Nők! Védjétek meg magatokat! | Pat Condell


Európában leterheltük magunkat a nyitott határok vak optimista politikájával, ahol az egyetlen nem üdvözölt vendég a valóság. Az álliberális bűntudatunk végül nyílt öngyűlöletté mutálódott, és úgy borulunk le a muzulmán harmadik világ előtt, mintha valamiért vezekelnénk. Ennek következményeként egy olyan erőszakos nemi erőszak kultúrát importálunk Európába, amely közvetlenül fenyegeti a nők biztonságát és szabadságát. Mi pedig csak hátradőlünk és hagyjuk, hogy mindez megtörténjen, mintha hipnotizálnának bennünket.

Szinte minden második nap hallunk valamilyen migránsok által elkövetett erőszakos szexuális kegyetlenségről, általában Svédországból vagy Németországból. A múlt héten Ausztriában egy kilenc tagú iraki családot állítottak bíróság elé, mert szilveszter este órákon keresztül csoportosan erőszakoltak egy német tanárnőt.

Ezek a támadások már annyira megszokottak, hogy senki sem lepődött meg az új svéd trenden: az interneten, élő közvetítésben elkövetett csoportos nemi erőszakon – mindenki szórakoztatására.

Az egyik esetben egy tunéziai jelentette társát – minden elismerés ezért –, majd azt mondta, hogy ők egyáltalán nem tekintik a nemi erőszakot bűnnek, számukra mindez normális viselkedés. A svéd rendőrség pedig nem vizsgált ki egy nemi erőszak esetet sem, holott az erőszakoló videón szerepelt és ismerték a személyazonosságát és tartózkodási helyét. Csodálkozik még valaki azon, hogy miért mondja oly sok svéd nő, hogy nem mer sötétedés után egyedül kimenni?

És
ez a helyzet Németországban is.

Erről egy ideje már tudunk, úgyhogy azt gondolhatnánk, hogy a nők, különösen a magukat feministának vallók, egy kicsit mérgesebbek lehetnének. De nem hallok túl sok nőt tiltakozni. És ti? Lehet, hogy fontosabb dolgokra kell koncentrálniuk: pl. a feminizmusra. Igen, a feminizmus dübörög Európában. Nemrég Svédország jelentette be büszkén, hogy megalakult a világ első feminista kormánya, és önelégülten megtapsoltatták magukat, mielőtt egy delegációt küldtek volna a nőgyűlölet központjába – Iránba –, ahol mindannyian engedelmesen viselték a fejkendőt, behódolva az iszlám férfi felsőbbrendűségnek, ahogy azt egy jó feministától elvárhatjuk. Természetesen jót nevettünk rajtuk, de senki sem lepődött meg.

Ha egy európai nő vagy, és abban reménykedsz, hogy majd a feministák megvédenek, akkor csak álmodozz tovább. Ők elárultak benneteket, és fejkendővel a fejükön intenek búcsút, majd egy fordulattal nekimennek Donald Trumpnak, mert túl buták ahhoz, hogy felfogják, hogy Trump az ő oldalukon áll. Ha egy valódi feministát akarunk látni, nem pedig egy progresszív álfeministát, akkor nézzük meg Anne Marie Waters-t, aki évek óta bátran védi a nők jogait, amiért őt olyan tudatlan progresszív seggfejek támadják és rágalmazzák, akiknek egész életükben egyetlen eredeti gondolatuk sem volt.

Ha lenne még pár ilyen kaliberű nő, akkor lehet, hogy a feminizmust ismét tisztelni lehetne. Ha magadra ismersz, akkor itt az ideje, hogy megismerjünk.

Ti pedig, idióta nők, akik még mindig örvendtek ennek az inváziónak, ti, akik üdvözlitek ezeket a álmenekülteket – szemlátomást csak addig, amíg más szomszédságában élnek –, ti olyanok vagytok, mint a közeledő cunamit bámulók: fogalmatok sincs mi jön felétek, és amire észreveszitek, már túl késő lesz. És ha úgy gondoljátok, hogy ez veletek nem fog megtörténni, akkor olyanok vagytok, mint azok a nők, akiket Svédországban és Németországban erőszakoltak meg: ők sem gondolták, hogy velük mindez megtörténhet. „Hogy lehetnek igazak a történetek, amiket erről a kultúráról hallunk? Ez a kultúra nem lehet olyan brutális.” Aztán rá kellett jönniük, hogy mégis lehet, és a muszlim migránsok által elkövetett nemi erőszak többségében rendkívül durva. És amikor elfogják és bíróság elé állítják őket, egy enyhe ítélettel megússzák, ami sérti az áldozatot és bátorítja a nemi erőszakot tevőket.

Nemrég Svédországban – hol máshol – egy magát gyereknek tettető szíriai két hónap börtönbüntetést kapott két lány megerőszakolásáért. Egyikőjük 13 éves volt. Őt berángatta a toalettre, majd vaginálisan és análisan is megerőszakolta. Azért kapott csak két hónapot, mert a svéd „feminista” kormány úgy tűnik nem tekinti a nemi erőszakot súlyosan büntetendőnek, és bár a bevándorlási hivatalnak bizonyítéka volt arra, hogy a szíriai már felnőtt, a bíróságnak ez nem volt elegendő, és inkább a migránsnak hittek, aki azt mondta, hogy még gyerek. A börtön hasonlít egy kétcsillagos szállodára, és nem valószínű, hogy utána deportálni fogják, mivel az emberi jogai előrébb valók minden 13 éves svéd lányénál. Szabadon Svédországban maradhat majd az undorító értékeivel egyetemben, és ismételten szabadon erőszakolhat.

Ti,
európai nők, mostanra már tudhatjátok, hogy hol a helyetek. A ti helyetek a
szavazóurnáknál van, hogy megvédjétek magatokat ettől a megszálló nemi erőszak kultúrától.
Mivel mostanra világos, hogy senki sem fogja ezt megtenni helyettetek. A
férfiakra nem támaszkodhattok, ez bizonyos, legalábbis erre az erkölcsileg
beteg generációra, akiknek soha semmi értékesért nem kellett harcolniuk, és nem
tudják hol kezdjék mindezt.

És bármit is mondanak mások, egy erőszakos nemi erőszak kultúrától megvédeni magatokat nem rasszizmus. A muszlim világban élő nőkkel ellentétben nektek még van választási lehetőségetek. De ezt a választást most kell megtennetek, mert később már lehet, hogy túl késő lesz. Vagy ellenzitek ezt az iszlám inváziót az egyetlen rendelkezésetekre álló hatásos fegyverrel, a demokratikus szavazatotokkal, vagy várhattok, amíg a muszlim harmadik világ megérkezik a szomszédságotokba, vagy a lányotok szomszédságába, és az utcák tele lesznek olyan férfiakkal, akik nem tudnak megálljt parancsolni a kezeiknek. Olyan férfiakkal, akiket úgy neveltek fel, hogy egy fedetlen nő – vagyis te – megérdemli, hogy zaklassák és megerőszakolják, férfiakkal, akik ezt teljesen normális viselkedésnek tartják, és akik nem akarnak ezen változtatni. Ezek a férfiak a mindennapjaid részei lesznek, és az undorító értékrendjük be fogja árnyékolni az életed.

De ezt akartad, amikor azt mondtad, hogy „Refugees Welcome!”, nemde? Remélem
ezt, mert ezt kapod, és ha panaszkodni mersz emiatt, akkor más nők, akik még
biztonságos környezetben élnek, rasszistának fognak nevezni, hogy jó benyomást
tegyenek a barátaikra. Mindeközben hozzá kell szoknod az utcai zaklatásokhoz,
amiért nem feded be a fejed, hozzá kell szoknod a napi szintű tapizásokhoz. És
ne várd, hogy a törvény majd megvéd, mert amikor a rendőrök nincsenek ott – és
nem lesznek –, akkor a törvények annyit érnek, mint egy csokoládé serpenyő,
vagy mint egy gender tanulmányok PhD.

Röviden. Ha elég „iszlamofób” vagy, hogy nő legyél Európában, akkor itt az ideje, hogy felébredj. Most! Nincs erkölcsi jogotok továbbra is hinni ebben az undorító kultúrában, és ezt tudjátok. Az erőszakos nőgyűlölet nem csak egy kis része ennek a kultúrának, hanem központi helyet foglal el benne. Én nincs kifogás arra, hogy miért nem álltok ellen neki mindennel, amitek csak van, ha érdekel titeket a lányaitok és lányunokáitok sorsa.

A
nők teszik ki a népesség felét, így elméletileg megállíthatjátok ezt, ha
akarjátok. A kérdés csupán az, hogy mennyi szexuális támadást és nemi erőszakot
toleráltok mielőtt úgy döntenétek, hogy ami sok, az sok! Nos, ezt hamarosan
megtudjuk.

Választások
lesznek Hollandiában, Franciaországban és Németországban. Világos, hogy ezekben
az országokban a felelős embereknek nincs szándékában bármin is változtatni, és
továbbra is be fogják engedni azokat a férfi hordákat, akik bizonyíthatóan
veszélyt jelentenek a nőkre és a lányokra. Tehát, ti nők, mit fogtok tenni ez
ellen, most, hogy lehetőséget kaptatok?

Ti, francia nők, akiket nem látnak szívesen a helyi kávézóban, mert az tele van muszlim férfiakkal, akik nem akarnak ott látni titeket, és csak férfiak lehetnek ott.

Lehetőségetek
lesz visszavágni ez ellen, és az összes iszlám gaztett és erőszak ellen, ami
megmérgezi a társadalmatokat és mindig a nőkre van a legnagyobb hatással – bele
értve a muszlim nőket is. Ugyanez igaz Hollandiára is és minden európai
országra.

A
nőkre nézve mennyire fenyegetőnek kell még lennie ennek az inváziónak ahhoz,
hogy ez ellen szavazzatok? És lehet, hogy olyan emberre kell szavaznotok, akire
normális körülmények között nem szavaznátok, ahhoz hasonlóan, ahogy normális
körülmények között nem használtok fegyvert. Azonban ez szükséges önvédelem, mivel
azok, akiket eddig támogattatok, elárultak benneteket. Nekik köszönhető, hogy
tennetek kell azért, hogy szabadok maradhassatok.

Svédországban
és Németországban már mondogatják a nőknek, hogy változtassanak a
megjelenésükön és viselkedésükön, nehogy megerőszakolják őket. Hogy ez az ő
hibájuk. A rendőrség figyelmezteti őket, hogy ne menjenek ki éjszaka egyedül,
mert nem tudják megvédeni őket. Az ő életüket már korlátozzák ezek a barbárok, és
minél többen jönnek, annál rosszabb lesz. A muszlim gettók, a rendőri no-go
zónák nem fognak eltűnni, hanem rákhoz hasonlóan fognak növekedni méretben és
szám szerint, amíg Európában már sehol sem lesznek biztonságban a nők. Ez olyan
világosan közeledik, mint a fényszóró. Nincs mentség.

A
nők Nyugaton csupán pár generáció óta emancipálódtak. Ez az iszlám invázió az
első komoly tesztje mindennek, és hamarosan meglátjuk, hogy mennyire szilárd és
tartós mindez. És ti európai nők fogjátok megmutatni nekünk, hogy amikor a
helyzet már annyira rossz, mint jelenleg, készen álltok-e arra, hogy
megvédjétek magatokat és a lányaitokat egy erőszakos nemi erőszak kultúrától,
vagy sem? Ha igen, akkor hozzám hasonlóan tudjátok, hogy olyan emberekre kell
szavaznotok, akik megállítják ezt az inváziót. És mindezt MOST kell
megtennetek!

Print Friendly, PDF & Email