Polgárháború veszélyére figyelmeztet Tommy Robinson


Ma este 10:30 (2017. június 3.) körül egy teherautó a gyalogosok közé hajtott a London Bridge-en, egy újabb iszlám dzsihadista támadás során. Nem sokkal a manchesteri öngyilkos robbantás után, ami csak két hete történt. A helyszínről késelést és lövéseket jelentettek.

Még hány ilyen támadást kell eltűrnünk?! Miért engedi meg a kormányunk és a titkosszolgálat több mint 3500 ismert dzsihadista szemétládának, hogy az utcáinkon kószáljanak, miközben a brit adófizetőket kényszerítik arra, hogy finanszírozzák az ilyen undorító, aljas, halálimádó muszlimok hatósági megfigyelését.

Tavaly júniusban 400 „brit” iszlám államos gyökér tért vissza a Közel-Keletről, ahol az ISIS mellett harcoltak.

És mit tesz a kormányunk ezzel kapcsolatban? Röviden: beengedi és megfigyelés alatt tartja őket. Ezek kibaszott őrültek?!

A brit nép már okádik az ország töketlen, politikailag korrekt vezetőitől, akik SEMMIT sem tesznek, miközben a gyerekeink törvényesített gyilkosságok áldozataiként halnak meg, a ‘politikailag korrekt’ félrebeszélés miatt. Más megközelítésre van szükségünk; sokkal erősebbnek kell lennünk.

Minek engedjük vissza ezeket az embereket Nagy-Britanniába?! Miért nem bánunk ezekkel a gyilkos szemetekkel úgy ahogyan kellene? A terroristák emberi jogai fontosabbak, mint azoké a gyerekeké, akiket ők megtámadnak a dzsihadista hadműveleteikben?!

Azokat a politikusainkat, akik ezt a helyzetet okozták, le kell váltani! Változtatniuk kell a fontossági sorrendjükön – de kibaszott gyorsan! Mielőtt még több ártatlan ember hal meg értelmetlenül!

Bezárni a kaput és véget vetni minden iszlám bevándorlásnak Nagy-Britanniába! És teszünk azokra a ballibekre akik hisztiznek emiatt, mert ők a probléma részei – nem csak itt, hanem világszerte. Még Amerikában is ugyanezek a problémák – Donald Trumpot nyomás alatt tartja a baloldal a beutazási tilalma miatt, amit olyan iszlám államok ellen vezettek be, amelyekről ismert, hogy támogatják a terrorizmust!Miközben nincs módszer arra, hogy hogyan lehetne hatékonyan átvilágítani az USA-ba belépő embereket… És közben a világ kibaszottul megőrült! Ébresztő, ti ostoba, elcseszett liberális seggfejek!

Amikor az IRA robbantásokat hajtott végre Nagy-Britanniában, a brit kormány letartóztatta a terrorista-gyanús személyeket, hogy ellenőrzés alatt tartsa az erőszakot és kevesebb ártatlan haljon meg. A brit kormánynak vissza kell hozni az internálás intézményét. Meg kell keresnie a 3500 terrorizmussal gyanúsított egyént, és meg kell akadályoznia a gyilkosságokat és az erőszakot az utcáinkon! Az internálást valójában nem csak a terrorizmussal gyanúsítottakra kell kiterjeszteni: hanem azokra is, akik támogatják és bátorítják őket.

A rendőrségnek joga van ahhoz, hogy letartóztasson és átkutasson olyan embereket, akik vélhetően terrorcselekmény elkövetésére adnak utasítást, azt előkészítik vagy arra felbujtanak. Tavaly a rendőrség 19 355 olyan egyénnel szemben járt el, akik ellen ezen jogköröket alkalmaznia kellett. Ez kibaszottul mindent elmond a problémáról, amivel szemben állunk!

A brit titkosszolgálatokon nagy nyomás van, hogy az országban lévő mind a 3500 terrorista-gyanús személlyel foglalkozzon, plusz a támogatóikkal! Ezért a brit kormánynak mozgósítania kellene a hadsereget. Dolgozzanak együtt a titkosszolgálatokkal, és távolítsák el a francos utcáinkról ezeket a gyilkos, veszélyes szemétládákat, de azonnal.

Ha újabb támadás történik, akkor a kormányunknak még több vér tapad majd a kezéhez! Mennyi vér kell még a politikai vezetőknek, hogy legyen végre gerincük és kezeljék ezt a problémát?!

Azok a politikusok, akik luxusban élnek – távol azoktól a körzetektől, amelyeket ellepett a „béke vallásának” inváziója, komolyan el kellene gondolkozniuk azon, hogy lemondanak, mert kibaszottul látványosan árulják el Nagy-Britanniát!

Mindig újra elmondom: ha nem tudjuk kezelni ezt a problémát, akkor majd a brit nép fogja! Végül a saját kezükbe fogják venni a dolgokat.

Kiváló példa erre Észak-Írország: milíciák fognak alakulni és a kormánynak olyan gondjai lesznek, amik túlszárnyalják a legvadabb álmait… A további tétlenség csak azt fogja elősegíteni, hogy a nép háborogni fog és feldühödik, és végül ők fogják rendbe tenni ezt az iszlám-problémát. És akkor a brit kormánynak óriási gondja lesz a szélsőségességgel. És ezt ők okozzák maguknak: a bátorság hiánya miatt, a politikai akarat hiánya miatt, és mert nem elég tökösek megtenni, amit szükséges.

Még ha ez azt is jelenti, hogy átmenetileg hadiállapotot kell bevezetni, hogy ezeket az embereket eltávolítsák az utcáinkról, a brit kormánynak meg kell semmisítenie ezt az ellenséget! Le kell számolniuk ezekkel a szemetekkel, meg kell szabadulniuk tőlük! Baszottul ennyi!

Gyűlölöm, hogy itt kell állnom és azt mondani nektek, hogy „én megmondtam”. Mert már 9 éve ütöm a falba a fejem és üvöltözök, hogy elhárítsam ezt a szart! De mindegy! Én csak egy rasszista szélsőséges vagyok, egy ostoba fanatikus, nem igaz? Mit tudhatok én…

Britannia! Ébresztő! Ébresztő de gyorsan!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11344

Bejegyzés: on 2019. máj. 29.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Tommy Robinson. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes