Zéró toleranciát az iszlámnak Európában! │ Miriam Shaded

Miriam Shaded (született: 1986, Varsó) – lengyel vállalkozó, emberi jogi aktivista és iszlámkritikus. Az Estea Alapítvány alapítója és elnöke, amely szervezet keresztény menekülteknek segít Szíriában, hogy Lengyelországban kapjanak menedéket.  

A lengyel-szír családból származó Shaded szír édesapja a varsói presbiteriánus egyház lelkésze.

Miriam Shaded 2016-ban a Wprost hetilap címlapjára került, mivel egy interjúban az iszlám betiltására szólított fel Lengyelországban: az iszlám „ellentétes a lengyel alkotmánnyal, mivel korlátozza a személyes szabadságjogokat, különösen a nők szabadságjogait”.


Miriam Shaded: Többféle módon kell harcolnunk: Először is, nem szabad beengedni a bevándorlókat Európába. Másodszor, annyi muszlimot kell kitoloncolni, amennyit csak lehet. Harmadszor, minden mechanizmust, amit jelenleg az EU a saját polgáraival szemben használ, ellenkező irányban kell használni, azaz: a muzulmánoknak ne adjunk előjogokat, helyette a saját polgárainknak adjunk!

Médiakampányt kell kezdeni, és a muzulmánokat nagy bírságokkal kell sújtani, ha a propagandájukat terjesztik, ha gyűlöletet terjesztenek, gyilkosokat vagy bűnözőket bújtatnak.

Szóval sokféle törvényes eszközt használhatunk, de következetesnek kell lennünk. Az országunkban sem következetesek a bíróságok, mivel működési engedélyt adnak olyan vallási szervezeteknek, amelyek terjesztik a különböző gyűlölet-írásokat; és nálunk, Lengyelországban is vannak olyan muszlimok és vallási szervezetek, amelyek Mohamedet utánozzák, aki egy gyilkos és egy rabló volt, továbbá azt prédikálta, hogy mindenkit le kell igázni, aki nem úgy gondolkodik, mint ő, azaz minden hitetlent.

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11539

Bejegyzés: on 2019. jún. 25.. A bejegyzés kategóriái: Eurábia, Iszlamizáció, Legfrissebb, Miriam Shaded. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes