Dán imám: “Európát újból meg kell szállni”

Mundhir Abdallah koppenhágai imám 2017. július 23-án egy Facebookon élő közvetítés során kijelentette, hogy „A levantei probléma végső megoldása – a kalifátus megalapítása és a zsidóság felszámolása után – Európa meghódításán keresztül történik.” „Európát újra meg kell szállni” – mondta és az Al-Andalúz, a Balkán és Róma iszlám által újbóli meghódítására szólított fel. Mindezt azért, hogy beteljesítsék Mohamed próféta ígéretét. A beszédben Abdallah imám elmondta, hogy a zsidók „felgyorsítják saját megsemmisülésüket, ámokfutásukkal, mocskosságukkal és aljasságukkal, amelyek a zsidók megváltozhatatlan természetét tükrözik”. Hozzátette, hogy „nem rasszista”, hanem mindez „a zsidó karakterrel és pszichével van összefüggésben, azzal a beteg zsidó mentalitással”. 2018. július 24-én gyűlöletbeszédért vádat emeltek a Masjid Al-Faruk mecsetben prédikáló Abdallah imám ellen, miután a MEMRI TV lefordította egy pénteki prédikációját, amelyben egy antiszemita hadíszt idézett (lásd a MEMRI 6013. sz. TV klipjét) Ez az első alkalom, hogy az új büntető törvénykönyv alapján vádat emeltek Dániában. Egy másik alkalommal Abdallah imám kihangsúlyozta, hogy amint a muzulmánok visszanyerik a hatalmat, el kell „törölniük” és „meg kell megsemmisíteniük” Izraelt és a térségben található összes amerikai bázist (lásd a MEMRI 6033. sz. TV klipjét).


A videó leirata:

Mundhir Abdallah: A keresztesek – az amerikaiak, a franciák, a britek és az oroszok – rátelepedtek a szeretett, a büszke és áldott Levantéra, amely az iszlám szíve… A leginkább megvetésre méltó embereket varrták a nyakába – „azokat az embereket, akik a leginkább ellenségesek a hívők iránt”. Az angolok nem a tisztelet vagy az irántuk érzett szeretet miatt vitték Palesztinába a zsidókat, hanem azért, mert ártani akartak a muszlimoknak.

[…]

A zsidók – az a banda – kárt okoznak maguknak. Allahra mondom, felgyorsítják saját megsemmisítésüket, ámokfutásukkal, mocskosságukkal és aljasságukkal, amelyek a zsidók megváltozhatatlan természetét tükrözik. A természetüknek természetesen semmi köze sincs a génekhez, hanem a zsidó karakterrel és pszichével van összefüggésben, azzal a beteg zsidó mentalitással. Ezek a vélemények… Amikor azt mondom, hogy „zsidók”, nem egy meghatározott fajra gondolok. Nem vagyok rasszista. Hanem arról a beteg mentalitásról beszélek, amely azt mondja: „Allah keze meg van kötve”. Arról a beteg mentalitásról szólok, hogy minden egyes próféta ellen, akik jót hoztak erre a világba – még Mohamed próféta ellen is –, összeesküvést szőttek. A cselekedeteikkel Palesztinában a zsidók csak felgyorsítják megsemmisülésüket. A zsidók a muzulmánok emlékezetébe ilyen heves gyűlöletet véstek be maguk ellen – olyan gyűlöletet, amely felejthetetlen véget fog vetni a létüknek Palesztinában.

Egy hiteles hadísz szerint Mohamed próféta azt mondta nekünk, hogy Konstantinápolyt és Rómát meghódítjuk.

[…]

A levantei probléma végső megoldása – a kalifátus megalapítása és a zsidóság felszámolása után – Európa meghódításán keresztül történik.

[…]

A Földközi-tenger egészének, annak összes partjával együtt, teljesen iszlámmá kell válnia, így teljesítve be Mohamed próféta Róma meghódításával kapcsolatos ígéretét. Európát újra meg kell szállni. A történelemnek meg kell ismételnie önmagát. Kell egy új Tarik [Ibn Zijad], aki a tengerre száll, áthalad a [Gibraltári-] szoroson, és felszabadítja Al-Andalúzt, visszaállítva azt az iszlám védelme alá. Kellenek az új ottománok, akik belépnek a Balkánra és visszaállítják azt az iszlám védelme alá. Kell egy büszke és istenfélő hadsereg, ami Észak-Afrikából elindul és meghódítja Rómát, ha Allah is úgy akarja. Így beteljesítjük a dzsihád vallási kötelezettségét Allah kedvéért, hogy dicsőítsük az ő szavát, hogy kitűzzük az ő a zászlaját, és hogy bevezessük az ő törvényét (saría) az egész világon.

A dzsihád megköveteli Európa meghódítását. A dzsihád megköveteli Európa meghódítását. [A Korán azt mondja:] „Harcolj ellenük, amíg nincs több fitna, és csakis Allah vallása marad.” Az fitna megszüntetése csak akkor lehetséges, ha a kapitalista és világi rend megsemmisül és megszűnik. A fitna felszámolása nem fog megtörténni pusztán az európaiak iszlám felvételére történő felszólításával. Az európai média és az európai szabályok, valamint az európai gyakorlatok nem csak a hitetleneket csábítják el, hanem a muszlimokat is eltávolítják az iszlámtól. Az európai média és politika nem pusztán távol tartja az európaiakat az iszlámtól, hanem arra törekszik, hogy a muszlimokat elszakítsák Európában az iszlámtól. Az „olvasztótégely” politika, amely az iszlám identitást támadja és a média, amely eltorzítja az iszlám imázsát, azt terrorizmusként, szélsőségességként és mindenféle aljas módon ábrázolva… Ezt az fitnát és romlást csak a kapitalista és világi rend lerombolásával és ennek az iszlám előírásaira történő felváltásával lehet megsemmisíteni – vagyis az iszlám előírások Európa szívére, a keresztesek földjére történő kiterjesztésével, megtámadva világi civilizációjuk erősségeit, így mindörökre megsemmisítve a veszélyt, mely Levantét fenyegeti.

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11610

Bejegyzés: on 2019. Sze. 6.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, MEMRI videók. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes