Az igazság a keresztes hadjáratokról | Faith Goldy


Mark
Twain egyszer a következőt írta: Könnyebb becsapni az embereket, mint meggyőzni
arról, hogy becsapták őket. Az iszlámmal kapcsolatban ez sikerült.

Karácsonykor
az Amazon online óriáscég a következő hirdetést futtatta. Egy muszlim imám és
egy keresztény pap leül teázgatni, és megajándékozza egymást. Egy utópia arról,
hogy mi lenne, ha az iszlamofóbia, és a különböző izmusok nem léteznének.

Az
online hirdetés akkor futott, amikor a Nyugat olyan főcímekre ébredt, mint a
berlini és a törökországi véres dzsihád támadások, miközben az ISIS
megjelentetett egy listát azokról az USA-beli templomokról, amiket meg akar
támadni.

Amikor
az új normáik durva valóságával kell szembenézni, akkor a hópehely generáció
erkölcsi relativistái, akik az iszlám olyan képzeletbeli ábrázolásának vannak
már régóta kitéve, mint ez az Amazon-hirdetés, nem tudják megállni, hogy a
keresztes háborúkról siránkozzanak.

Ténylegesen, még azon a héten, amikor Németország-szerte karácsonyi vásárokat zártak be, máshol pedig elbarikádozták őket, és miközben Európában állig felfegyverzett emberek védték a karácsonyi helyszíneket, az idióták nem késlekedtek Twitteren azzal támadni, hogy „az dobja az első követ, aki nem bűnös”. Vagy: „Az iszlamofób keresztények úgy látszik elfelejtették a keresztes háborúkat”; „Nem lehet egy egész vallást hibáztatni pár ember cselekedete miatt”; „A keresztényeknek be kell ismerniük az összes halálesetet, amit a keresztesek okoztak”; „Érdekes, hogy amikor keresztényeket ölnek, az terrorizmus, de amikor a keresztények egész rasszokat irtottak ki, azt keresztes háborúnak nevezzük”.

Először is! Az iszlám nem egy rassz. Másodszor: tudom, hogy az iskolákban többé nem tanítanak objektív történelmet, még kis mértékben sem, de a tény az, hogy a keresztes hadjáratok az iszlám miatt történtek, mivel az iszlám nem a „béke vallása”.

Az első keresztes hadjárat 1095-ben kezdődött. És nem azért, mert a keresztények harcolni akartak a szomszédjaikkal és mert az egész világot meg akarták téríteni. Az első keresztes hadjáratot csak négy évszázadnyi muzulmán agressziót követően hívták életre. Az első keresztes hadjáratot 460 évvel az után hívták életre, hogy az első keresztény várost lerohanta egy muszlim sereg. 457 évvel az után, hogy Jeruzsálemet elfoglalták a muszlimok. 453 évvel az után, hogy bevették Egyiptomot. 443 évvel az után, hogy Olaszországot kifosztották. 427 évvel az után, hogy a muszlimok először megostromolták a keresztény Konstantinápolyt. 380 évvel az után, hogy a muszlimok elfoglalták Spanyolországot. 363 évvel az után, hogy Franciaországot először megtámadták. 249 évvel az után, hogy a kereszténység fővárosát, Rómát kifosztotta egy muszlim sereg.

Az első keresztes hadjárat csak több évszázadnyi templomégetés, gyilkosság, rabszolgaságba ejtés és keresztények erőszakos áttérítése után történt. Mindez az iszlám keze által. Amikorra a keresztes hadjáratok elkezdődtek, a muszlim seregek már a keresztény világ kétharmadát elfoglalták.

De
ha az álomvilágodban akarsz élni, ahol minden vallás ugyanolyan, és ahol az
iszlám az áldozat, akkor csak rajta. De tudnod kell, hogy a történelem
megismétli önmagát.

A nemzeteinket harcos korú muszlim férfiak milliói szállják meg. Ez egy szent háború, melyet az iszlám kezdett el, valójában soha nem is fejezett be. Az iszlám nem a „béke vallása”. A szövegei, a prófétája és követőinek óriási része elszántak azt illetően, hogy „megtörjék a keresztet”, bár ez nem fog nekik sikerülni. 109 olyan vers van a Koránban, amely arra szólítja fel a muszlimokat, hogy az iszlám uralom érdekében háborúzzanak a nem hívőkkel. Némely vers nagyon szemléletes: ujjlevágásra, fejlevágásra, hitetlenek megölésére felszólító parancsokkal. A szent könyvük azt is mondja, hogy azok a muszlimok, akik nem csatlakoznak a harchoz, álszentek és figyelmeztetik őket arra, hogy Allah a pokolra fogja küldeni őket, ha nem csatlakoznak a mészárláshoz.

Az
ISIS folyamatosan meghátrálásra kényszerül. Moszulban, Rakkában, Aleppóban. Ezért
máshol háborúznak: a mi területünkön.

Néhány
helyen a muszlimok nyerésre állnak. Németországban, Nagy-Britanniában területek
váltak muszlim no-go zónákká, ahol a saría van érvényben.

És
nem kell messzire tekinteni, csak a Közel-Keletre – Izraelt kivéve – és
Észak-Afrikára, ahhoz, hogy megértsük a zsidó-keresztény háttérrel rendelkező országokban
jobb élni, mint a mohamedán meggyőződésű országokban.

De
ha továbbra is a keresztényeket akarod hibáztatni a keresztes hadjáratokért, ahelyett,
hogy elismernéd, hogy egy gyilkos muszlim csoport az országodat a kalifátusukká
akarja változtatni, akkor csak tégy úgy, ahogyan akarsz!

Print Friendly, PDF & Email