Német pszichiáter: a muszlim bevándorlás időzített bomba

Peter Hahne beszélget Ulrich Reitz publicistával és Dr. Christian Peter Dogs pszichoterapeutával a német ZDF műsorában (2017. október).


Ulrich Reitz: A tanárok egyre többet panaszkodnak, hogy nem lehet megvalósítani a menekültek iskolai beilleszkedését…. ezek mind a káros következmények. Egyre több súrlódásunk van a szövetségi és a tartományi vezetéssel, és amikor két éve felhívtuk a figyelmet arra, hogy ez fog történni, akkor megbélyegeztek minket, mert senki nem akarta ezt hallani, pedig teljesen előrelátható volt.

Az emberek, akiknek megvan a normális józan eszük, tudják, hogy ha sok olyan embert engedünk be, akik hozzák a nehezen integrálható kultúrájukat, egy olyan vallással együtt, ami legalábbis homályos, akkor gondok lesznek. Nagy gondok. Föntről pedig azt üzengetik a politikusok, hogy „ezt meg kell oldani”, aztán nekünk kell megoldani itt lent – és nem tudjuk megoldani.

Peter Hahne: Igen, és akkor jönnek ezek a fiatal férfiak a háborús területekről, a vallásukkal együtt …

Dr. Christian Peter Dogs: És látható ez a veszélyes jelenség, amit senki nem akar elismerni – de mi, kutatók nyilván látjuk, hogy az emberi személyiség legkésőbb 20 éves korra teljesen kifejlődik, néha már 12 éves korra; a jellem, a vérmérséklet, a személyiség alapvetően kifejlődik, és ezután már alig lehet rajta változtatni. Ami azt jelenti, hogy a fiatal emberek, akik idejönnek őrületes mennyiségű erőszakos hajlamot hoznak magukkal és teljesen eltérő értékkészletet. Ez egy időzített bomba, mert egyáltalán nem értik meg a mi értékeinket és meg sem lehet már tanítani nekik. Még ha valamit el is érnénk terápiával – amit én kétlek –, jelentős változás akkor sem várható, és ezt el kell fogadnunk.

Ulrich Reitz: Igen, pontosan!

Peter Hahne: Itt ült Claudia Roth és elmondta, hogy „csináljuk ezt az integrációt és tanfolyamokat meg minden” – akkor ez naivitás?

Ulrich Reitz: Persze. Nem lehet…

Dr. Christian Peter Dogs: Nem lehet, és nincs is mit integrálni ilyen értelemben – a nyelvet meg lehet tanulni, de a kultúrkört, a vallást, a meggyőződéseket nem, és különösen az erőszakra való hajlammal van gond: ezek az emberek erőszakos hajlamot hoznak magukkal, mert háborúkban nőttek fel, megtanultak harcolni, és fogalmuk sincs, hogyan lehet harmonikusan élni – és ezt megpróbálni megtanítani nekik őrült feladat.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11679

Bejegyzés: on 2019. Sze. 26.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Németország. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes