Itt az ideje, hogy visszaszerezzük a szabadságunkat! | Wilders

Geert Wilders beszéde Koblenzben (Németországban), 2017-ben.


Helló, Németország! Jól érzitek magatokat?

Én igen!

Tegnap egy új Amerika. Ma Koblenz. Holnap pedig egy új Európa!

Megtiszteltetés számomra, hogy ebben a csodálatos városban lehetek. A Szabadság és Nemzetek Európája képviselőcsoport találkozóján, és ennyi német patrióta előtt.

Rendkívül fontos az, amiért most itt mi kiállunk. Nem csak Németország, hanem egész Európa szempontjából. Európának szüksége van egy erős, önbizalommal teli és büszke Németországra. Egy Németországra, amely kiáll a kultúrája, a civilizációja és az identitása mellett. Európának Fraukére (AfD vezetője) van szüksége, nem pedig Angelára (Merkelre).

Barátaim, ez azért van így, mert Németország nagyszerű. Mert Ti nagyszerűek vagytok, és teszitek azt, ami a kötelességetek. Mert az Alternatíva Németországnak (AfD), a barátom Frauke Petry és ti itt mindannyian szembeszálltok a legújabb totalitarizmussal, amely ma fenyeget bennünket.

Az „európai patrióta tavasz” előtt állunk: itt Németországban is! Ezt köszönöm nektek! Ti vagytok az új Németország.

Az összes európai ország élet-halál harcot vív. Az ENSZ előrejelzései szerint Afrika népessége a század végére a jelenlegi négyszeresére fog növekedni. 1,1 milliárdról 4,4 milliárdra. Tanulmányok támasztják alá, hogy minden harmadik dél-afrikai emigrálni szeretne. Észak-Afrikában és a Közel-Keleten pedig minden ötödik. Közülük sokan Európába szeretnének jönni.

A kérdések pedig, amiket semelyik hatalmon levő politikus nem tesz fel, így hangoznak: Hogyan védjük meg az országunkat, az identitásunkat a tömeges bevándorlástól? Hogyan védjük meg az értékeinket, a civilizációnkat, a kultúránkat, gyermekeink jövőjét? Ezek azok az alapvető kérdések, melyekre válaszolnunk kell.

Az elmúlt években a kormányaink emberek millióit engedték ellenőrizetlenül beáramlani az országainkba.

A kormányaink a veszélyes nyitott határok politikát folytatták. Tudom és ti is tudjátok, hogy amikor a kelet-európaiak 1989-ben megtagadták a kommunizmust, őket olyan disszidensek inspirálták, mint Alekszandr Szolzsenyicin, Václav Havel, Vlagyimir Bukovszkij és mások, akik azt mondák, hogy az embereknek joga van, de egyben kötelessége is „az igazságban élni.”

Barátaim, a szabadság örökös éberséget követel meg. És ez az igazsággal is így van. Alekszandr Szolzsenyicint idézve: „Az igazság ritkán édes, szinte mindig keserű.”

Szembesüljünk a keserű igazsággal!

A kormányaink nem képesek felismerni a veszélyt és megérteni az igazságot, mivel többé nem érdekli őket a szabadság. Ma szinte az összes párt politikusa támogatja az iszlamizációnkat. Szinte a teljes establishment – az elit egyetemek, az egyházak, a média, a szakszervezetek, a politikusok – veszélyezteti azt a szabadságot, amelyet oly nehezen vívtunk ki. Az egyenlőségről beszélnek, de úgy látszik nem képesek meglátni, hogy az iszlámban a nőknek kevesebb joguk van, mint a férfiaknak, és hogy a hitetleneknek kevesebb joguk van, mint az iszlám követőinek.

Ők vakok az igazságra, de mi nem vagyunk azok. Nem fogjuk elfogadni, hogy ők vakok az igazságra. Nem fogadjuk el, hogy cserbenhagyják a népüket. Megszakad a szívem, amikor azt látom, hogy emberek idegenekké válnak a saját hazájukban – Európában mindenhol.

Azonban ez nem a mi hazánk? De! Ez a mi hazánk! Elfogadhatatlan, hogy aggódnunk kelljen a gyermekeik jövője miatt, hogy a nők féljenek, hogy zsidók, ex-muszlimok, keresztények mind féltik a biztonságukat.

Napról napra szemtanúi lehetünk az olyannyira szeretett értékeink hanyatlásának: a nők és férfiak egyenjogúságának, a vélemény- és szólásszabadság hanyatlásának. A homoszexuálisok iránti tolerancia csökkenésének.

Barátaim, mi ezt nem akarjuk! Nem akarjuk, hogy Németország vagy bármelyik másik európai ország felszámolja önmagát! Azt szeretnénk, ha a hazánk a mi hazánk maradna. Azok szeretnénk maradni, akik vagyunk. Mi pedig biztonságosak, szabadok, demokratikusak, kultúránkra büszkék vagyunk.

Barátaim!

Ma azt látjuk, hogy a félelem uralkodik. Nagyon sok ember kétségbeesett. Az uralkodó osztály gyáva. A biztonságunk eltűnik. A szabadságunk veszélyben forog. A hétköznapi emberek pedig nem merik elmondani, hogy mit gondolnak. A nők nem merik megmutatni a szőke hajukat.

Ennek a paródiának véget kell vetni!

Egyre több ember követeli ezt. Mi is követeljük ezt! Azt mondom nektek: ami sok az sok!

És természetesen itt van az iszlám terrorizmus hatalmas veszélye is. Egy német beépített újságíró nemrég felfedte, hogy néhány menekültszálló terroristafészekké vált. Ennek következményeit láthatjuk. Emlékezzünk a berlini karácsonyi vásáron történt mészárlásra. Emlékezzünk a múlt évi fekete terror-nyárra Németországban. Emlékezzünk Kölnre és a több száz nő ellen elkövetett tömeges zaklatásokra.

A kormányaink nem hajlandóak bármit is tenni. Ha mi sem teszünk semmit, akkor végünk lesz.

Néhány bevándorló teljesen más értékrenddel jött ide. Ez tény. Nem politikai tény, hanem olyan tudósok által bizonyított, mint a holland Ruud Koopmas professzor a berlini Humboldt Egyetemről. A tanulmányai kimutatták, hogy a németországi muszlimok fele nosztalgiát érez az iszlám gyökerei iránt. Ruud Koopmas professzor továbbá azt is mondja, hogy „A világon élő 1 milliárd muszlim 10-20%-a az iszlám védelmében kész akár erőszakot is alkalmazni – akár civilek ellen is”.

Azonban mindezen szörnyű figyelmeztetések ellenére, az uralkodó osztály nem veszi észre a szobában az elefántot. Az embereknek elegük van az elit politikai korrektségéből.

Nektek is elegetek van belőle?

Elegünk van abból, hogy az elit úgy tesz, mintha egy gyönyörű, ideális világban élnénk ahol minden kultúra morálisan egyenértékű.

Mi, az emberek, követeljük az igazságot.

Nekünk az igazat kell mondanunk, mert az embereknek joguk van az igazsághoz. Mert az embereket nem szabad cserbenhagyni. Mi itt mindannyian a reményt képviseljük az emberek számára, és mi nem fogjuk cserbenhagyni őket! Soha!

Bizonyára hallottátok, hogy a holland kormány megpróbál elhallgattatni engem. Azonban én soha nem fogok elhallgatni. A nevem több halállistán is szerepel. Gyűlölnek azért, mert kritizálom az iszlámot és Izrael barátja vagyok. De soha nem fognak elhallgattatni, a terroristák és a politikusok fenyegetései ellenére sem. Mivel barátaim, a szabad véleménynyilvánítás a demokrácia alapja.

Ugyanakkor vannak pozitív hírek is. Van ok a reményre. Van fény az alagút végén! Jobb idők közelednek. A szél elkezdett fújni a múlt évben. Ez elhozta nekünk – és ezúttal gratulálok neki – Donald Trump amerikai elnök győzelmét.

De nem csak Amerikában, hanem itt Németországban, Hollandiában, Olaszországban, Ausztriában, Franciaországban és szerte Európában is láthatjuk: a patrióták győznek. Eljött a változás ideje.

Ezért barátaim, óriási bátorságot ad nekem is, hogy itt láthatlak benneteket. Ez a csarnokot megtöltő német patrióta valami fontosat mutat nekem. Azt, hogy Németország még nem veszett el, és hogy Németország túl fogja élni. Ti itt, ti vagytok a jóság hajtóerői, az erőé, mely vissza fogja terelni ezt a gyönyörű országot a helyes vágányra. A patrióta jövő útjára. Egy biztonságos, szabad útra, a mi utunkra.

A történelem felszólít benneteket, hogy védjétek meg Németországot. A történelem felszólít mindannyiunkat, hogy védjük meg Európát. Hogy védjük meg a humanista, zsidó-keresztény kultúránkat és civilizációnkat, a szabadságunkat, a nemzeteinket és gyermekeink jövőjét. Nincs más választásunk. Sikerülni fog.

Az én pártomnak, a Szabadságpártnak Hollandiában, Frauke Petry és Marcus Pretzell AfD-jének Németországban, Marine Le Pen Nemzeti Frontjának Franciaországban – amúgy Marine Le Pen lesz Franciaország következő elnöknője –, természetesen Heinz-Christian Strache FPÖ-jének Ausztriában, Tom van Grieken és Gerolf Annemans Flamand Érdekének Flandriában valamint a többi politikusnak.

De elmondom, hogy nem mi – a politikusok – számítunk. Mindez nem rólunk szól, hanem rólatok. A szavazókról ebben a teremben és a milliókról az országban. Ti vagytok a fontosak, nem pedig mi. Ti vagytok az igazi hősök és Európa megmentői. Ezt köszönöm nektek.

A pártjaink megadják a lehetőséget az embereknek arra, hogy igazi patriótákra szavazzanak. Olyanokra, akik ismét meg akarják védeni a határainkat. Olyanokra, akik meg akarják állítani a tömeges bevándorlást. Olyanokra, akik vissza akarják állítani országaink függetlenségét, hogy mi dönthessünk a pénzünkről, a törvényeinkről és a jövőnkről.

Elegünk van a brüsszeli eurofílekből, akik le akarják rombolni a nemzeteinket, és egy antidemokratikus szuperállamot akarnak ránk erőltetni, úgy, hogy egy multikulturális egynemű társadalmat csinálnak a nemzeteink helyén. Egy ilyen Európára NEMET mondunk!

Nem hallom tisztán, mit mondunk egy ilyen Európára?

NEM!

Mi a nemzetek Európája mellett állunk. A szabadság Európája mellett. Vissza fogjuk szerezni az országainkat. Az országaink ismét a mieink lesznek.

Barátaim! Ez az év a hétköznapi emberek éve lesz. Egy olyan év lesz, ahol végre hallani lehet majd a nép hangját. A demokratikus, erőszakmentes politikai forradalom éve lesz. A felszabadulás éve, a patrióta tavasz éve. Két hónap múlva a hollandoknak lehetőségük lesz felszabadítani Hollandiát. Áprilisban Marine lesz Franciaország új elnöke. Ősszel pedig ti következtek, német barátaim. Meggyőződésem, hogy Frauke Petry-vel biztosított Németország jövője.

Éljen a német tavasz! És higgyetek nekem, fel fogjuk szabadítani magunkat. Az országainkat ismét naggyá fogjuk tenni. Európa szerte új és bátor politikusokra fogunk szavazni. Olyanokra, akik a nép érdekét szolgálják. Együtt győzni fogunk!

Barátaim! Történelmi időket élünk. Nyugaton kezdenek felébredni az emberek! Emberek, akik levetik a politikai korrektség igáját. Emberek, akik vissza akarják szerezni a szabadságukat és a független nemzeteiket.

És mi, Európa patriótái leszünk a felszabadítás eszközei.

Éljen a szabadság, éljen Hollandia, éljen Németország és az AfD! Köszönöm!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11688

Bejegyzés: on 2019. okt. 1.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes