Harcolni fogtok a zsidók és keresztények ellen Jeruzsálemért! — jordániai imám Dél-Afrikában

Dr. Sameer Saeed jordán iszlám pap, aki a Muszlim Tudósok Nemzetközi Egyesületének elnökhelyettese (a szervezet vezetője Juszuf al-Karadavi sejk) 2019. június 14-én a hallgatóságának azt mondta egy pénteki ima során a Fokvárosi Kuds mecsetben, hogy tudniuk kell milyen távol van Fokvárostól Jeruzsálem, mivel egy napon majd ők lesznek az „a muszlim hadsereg, aki megvédi Jeruzsálemet és az áldott al-Aksza mecsetet.” Saeed azt is mondta, hogy egy „csoda”, hogy a Korán verseiből minden hetedik a zsidókról és Jeruzsálemről szól, és ezekben nincs említés a zsidók jelenlétéről Jeruzsálemben. Kihangsúlyozta Jeruzsálem és Palesztina jelentőségét az utolsó időkben, mondván, itt fogják a muszlimok megvívni a „nagy háborúkat” a zsidók és a keresztények ellen, és itt fogja Jézus megölni az Antikrisztust. A beszédét egy Allahhoz szóló imával fejezte be, az iszlám győzelmét, az al-Aksza felszabadítását kérve és azt, hogy Allah ádja meg az egybegyűlteket, hogy azok felszabadítóként imádkozhassanak majd az al-Aksza mecsetben. Az előadást élőben közvetítették a YouTube közösségi médián.


A videó leirata:

Sameer Saeed: Egy kérdést szeretnék feltenni.

[…]

Mekkora a távolság Fokváros és Jeruzsálem között?

[…]

Miért kérdezem ezt? Mert a jövőben ti lesztek az a muszlim hadsereg, aki megvédi Jeruzsálemet (arabul al-Kudsz vagy Bajt al-Makdisz) és az áldott al-Aksza mecsetet (arabul al-maszdzsid al-Akszá).

[…]

Ez a fontos kérdés a világban.

[…]

Továbbá, egy második kérdés. Ha az izraelitákról, a prófétáikról, a zsidókról, Mohamed prófétával kapcsolatos történetekről, prófétákkal kapcsolatos történetekről szeretnénk beszélni… Hány vers van a Koránban, ami erről beszélni?

[…]

835 vers… A Korán minden hetedik verse az izraelitákról, a zsidókról és Jeruzsálem szentségéről szól.

[…]

Hétből egy [vers] – ez egy csoda.

[…]

Hol vannak a zsidók azokban az elbeszélésekben? Nincsenek zsidók. Az al-Aksza mecset… A Tilalmas (Szent) mecset (arabul al-Meszdzsid al-Harám) és az al-Aksza mecset – ezek a világ első épületei; ez a kettő. Akkoriban nem voltak zsidók.

[…]

Mindannyiótok meglátogatja majd Jeruzsálemet.

[…]

Minden nép – muszlimok, hitetlenek, Fokvárosból, Johannesburgból, Malajziából, Indonéziából – a világ minden részéről, Ádámtól az utolsó

[emberig]

– mindegyikőjük Jeruzsálembe fog menni, mert Jeruzsálem a feltámadás és az utolsó idők földje.

[…]

A csaták közöttünk és a zsidók között – hol is lesznek az utolsó időkben? A zsidók azt mondták, hogy ez a megiddói csata, a keresztények pedig azt mondták, hogy ez az Armageddon. És a muszlimok mit mondanak? A nagy háborúk.

[…]

A nagy háborúk, az utolsó [időkben], köztünk, valamint a zsidók és a keresztények között – ott lesznek. Egy másik dolog. Az Antikrisztus – hol fogják majd megölni? Jézus, Allah prófétája Damaszkuszból fog majd jönni, és követni fogja az Antikrisztust Lod kapujáig [Palesztinában].

[…]

Az Antikrisztus Palesztinában, Góg és Magóg Palesztinában, Jézus Palesztinában, a zsidók – a jövőben – és a keresztények Palesztinában … A jövőtök ehhez a földhöz kapcsolódik.

[…]

Kérem Allahot, hogy adjon győzelmet az ő vallásának, emelje fel szavát, szabadítsa fel az áldott al-Aksza mecsetet, és áldjon meg minket, hogy felszabadítókként együtt imádkozhassunk az áldott al-Aksza mecsetben, ha Allah is úgy akarja.


IUMS Sheikh Sameer Saeed to Cape Town Mosque Congregation: You Will Be the Muslim Army to Protect Jerusalem; We Will Fight the Jews and Christians in the End Times | MEMRI

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11583

Bejegyzés: on 2019. Júl. 10.. A bejegyzés kategóriái: Izraeli-palesztin konfliktus, Legfrissebb, MEMRI videók. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes