Katari műsorvezető: a nőknek engedélyt kell kérniük a férjüktől, hogy elhagyhassák a házat

Ali Ben Rashid Al-Muhannadi katari műsorvető a Katar Ma TV-n 2019 május 13-án és június 3-án sugárzott műsoraiban azt mondta, hogy néhány nő többet foglalkozik az otthonukon kívüli dolgokkal, mint a gyermekneveléssel, férjeikről történő gondoskodással, és az otthon gondozásával, amelyek azok „a legfontosabb dolgok, amiért a nők teremtve lettek”. Azt is mondta, hogy a nők csökkentsék le azon alkalmak számát, amikor jó ok nélkül hagyják el a házukat. Továbbá még azt is mondta, hogy minden alkalommal, amikor egy nő elhagyja a házat, először engedélyt kell kérnie a férjétől; máskülönben bűnt követ el. Al-Muhannadi elmagyarázta, hogy a nő számára az egyik módja annak, hogy belépjen a Paradicsomba, ha engedelmeskedik a férjének.


2019. június 3.

Ali Ben Rashid Al-Muhannadi: „Néhány feleség elhanyagolja a családját. Elhanyagolják a férjüket, a fiaikat és a leányaikat. Többet foglalkoznak az otthonukon kívüli dolgokkal, mint amennyit azokkal a dolgokkal, ami a legfontosabb dolog, amire a nők teremtettek: a családra, a gyermeknevelésre, a férjről történő gondoskodásra és az otthon gondozására, ami a társadalom alapja.”

[…]

„Tehát gondoskodjatok a férjetekről, a fiaitokról és leányaitokról és az otthonaitokról! Csökkentsétek le azon alkalmak számát, amikor indokolatlanul hagyjátok el a házat!

Valójában még akkor is, ha indokoltan távoztok, először el kell nyernetek férjetek engedélyét – nem beszélve azokról az esetekről, amikor mindez nem indokolt.”

[…]

2019. május 13.

„A férjnek történő engedelmesség – ami csak az Allahnak történő engedelmesség után következik – az egyik oka annak, hogy egy nő beléphet a Paradicsomba. Mielőtt kilép a házból, egy nőnek meg kell szereznie ehhez a férje engedélyét. Ezt kell mondania a férjének: <<Az apámhoz megyek, az anyámhoz megyek, a nővéreimhez megyek, a barátnőmhöz megyek …>> Mindezek engedélyt igényelnek. Ha a férj hajlandó minderre engedélyt adni – akkor minden rendben van. De ha nem … Nos, a férjnek bele kell egyeznie azért, hogy a feleség ne kövessen el bűnt.”


Qatari TV Host Ali Al-Muhannadi: Women Must Leave the House as Little as Possible and Obtain Husband’s Permission Whenever They Do | MEMRI

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11575

Bejegyzés: on 2019. Júl. 10.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, MEMRI videók. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes