Allah Hitler által büntette a zsidókat – legközelebb a muszlimok keze által történik mindez

Juszuf al-Karadavi szunnita iszlám tudós 2009. január 28-ai és 30-ai beszédéből láthatók részletek, melyet az al-Dszazíra televízióban adtak le.


A videó leirata:

2009. január 30.

A történelem során Allah mindig is küldött embereket, hogy büntessék meg a zsidókat a romlottságukért. A legutóbbi büntetést Hitler hajtotta végre.

Mindazokkal a dolgokkal, ami tett velük – bár eltúlozták ezt az ügyet –, Hitlernek sikerült helyre tennie őket. Ez isten büntetése volt a zsidók számára. Ha Allah is úgy akarja, legközelebb a hívők (muszlimok) keze által történik mindez.

[…]

2009. január 28.

Zárásként még annyit, hogy abban az egyben reménykedem, hogy ahogy életem a végéhez közelít, Allah ad még nekem egy lehetőséget, hogy a dzsihád és az ellenállás földjére lépjek – még ha kerekesszékben is. Le fogom lőni Allah ellenségéit, a zsidókat, ők pedig majd bombát dobnak rám. És így az életemet mártíromsággal pecsételem majd meg. Dicséret Allahnak, a Világok Urának. Allah kegyelme és áldása legyen veletek.


A halál sejkje | Hetek

Sheik Yousuf Al-Qaradhawi: Allah Imposed Hitler upon the Jews to Punish Them – “Allah Willing, the Next Time Will Be at the Hand of the Believers” | MEMRI

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11304

Bejegyzés: on 2019. máj. 26.. A bejegyzés kategóriái: Izraeli-palesztin konfliktus, Legfrissebb, MEMRI videók. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes