Iszlám hatalomátvétel Németországban | Dr. Alexander Gauland, AfD


Azoknak, akik velünk akarnak élni, osztozniuk kell az értékeinkben. El kell fogadniuk a MI kultúránkat, beszélniük kell a MI nyelvünket, és az alkotmányunkat magukévá kell tenniük. Csak így működhet.

De mindez az iszlám esetében nem működik, mivel az iszlám nem egy olyan vallás, mint a katolikus vagy protestáns. Ahogy azt az iráni iszlám forradalom vezetője, Khomeini mondta: „Az iszlám vagy politikai, vagy semmi.” Ami azt jelenti, hogy az iszlám, ahogy azt a muszlimok megélik, nem összeegyeztethető az alkotmányunkkal.

Mondok egy példát. Mindig azzal vádolnak bennünket, hogy felkorbácsoljuk a félelmeket, az iszlamizációtól való félelmet, és hogy nincs is ilyen (jelenség), „csak néhány ember jelent problémát”. Szóval néhány napja történt a következő eset Brandenburg tartományban, Cottbusban. Egy menedékkérőt bíróság elé állítottak, mert a következőt követte el: 17 késszúrással majdnem megölte a feleségét, akire féltékeny volt. Ezután kidobta az ablakon, majd utána futott és négyszer elvágta a torkát a földön fekvő félhalott nőnek. Ezt az embert nem szándékos emberölésért, csupán emberölésért ítélték el. „Kulturális háttér”, valószínűleg nem tudta, hogy ez egy szörnyű bűncselekmény. És kedves barátaim, egy potsdami büntetőjogi professzor még mindig védelmezi az esetet. Ez az iszlamizáció. Ez a jog iszlamizációjának példája.

Ezek a példák mutatnak rá arra, hogy igazunk van, és meg kell akadályoznunk az iszlamizációt! Nem tudom, hogy a kormány miért támad állandóan bennünket. Egy fokozatos (iszlám) hatalomátvétel szemtanúi vagyunk – erről olvashatunk a francia Houellebecq Behódolás című könyvében.

De vannak egyértelmű politikai kijelentések is. A török elnök ezt mondta: „A demokrácia egy olyan vonat, amin csak addig utazunk, amíg el nem érjük a célunkat.” Továbbá: „A mecsetek a mi laktanyáink, a kupolák a sisakjaink, a minaretek a bajonettjeink, a hívek a katonáink.” Ez az országunk átvételének elég világos programja. Ha nem is ma vagy holnap, de idővel megtörténik. És ez az, amit mindenáron meg akarunk akadályozni, mivel ez a mi országunk!

És mivel nézünk szembe? Pár napja olvashattuk egy kutatásban arról, hogy valamelyik intézet meginterjúvolta a török származású muszlimokat. Két érdekes eredményt kaptak. A kérdés így hangzott: „Mi fontosabb, a vallás (iszlám) előírásainak engedelmeskedni, vagy az (ország) törvényeinek?” Az országunkban élő (török muzulmánok) 47%-a szerint fontosabb követni az (iszlám) vallást, a (német) törvények nem olyan fontosak. Ezután pedig a következőt kérdezték: „Mit gondol, visszatérjünk-e egy olyan társadalomhoz, ami Mohamed idejében létezett?” A német-török muszlimok 32%-a azt mondta, hogy jó ötlet lenne ehhez visszatérni. Ezt nevezik „integrációnak”, ami állítólag jól működik. Pontosan ez az, amit én iszalmizációnak nevezek, és ezt mi nem akarjuk!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11790

Bejegyzés: on 2019. okt. 4.. A bejegyzés kategóriái: Dr. Alexander Gauland, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes