Egyetemisták védik az iszlámot, de nem ismerik a Koránt

Hova vezet a balliberális agymosás!?


Luke Nash-Jones, valódi nevén Luke Menasheh ben Jochanan brit politikus, a Make Britain Great Again mozgalom alapítója és vezetője, az UKIP tagja. Ebben a 2017-es videóban egy balos társaságot interjúvol meg, akiknek láthatólag semmi fogalmuk arról, hogy mi történik a világban.

Luke Nash-Jones így foglalja össze a tapasztaltakat: „Számos interjúból, amit baloldali tanulókkal készítettünk, ez volt a legbizarrabb. Világos, hogy bemagoltattak vele egy mondatot, amit ismételgetnie kell – talán a professzorok az egyetemi előadásokon. Azt mondja, hogy utálja az EDL-t, azonban semmit sem tud róla. Nem tudja, hogy Tommy Robinson alapította, sőt még azt sem tudja, ki is az a Tommy Robinson. Tehát csak felveszik a transzparenseket, anélkül, hogy elolvasnák annak üzenetét, anélkül, hogy elgondolkodnának azon, mit is mond az üzenet, hogy egyetértenek-e vele. És csak lengetik. Ez nagyon veszélyes, mert lehet, hogy legközelebb véletlenül egy náci transzparenst kapnak fel, és ezt lengetik, anélkül, hogy tudnák, mi van rá írva.”

„Ez a lány élő példája annak, hogy a nyugati civilizáció összeomlóban van. Megmutatja, hogy mi ment félre az oktatási rendszerünkben.”

Print Friendly, PDF & Email