Milo: a nyugati média folyamatosan hazudik az iszlámról


David Rubin: Kezdjük azzal, ami ma történt. Reggel terrortámadás volt a brüsszeli repülőtéren és a vasútállomáson. Az események még éppen kibontakozóban vannak… Kérlek, mondd el, mit gondolsz erről!

Milo: Ez az, amit a liberalizmus behozott Európába! Ez a kifogáskeresés, amit a radikális iszlámmal szemben teszünk, megakadályoz bennünket abban, hogy harcoljunk ezzel a problémával. Hazudnak arról, hogy mi motiválja ezeket az embereket. A hírcsatornák kizárják, hogy ezeknek a támadásoknak bármi köze lenne az iszlámhoz, és a muszlim szó használatát, amikor ez történik. Ez megakadályoz bennünket abban, hogy megoldjuk a problémát, hogy a megfelelő biztonsági intézkedéseket megtegyük.

Európa emberek millióit fogadja idegen kultúrákból. Eközben az elitek nem fogadják el, hogy ezeknek az embereknek a hitrendszere drasztikusan összeegyeztethetetlen a miénkkel. A polgároknak a média folyamatosan hazudik erről a témáról. A lakosság így nem tudja megvédeni magát, nincsenek megfelelően informálva a radikális iszlám veszélyeiről. A probléma Európában az, hogy ez mindenhol történik. Senki sincs biztonságban. Ez történik Párizsban, Londonban, Brüsszelben, senki sincs biztonságban ettől. A politikusok meg csak annyit mondanak: „Egyértelművé szeretném tenni, hogy ennek semmi köze az iszlámhoz.” Pedig VAN! Van köze hozzá! Melegként elborzaszt a tömeges muzulmán bevándorlás lehetősége Európába. Ezért is töltök ennyi időt Amerikában. Nem akarok többet Európában lenni.

David Rubin: Érdekes, hogy a kezdeti reakciód a terrortámadásra az volt, hogy az erre való reagálásunkról beszéltél, nem pedig magáról az ideológiáról.

Milo: Azért, mert semmi meglepő nincs abban, hogy a muszlimok robbantgatnak. Ez a szokásuk. Ez nem érdekel. Ez szörnyű azoknak az embereknek, akikkel mindez megtörtént, de van bárki is, aki meglepődik azon, hogy az ISIS felrobbant valamit? Nincs!

David Rubin: Megvédelek a jövőbeni internetes gyűlölködéstől: különbséget teszel a csak névleges muszlimok között, akik nem veszik komolyan a vallásukat…

Milo: Nem kell ilyen szívességet tenned. Nem érdekel túlzottan ez a fajta megkülönböztetés. Nem a szélsőségesek jelentik a problémát, nem a radikális iszlamisták, nem azok, akik miatt a titkosszolgálatok aggódnak, hanem a csöndes muzulmán többség, akik nem tesznek semmit ez ellen a helyzet ellen. Nincsenek békemozgalmaik, nincs semmiféle ellenállás a saját szélsőségeseikkel szemben. Éppúgy, mint a progresszív baloldal esetében Nyugaton. 11 országban ölnének meg azért, mert melegek vagyunk. Ez nem csak az ISIS, ez a többségi muzulmán kultúra. És ezt a kultúrát importáljuk Európába milliószámra. Nem! Nem teszek érdemi különbséget. Nem látok okot arra, hogy miért kellene ezt a kultúrát a mi nyugati liberális demokráciáinkba importálni. És ahogy azt Brigitte Gabriel találóan megjegyezte: „A békés többség amúgy sem számít” (a terror szempontjából). Nem a békés többség robbant fel épületeket, hanem a szélsőségesek, és a világon jelenleg mindez egyetlen kultúrától és egyetlen vallástól ered, amit nem akarok itt látni.

David Rubin: Tehát akkor mit tehetünk ez ellen? Nem bombázhatjuk a feledésbe ezeket az embereket. Ez egy ideológia. Egy ideológia radikális része. Tehát hogyan győzzünk le egy gonosz ideológiát?

Milo: Nem kellene örömmel fogadni belőlük 1,4 milliót Németországban. Nem kellene hazudni az embereknek az iszlámról, és arról, hogy miben hisznek a muszlimok. A média és a politikusok folyamatosan ezt teszik. Nem kellene beavatkozni azokban az országokban, ahol ez nem szükséges. Én támogattam az iraki háborút, de más dolgok, amiket a Közel-Keleten teszünk nem szükségesek, és csak felkorbácsolják a nyugatellenes gyűlöletet.

David Rubin: Néhány dologhoz, ami ott történik, a Nyugatnak is köze van, nem?

Milo: Azt nem mondanám, hogy felelősek vagyunk ezért, …

David Rubin: De látsz valamilyen összefüggést, nem?

Milo: Idiótának kell lenni, hogy ezt tagadjuk, de…

David Rubin: Rengeteg idióta van a baloldalon…

Milo: Igen… a legtöbbjük az… Te azon liberálisok közé tartozol, akiknek van agya… ez nem dicséret, az átlagember ilyen… Hogy ez bók lenne? Hát felemel téged az átlaghoz. Na mindegy.

A probléma nem csak a „radikális iszlám”, a probléma maga az iszlám. Rendszerszintű problémák vannak ezzel a vallással, ami alatt azt értem, hogy összeférhetetlen a modern szabad nyugati liberális demokráciával, amiben élünk. És különösen nekünk (melegeknek) és a nőknek jelent problémát. Nagyon komoly gondok vannak az iszlám kultúrával. Nem csak az iszlamista, dzsihádista szélsőségességgel – természetesen ez megnyilvánult Brüsszel utcáin és túl gyakran máshol is –, hanem magával az iszlámmal van probléma. És erről senki sem akar beszélni. Korábban meg akartál védeni magamtól, de én ezt nem akarom…

David Rubin: Ezt értékelem…

Milo: A Nyugat – amit az iszlám olyannyira gyűlöl – jogokat adott a melegeknek, szavazati jogot adott a nőknek, véget vetett a rabszolgaságnak – ami nem mindenhol van így. A melegeknek, nőknek megadta mindazokat a jogokat, amiket ma élvezünk, általános egyenlőség van mindenki számára Nyugaton.

David Rubin: Minden más kisebbség számára is.

Milo: Pontosan. A muzulmánok importálása vissza fogja forgatni az időt. És erről beszéltél, amikor a „regresszív” baloldal fogalmát megalkottad ebben a műsorban: a „regresszív” baloldal annyit tesz, hogy visszaránt bennünket a gyűlölet és vakbuzgóság korába. Úgy tűnik, hogy a baloldal muszlimok milliót akarja behozni az országainkba. Ez egy regresszív következmény – egy visszalépés –, az egész nem csak a terrorizmusról szól.

David Rubin: Mi gondolsz, mi van ezekkel a (baloldali) emberekkel? Sokukat elég jól ismerem. Dolgoztam velük. Most már nem dolgozom velük…

Milo: Minek dolgoztál velük? Furcsa, beteg emberek! Embert barátjáról – tudod, ugye?

David Rubin: Ma reggel is végignéztem a Twittert (a rendszeres terror-őrületet), és egy belgiumi lány azt tweetelte, hogy a „#stopislam” rosszabb, mint ami ténylegesen történt, (vagyis a terrortámadás). Nem viccelek…

Milo: A baloldal olyan erőt tulajdonít a szavaknak, ami azoknak nincs. Úgy gondolják, hogy ha betiltják a buzi szót, akkor megakadályozhatják a homofóbiát, vagy ha betiltják a nigger szót, akkor véget vetnek a rasszizmusnak. Úgy gondolják, hogy ha formálják a nyelvet és szabályozzák a kultúrát, akkor megsemmisíthetik a vakbuzgóságot. Azonban ez nem így működik. A civilizált társadalom, az etikett, a párbeszédet folytató világ lényege, hogy előítéleteink és különbözőségeink ellenére élünk együtt. A civilizált társadalom célja az kellene, hogy legyen, hogy mindenki harmóniában élhessen együtt. Ezért utálom azt, amit a meleglobbi csinál, amikor hepciáskodik a keresztényekkel és nevetségessé teszi őket. A keresztények nem fognak eltűnni. Nem fogják tudni a hepciáskodással és a nevetségessé tétellel kiiktatni a kereszténységet, csak azért, mert a Buzzfeed nem szereti azokat, akik hisznek Istenben. A Nyugat ebben (hogy harmóniában élhessünk) nagyon jó munkát végzett… addig, amíg nem kezdtünk el muszlimokat importálni.


On Donald Trump, Censorship, and Free Speech | Milo Yiannopoulos | POLITICS | Rubin Report

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11714

Bejegyzés: on 2019. okt. 2.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, MILO. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes