Húsz kérdés a muszlimokhoz | Paul Joseph Watson


A baloldal annyira felkarolta az iszlámot, hogy mára gyakorlatilag egy és ugyanaz a kettő. Volna néhány kérdésem:

Ha emberek belépését egy országba a vallásuk miatt megtagadni valóban olyan helytelen, akkor miért van az, hogy 16 muszlim ország tagadja meg a belépést az izraeliektől a vallásuk miatt?

Ha az iszlám kulturálisan összefér a Nyugattal, akkor miért végeznek ki mégis 11 országukban melegeket még mindig?

Ha az iszlám kulturálisan összefér a Nyugattal, miért gondolja az Egyesült Királyságban élő muszlimok többsége, hogy a homoszexualitásnak bűncselekménynek kellene lennie?

Ha az iszlám kulturálisan összefér a Nyugattal, akkor miért van az, hogy állítólag modern iszlám államok, mint az Egyesült Arab Emírségek, megfenyegettek és letartóztattak transzneműeket, amikor megpróbáltak bejutni az országba.

Ha az iszlám kulturálisan összefér a Nyugattal, akkor miért létezhet a szó szerinti „megerőszakolós játék” (taharrus gameán) és az úgynevezett „bacsa bázi”, ahol idős férfiak közösülnek fiatal fiúkkal?

Miért nem tudtok az iszlám terrorizmus ellen felszólalni, miközben tömegtüntetéseket szerveztek, ha valaki rajzol egy karikatúrát Mohamedről?

Miért panaszkodtok, hogy minden muszlimokat hibáztatnak a radikális iszlámért, amikor olyan volt muszlimokat félemlítetek meg, akik felszólalnak a radikális iszlám ellen?

Miért bizonygatjátok, hogy nem minden muszlim kollektívan felelős a terrorizmusért, miközben a Nyugatot kollektíven vádoljátok a kormányaik lépéseiért a muszlim országokban?

Miért mondjátok, hogy az iszlám a béke vallása, miközben fenyegettek a megölésemmel, ha azt merem mondani, hogy nem az?

Ha az iszlám a béke vallása, miért tartalmaz a Korán 109 olyan szakaszt, amely háborúra szólítja fel a muszlimokat a hitetlenek ellen.

Ha az iszlám a béke vallása, miért talál a rendőrség újra meg újra katonai fegyvereket a mecsetekben Európa szerte?

Ha az iszlám a béke vallása, miért van, hogy a Nyugaton élő muszlimok jelentős hányada támogatja az öngyilkos merényleteket?

Ha az iszlám a béke vallása, miért nem létezik kiterjedt muszlim békemozgalom?

Ha az iszlám a béke vallása, hogy lehet az, hogy állandóan leveleket kapok muszlimoktól, akik egyetértenek velem, de nem merik kimondani, mert félnek, hogy megölik őket?

Ha a terrorizmus csak egy válaszreakció a Nyugat külpolitikájára, akkor miért van, hogy a terrorizmus áldozatai szinte mind szintén muszlimok?

Miért hivatkoztok állandóan a keresztes háborúkra, egy 600 évvel ezelőtti védekező harcra, mint a modern iszlám terrorizmus mentségére? Ez nem egy érv!

Miért panaszkodtok, hogyha a franciák tiltják a burkini viselését, miközben, ha nyugati nők a muszlim strandokon azt vennék fel, amit szeretnének, akkor megtámadnátok és bebörtönöznétek őket?

Miért próbáljátok azzal letorkolni az iszlám kritikáját, hogy rasszizmus, miközben az iszlám nem is egy rassz?

Az iszlám terrortámadások után miért az a fő problémátok, hogy milyen megtorlás lesz a muszlimok ellen? Talán, ha egy szélsőjobbos troll muszlimokat öl, mi is aggódjunk, mi lesz a szélsőjobbos trollokkal?

Ha a Nyugat olyan önző, amiért nem fogad be elég szír menekültet, akkor az öt leggazdagabb muszlim állam miért nem fogadott be egyetlen szír menekültet sem?

Ha a Nyugat annyira gonosz, elnyomó és iszlamofób, akkor mégis miért éltek itt 50 millióan?

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11372

Bejegyzés: on 2019. máj. 30.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Paul Joseph Watson. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes