David Horowitz helyretesz egy amerikai muzulmán diákot


David Horowitz: Tessék…

Dzsumanah Imad Albahri: Jó estét! Köszönöm, hogy ma este eljött a kampuszra, és kifejtette a véleményét. Mindig értékes, ha egy időben két fajta látásmód nyilvánul meg. Ez nagyon hasznos. Dzsumanah Imad Albahri vagyok, itt tanulok a Kaliforniai Egyetemen. Olvastam az írásait, melyek érdekesebbnek bizonyultak, mint az előadása. Találtam néhány érdekes dolgot a Muszlim Diákok Egyesületéről (MSA), amely nagyon aktív a kampuszokon, és az áll benne, hogy évente Hitlerjugend heteket rendez. Tudná tisztázni a kapcsolatot az MSA és a dzsihád terrorista hálózatok között? Mivel amikor utoljára leellenőriztem, mi saját magunknak gyűjtöttünk és nem kaptunk segítséget senkitől. Tehát tudná tisztázni ezt a kapcsolatot a Kaliforniai Egyetemen működő MSA részéről? Vagy ha ezt nem, akkor más egyetemeken működő MSA-k részéről, mivel ez a kapcsolat nem volt egyértelmű a szórólapokon.

David Horowitz: Itt és most elítélné a Hamászt?

Elnézést, mit?

David Horowitz: Elítélné a Hamászt?

Dzsumanah Imad Albahri: Elítélném-e a Hamászt?

David Horowitz: … mint terrorista, népírtó szervezetet.

Dzsumanah Imad Albahri: Azt kéri, hogy feszítsem magam keresztre?

David Horowitz: Tehát nem… Valójában sokszor tapasztaltam ezt. Ön nem olvasta a szórólapot, mert az részletes, hivatkozásokkal ellátott. A fő kapcsolat abból áll, hogy az MSA a Muszlim Testvériség hálózatának része, ahogy az a dokumentumokból kiderül.

Dzsumanah Imad Albahri: Úgy látom nem érti, hogy mit értek az alatt, hogy ha mondanék valamit, akkor belbiztonsági okokból letartóztatnának. Tehát válaszolna a kérdésemre?

David Horowitz: Ha elítéli a Hamászt, akkor a belbiztonság letartóztatja?

Dzsumanah Imad Albahri: Ha támogatom a Hamászt. Mivel a kérdése arra kényszerít, hogy elítéljem a Hamászt. Ha támogatom a Hamászt, akkor rossznak fognak gondolni.

David Horowitz: Ha nem ítéli el a Hamászt, akkor nyilvánvaló, hogy támogatja. Vita lezárva. Ugyanez volt a tapasztalatom a UCSB-n, ahol a Muszlim Diákok Egyesületének (MSA) 50 tagja volt jelen. Az egy órás előadásom alatt többször megkérdeztem, hogy elítélik-e a Hezbollahot és a Hamászt. Egyikük sem ítélte el. Amikor a kérdésekre került sor, az MSA elnöke kérdezett legelőször. Ezt kérdeztem tőle: Mielőtt elkezdi, elítéli-e a Hezbollahot? Azt válaszolta, hogy a kérdés túl komplikált egy igen-nem válaszhoz. Azt mondtam, oké, akkor így teszem fel a kérdést: Zsidó vagyok. A Hezbollah vezetője azt mondta, reméli, hogy összegyűlünk Izraelben, így nem kell levadászniuk bennünket az egész világon. EGYETÉRT EZZEL VAGY ELLENZI!

Dzsumanah Imad Albahri: Egyetértek.

David Horowitz: Köszönöm, hogy eljött és megmutatja, hogy mi folyik itt. Amúgy meg a terroristák sálját hordja.

Dzsumanah Imad Albahri: Ha megértené…

David Horowitz: Na, nem azért van itt, hogy beszédet tartson…

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11558

Bejegyzés: on 2019. jún. 26.. A bejegyzés kategóriái: David Horowitz, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes