A Trump elleni harc dzsihád, a muszlimok ne asszimilálódjanak | Linda Sarsour

A Jézust palesztinnak nevező, a saríát hirdető, BDS támogató palesztin-amerikai aktivista, Linda Sarsour mondata a következőket. A magát „interszekcionalista” feministaként meghatározó nő nyíltan támogatja a muszlim szokás szerinti „becsületgyilkosságokat”, illetve a női nemi szervek megcsonkítását elfogadó, nem Izrael-ellenes iszlamista szervezeteket.


Testvéreim, már 16, majdnem 17 év eltelt a szeptember 11-ei horrorisztikus támadás óta. És, mint közösség nagyon sok eseménynél még mindig felkészületlenek vagyunk.

Testvéreim miért? Miért vagyunk ennyire felkészületlenek? Miért félünk ettől az adminisztrációtól és a lehetséges káosztól, amit ez a közösségünkre nézve jelent? Láthattuk ezt, amikor minden héten előjöttek egy muszlim tiltással. Hajthatatlanok, kitartóak, következetesek. Látni akarják, mennyit bír el a közösségünk, és látni akarják, kik a barátaink és milyen keményen fogunk harcolni ez ellen az adminisztráció ellen.

Remélem, hogy amikor felállunk azokkal szemben, akik elnyomják a közösségeinket, azt Allah elfogadja tőlünk a dzsihád egyik formájaként, hogy küzdünk a zsarnokok és uralkodók ellen. Nem csak a Közel-Keleten vagy a világ másik oldalán, hanem itt az Amerikai Egyesült Államokban, ahol fasiszták, fehér szupremácisták és iszlamfóbok uralkodnak a Fehér Házban.

Fel kell háborodnunk. Ne kritizáljanak, amikor azt mondom, hogy nekünk, a muszlim közösségnek ebben az Egyesült Államokban folyamatosan fel kell háborodnunk. Amikor reggel felkelek, és arra gondolok, hogy ki ül a Fehér Házban, felháborodom. Testvéreim, ez nem normális. Az, hogy azok ülnek az ország legbefolyásosabb székeiben, nem normális.

Tehát soha ne legyetek azok a polgárok, akik normalizálják (hitelesítik) ezt az adminisztrációt, mert ha valami szörnyű dolog történik velünk vagy más közösséggel, ti lesztek a felelősek, amiért hitelesítettétek ezt az adminisztrációt. Első számú és legfontosabb feladatunk közösségünk védelme és megvédése. Nem az, hogy asszimilálódunk, és bármilyen hatalommal rendelkező ember kedvében járjunk. Kötelességünk a nők és fiatalok védelmének biztosítása a közösségünkben, és a legfontosabb prioritásunk, amely fontosabb minden más prioritásnál, az az, hogy kedvébe járjunk Allahnak és csakis Allahnak.


A nyíltan Izrael-ellenes Linda Sarsour támogatásáról biztosította Bernie Sanderst |NeoKohn
Bernie és Linda – Egy iszlamista a brooklyni zsidó kampányában | NeoKohn
Soros György pénzeli antiszemita és iszlamista szervezetek Donald Trump elleni tüntetéseit | Origo

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11754

Bejegyzés: on 2019. okt. 3.. A bejegyzés kategóriái: Amerika, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes