Tömeggyilkosság – Allah Akbar – Mohamed példája


Miért ordítják a dzsihadisták azt, hogy „Allahu akbar – Allah a leghatalmasabb”, amikor valakit megölnek, vagy megtámadnak? Visszaélnek a dzsihadisták ezzel, amikor imádkozás helyett terrorizmusra használják? Tegyük fel a kérdést másképpen: Ki használta legelőször gyilkolásra az „Allahu akbar” kifejezést? Bin Láden? Zavahari? Abu Bakr al Baghdadi?

Egyik sem! A legelső személy, aki az „Allahu akbart” gyilkolás közben használta, maga Mohamed, az iszlám prófétája volt, a khajbari zsidó törzs ellen. A zsidók a napi teendőiket végezték, semmit sem sejtve arról, hogy mi következik, amikor is Mohamed és társai kora reggel megtámadták őket, „Allahu akbar” kiáltások közepette. Az egyik, Anasz által elbeszélt hadísz szerint: „A próféta Khaibarhoz közel, még sötétben elvégezte a fadzsr imát, majd így szólt <<(Allahu akbar) Allah hatalma nagyobb, és Kajbar megsemmisül! Mert mindig, amikor mi megközelítünk egy népet, hogy megostromoljuk, akkor iszonyatos lesz a reggele azoknak, akiket előzetesen figyelmeztettünk (de nem hallgattak erre).>>”. (Bukhári hadíszgyűjtemény 64:238)

Ezután Khaibar lakói futva jöttek ki az utakra. A próféta megölette a harcosaikat, az utódaikat és a nőket pedig foglyul ejtette. Ettől a naptól fogva a muszlimok „Allahu akbart” ordítanak minden esetben, amikor káfírokat támadnak meg; lefejezés közben, robbantás közben és katonai expedíciók során. Az „Allahu akbar” a terrorizmus címszava lett.

Aki azt mondja, hogy a terrorizmusnak semmi köze az iszlámhoz, magyarázza meg, hogy a dzsihadisták honnan tanulták, hogy az öldökléseik során „Allahu akbar”-t üvöltsenek! Továbbá van egy teljes fejezet Bukhári hadíszgyűjteményében, melyet úgy hívnak, hogy „A takbír (Allahu akbar) recitálása háború idején”. (Bukhári hadíszgyűjtemény 56:200)

Emlékeznek az iszlám vallásos filmekre? Például a The Message (1976) című filmre? Az Allahu akbarra a hitetlenek elleni támadások során?

Azt tanították nekünk, hogy az „Allahu akbar” egy titkos szó, ami bátorságot ébreszt a mudzsahedin szívében és megrémíti az ellenséget. Ma azonban azt mondják, hogy az iszlám ártatlan… hogy az iszlám olyan, mint egy szelíd bárány.

Mohamed a rablóhadjáratai során gyakran használta az „Allahu akbart”, és azt mondta, hogy a terror a segítségére volt (Bukhári hadíszgyűjtemény 56:186 „A terror által győzedelmeskedem.”). Az „Allah akbart” azért mondják a dzsihadisták, mert úgy gondolják, hogy félelmet ültet el az ellenség szívében.

Az Allahu akbar a terror eszköze. Nem csak az imák alkalmával recitálják vagy az imára hívásnál, hanem a gyilkolásnál, mészárlásnál és terrorizmusnál is.

A
2001. szeptember 11-ei dzsihádista is mondta. A Charlie Hebdó szerkesztőség
támadói is mondták. A párizsi terroristák is mondták, valamint sokan mások
fogják még mondani a jövőben. Miért? Mert ez egy szent hagyomány (szunna), amit
attól tanultak, „akit a karddal küldtek áldásként a világba” (Mohamed).Ex-muszlim: iszlamofóbia kontra szabadságfóbiaT

„Le fogjuk igázni Európát” – az iszlám bevándorlás valódi célja

Print Friendly, PDF & Email