Német lány: többé nem érezzük biztonságban magunkat


2019. augusztus 21-én a német AfD jobboldali szervezet által Luckauban tartott tüntetésen egy fiatal német lány állt a szinpadra és a következőket mondta:


Marla vagyok, majdnem 15 éves. Egy cottbusi magániskolába járok. Ma önként jöttem ide, hogy nyíltan elmondhassam a véleményemet.

A barátaim az ún. „elszigetelt esetek” miatt félnek kimenni a városba. Többé nem érezzük biztonságban ott magunkat – és az üzletekben, sőt még az iskolában sem. Több a járőröző rendőr, amire egyáltalán nem lenne szükség, ha nem lennének folyamatosan incidensek a városban. A lányok gondosan ügyelnek arra, hogy ne öltözzenek túl provokatívan, hogy ne vegyék észre őket, ne szólítsák le őket, vagy valami még rosszabb ne történjen velük. Már régóta nem járhatunk olyan szabadon és gondtalanul, ahogy az a saját hazánkban jogosan megilletne minket. Rettenetesnek találom, hogy kislányokat és nőket zaklatnak szexuálisan az ún. „menedékkérők”, és hogy semmit sem tesznek ez ellen. Mindezt én magam is tapasztaltam.

Utálom azt az érvelést, hogy „de ilyesmit a németek is képesek elkövetni”, vagy hogy „de mi sem vagyunk jobbak”. Mert itt nem arról van szó, hogy kik lennének képesek ilyesmire, hanem arról, hogy kik azok, akik most mindezt elkövetik. A statisztikák elég egyértelműek a menekültek által elkövetett bűncselekményekkel kapcsolatban.

Sok felnőtt mondja azt, hogy nekünk, fiataloknak ki kellene fejeznünk a saját véleményünket, de amikor saját véleményünk van, akkor szinte senki sem figyel ránk, ha az nem a „megfelelő vélemény”. Vagyis ha a véleményünk nincs összhangban a baloldal (és a Fridays for Future) látásmódjával.

Szeretném, ha több fiatal állna ki, és kötelezné el magát hazája jóléte mellett. Az embernek nem kell gyűlölnie az idegeneket ahhoz, hogy megvédje a sajátjait. Szeretem a hazámat és szeretnék itt biztonságban élni.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11667

Bejegyzés: on 2019. Sze. 26.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Németország. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes