prófétáról, ahogy a Paradicsomról beszél: „Amint a [medinai] segítők megtudták, hogy jutalmul a Paradicsomba fognak jutni, azt mondták: ‘Parancsolj, ó próféta, bármit, ami kell neked vagy istenednek, mi készen állunk!’ ” A próféta nem akart azonnal csatát kezdeni, kedves fivéreim és nővéreim, mert a feltételek nem voltak meg a győzelemhez. Egy parancsnoknak tervet kell készítenie, a lehetőséget meg kell látnia és meg kell kímélje az emberei vérét. A próféta a követőit (a migránsokat) egy kicsit később értesítette – nem mondta el nekik azonnal. Al-Abbász volt vele, amikor aláírta ezt az egyezményt. A többi muszlimot nem értesítette a szövetségről. Azt mondta nekik, hogy később, amikor majd minden feltétel megfelelő lesz és a medinaiak már hazatértek, és a rend helyreállt, akkor támadhattak. Így tett a próféta: teljes titokban készítette cselekvési terveit, projektjeit, programjait. Nem szabad mindent, amit tesztek, mások tudomására hozni, kedves fivéreim és nővéreim, hanem csendben kell működnötök, amíg az egész tervet meg nem valósítjátok!

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11206

Bejegyzés: on 2019. máj. 21.. A bejegyzés kategóriái: Franciaország, Iszlamizáció, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes